Ε, αυτό είναι ανήκουστο.
Ο εκπρόσωπος του ΟΤΕ μου είπε ξεκάθαρα χθες στο τηλέφωνο ότι οι τεχνικοί και των δύο έχουν κλείσει ραντεβού.
Δηλαδή, ό,τι θέλει λέει ο καθένας. Μάλιστα.
Κάτι άλλο, όταν επικοινωνώ με την εξυπηρέτηση πελατών σας μου ζητούν το τηλέφωνο και κάποιες φορές το ΑΦΜ.
Εσείς γιατί μου ζητήσατε τώρα αριθμό σύνδεσης κτλ.;
Δεν μπορείτε να δείτε στο σύστημά σας το πρόβλημα που αντιμετωπίζω;
Τόσα τηλέφωνα έχω κάνει.
Και απ'ό,τι κατάλαβα από τα λεγόμενά σας δεν υπάρχει φως στο τούνελ πριν τις 4 Ιουλίου.
Δηλαδή, άδικα μιλάμε.
Επιπλέον, πείτε μου αν η διαδικασία που ακολουθήθηκε δεν θα σας εξόργιζε. Ακούστε.
Σε συνέχεια του πρώτου σπόιλερ που παρέθεσα να σημειώσω ότι εσείς, η Forthnet, μου στείλατε τα συμβόλαια την Παρασκευή κι εγώ τα υπέγραψα αμέσως και τα έστειλα με ELTA courier.
Με προπληρωμένο τέλος δικό σας.
Ο υπάλληλος στο τηλέφωνο, μου είπε ότι διαρκεί κάποιες μέρες η αποστολή.
Λοιπόν, κύριε, εμένα μου στέλνει η γιαγιά μου με κούριερ και έχω τα πράγματά μου την επομένη. Εσείς υποτίθεται ότι παραλάβατε τα συμβόλαια την Τετάρτη!
4 εργάσιμες μετά! Αν είναι δυνατόν! Τα ΕΛΤΑ φταίνε ή μήπως είχαν φτάσει τα συμβόλαια και αδιαφόρησε ή κωλυσιέργησε το ανάλογό σας τμήμα;
Δεν είναι σοβαρή αυτή η κατάσταση.
Επίσης, παίρνω τον ΟΤΕ χθες και μου λένε ότι στείλατε αίτημα για την γραμμή μου χθες το απόγευμα.
Ταχύτατα πάλι.
Ακούστε κύριε εκπρόσωπε, η περίπτωση μου είναι ένα θέατρο του παραλόγου.
Εσείς και ο ΟΤΕ με εκθέσατε και με αφήσατε χωρίς τηλεόραση και ίντερνετ.
Με τον ΟΤΕ έχω ήδη εξοργιστεί που πήρε την γραμμή μου σε 3 μέρες έτσι απλά.
Ενώ εσείς με έχετε φέρει στο αμήν γιατί κωλυσιεργείτε απίστευτα.
Και εκτός των άλλων τα ρίχνετε στον ΟΤΕ και ο ΟΤΕ σε εσάς. Και ο πελάτης στη μέση.
Όταν παραπονιέμαι σε κάποιον από τους δυο σας πάντα φταίει ο άλλος κι εγώ ο πελάτης καταντάω ο πρήχτης που νευριάζει και κάποιους υπαλλήλους σας.
Ω, ναι, συνέβη κι αυτό. "Ευγενέστατος" κύριος εκπρόσωπος σας μόνο που δεν μου το έκλεισε.
Η συμπεριφορά όλων σας είναι επιεικώς απαράδεκτη.