Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια τέτοια δυνατότητα. Δεν υπάρχει απεικόνιση των ψηφιακών ευκολιών μέσω της υπηρεσίας MyAccount.
Παναγιώτης, Forthnet Support
Γειά ξανά! πριν καιρό είχα ταξιδέψει με πλοίο που είχε forthnet hotspot. Είχα βάλει σαν κωδικούς το email και το password που μου είχαν δώσει από την forthnet την πρώτη φορά που ήρθα σαν συνδρομητής ιντερνετ (πριν 6-7 χρόνια) τύπου (αν θυμάμαι καλά) [email protected], pass: @@..... Τότε δεν είχαν δουλέψει και δεν μπόρεσα να συνδεθώ. Επειδή θα ταξιδέψω ξανά με ίδιο πλοίο (έχετε τα στοιχεία μου) μπορείτε να μου στείλετε, με pm, τους κωδικούς για να μπορώ να συνδεθώ σε forthnet hotspot; είναι αμαρτία γιατί πολλές φορές βρισκόμουν κοντά σε forthnet hot spot και δεν μπορούσα ποτέ να συνδεθώ. Επίσης αν όντως ισχύουν οι παλιοί αυτοί κωδικοί μπορείτε να μου τους ξαναστείλετε γιατί τους έχασα;
Ευχαριστώ!
υγ. γράφω εδώ γιατί πιστεύω ότι το internet είναι μια από τις υπηρεσίες του πακέτου NOVA 3Play που έχω, επίσης έχω μεγαλύτερο θάρρος και εμπιστοσύνη στα παιδιά εδώ.
Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Καλή συνέχεια!
Καλησπερα ειμαι 3,5 χρονια συνδρομητης Νοva (δορυφορικη) δικαιουμαι δωρεαν αντικατασταση ελλατωματικου αποκωδικοποιητη? Αν οχι, ποσο κοστιζει ο καινουριος?
Ευχαριστω...
Καλησπέρα Fixxxer,
Θα ήθελες να μας ενημερώσεις με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου, μέσω προσωπικού μηνύματος, ώστε να μπορέσουμε να το ελέγξουμε και να σε ενημερώσουμε αναλυτικά;
Αλέξης, Forthnet Support
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.