Novabox+ Pace 865 HD PVR

petasis

AVClub Fanatic
18 June 2006
17,003
Re: Απάντηση: Nova HD PVR

γι αυτο σου λεω για διαχωριστει σηματος....ενα καλωδιο και να το διαχωριζει....οκ μην σε κουραζω αλλο σε ευχαριστω πολυ..

Θεωρητικά ίσως δουλέψει με κάτι ανάλογο:

S-8231D-2-Way_Splitter.jpg

Αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Μόνο μια έξοδος πρέπει να αφήνει τις τάσεις ελέγχου, και να μην αφήνει να περάσουν μόνο τα UHF από την άλλη.

harris23

Senior Member
1 April 2011
429
Re: Nova HD PVR

Τοσο δύσκολο ειναι τελικά να ξεκινησουν την υπηρεσία Novascope και Νova on demand και σε εμας τους 865αρηδες;

Ενα κουμπι ειναι ρε παιδια γιατι δεν το πατατε να εχουμε ολοκληρωμενες τις υπηρεσίες μας;

Τι συμβαινει επιτελους; :argue::argue:

petasis

AVClub Fanatic
18 June 2006
17,003

Το nova on demand πως λειτουργεί; Πώς στέλνεις στην νόβα τι θες να κατεβάσεις; Τους το λες τηλεφωνικά; Ή συνδέεται ο δέκτης με κάποιο τρόπο (τηλεφωνικά ή με ethernet) με την νόβα;

harris23

Senior Member
1 April 2011
429

Το nova on demand πως λειτουργεί; Πώς στέλνεις στην νόβα τι θες να κατεβάσεις; Τους το λες τηλεφωνικά; Ή συνδέεται ο δέκτης με κάποιο τρόπο (τηλεφωνικά ή με ethernet) με την νόβα;

Τι ωραια θα ήταν να ηταν ετσι....:D:D

Δυστυχώς προκειται για μια υπηρεσιουλα μπαλωμενη χωρις να υπαρχουν τα καλα που υπαρχουν σε αλλες χωρες, οπως ακομη πιο νεες υπηρεσιες επι πληρωμη κ.α.
Ειναι ουσιαστικα το προγραμμα των ταινιων του NC1 NC2 απο το οποιο τις βραδυνες ωρες κατεβαινουν επιλεγμενες ταινιες (στο συνολο 20ωρες μηνιαιως) και μπορει καποιος να τις δει οποτε θελει μεσα στην περιοδο που ειναι απο πριν ορισμενη.

Εγω ουσιαστικα αυτη την υπηρεσια την χρησιμοποιουσα κατα κορον στον παλιο δεκτη 3001 οπου σημειωτεων η υπηρεσια δουλευει κανονικοτατα εδω και 3 χρονια περιπου.

Ετσι μπορουσα και εγραφα διπλασιες ποσοτητες ταινιων και σειρων, επισης εαν εχανα μια πρεμιερα δεν περιμενα την ημερα που θα την ξαναεβαζε, απλα πηγαινα στην κατηγορια on demand και την εβλεπα απο εκει ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ χωρις χρεωση.

Η παλια αδελφη εταιρεια της δικης μας (πλεον εξ αγχιστειας) Multichoice Africa απο οπου μιλουσα με ενα παλικαρι ο οποιος ειναι τεχνικός τους μου ειπε πως εκτος απο την on demand υπηρεσια, πλεον υπαρχει και τα πηγαινει περιφημα, μια νεα υπηρεσια (Box Office) http://boxoffice.dstv.com/ η οποια προσφερει τις ΠΛΕΟΝ προσφατες ταινιες με εξτρα πληρωμή να ανέρχεται στα 3 ευρώ περιπου για τις νέες και στα 1-2 για τις παλαιότερες, με την ελαχιστη ενοικίαση να ειναι στις 48 ωρες. Ολα μέσω δορυφόρου παντα, χωρις IPTV....
...και εμεις εδώ ακόμα να γυρίσουμε εναν ρημαδιασμένο διακόπτη για να προσφέρουμε μια υπηρεσία που ΚΑΙ την πληρώνουμε αλλά εκτος αυτόυ υπάρχει σε παλαιίοτερο δέκτη και δουλεύει απρόσκοπτα.

ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΒΑ ....

Ωρες ωρες απορώ και εγω που δεν ειμαι απο τους πιο "αγριους" ανθρώπους πως γινεται και υπαρχει τετοια αδρανεια.

sakels

Supreme Member
27 May 2010
4,333

Ε βαλε connxtv να πληρωνεις 3 και 4 ευρω την ταινια. Εγω ευχαριστω αλλα δε θα παρω. Αν νοικιαζεις μια ταινια καθε δυο μερες κανε τον πολλαπλασιασμο και δες πoσo θα σου ερθει το φθηνο connxtv.
Στα νοβασινεμα τις δειχνει τοσες φορες επαναληψη που και να μη θες να την πετυχεις την ταινια στο τελος θα τη δεις.

harris23

Senior Member
1 April 2011
429

Ε βαλε connxtv να πληρωνεις 3 και 4 ευρω την ταινια. Εγω ευχαριστω αλλα δε θα παρω. Αν νοικιαζεις μια ταινια καθε δυο μερες κανε τον πολλαπλασιασμο και δες πισο θα σου ερθει το φθηνο coonxtv.
Στα νοβασινεμα τις δειχνει τοσες φορες επαναληψη που και να μη θες να την πετυχεις την ταινια στο τελος θα τη δεις.

Το θεμα δεν ειναι να βαλω Κονεξ, Ειχα ΚΟΝΕΞ και δεν με συνεφερε και το εβγαλα, το θεμα ειναι να μπορω εαν θελω ενα βραδυ δυο βραδια, να δωσω 3 ευρω και να την δω την ταινια που θα την ξαναβαλει μετα απο 3-4 μηνες στο NC1. Και μη μου πειτε για ΙΝΤΕΡΝΕΤ και διαφορα κουλα απο την στιγμη που δεν υποστηριζω την πειρατεια και οταν θελω κατι ειτε το βλεπω ειτε το νοικιαζω και εαν μπορω (οχι παντα) το αγοραζω. Ξερω... για μερικους ειμαι κοροιδο...:afro::afro:

sakels

Supreme Member
27 May 2010
4,333

Δεκτο, απλα θεωρω πεταμα χρηματων να πληρωνεις συνδρομητικη τβ και να θες να δινεις και αλλα εστω και τρια ευρω για μια ταινια.

manga1024

Senior Member
1 September 2010
641
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Απάντηση: Nova HD PVR

συν τις αλλης να πληρωνω τοσα ευρω και για να γραψω πρεπει να παρει το δικο της pvr και οχι εναν αλλο εξωτερικο δισκο...

lak100

AVClub Enthusiast
26 December 2008
908

παιδια μια ερωτηση μολις εγκατεστησα τον 865 τον εχω συνδεσει με hdmi με την samsung led τηλεοραση στην ρυθμιση προβολης να βλαω το native η το original? αμα βαλω το native και τα προβαλει ολα σε 1920χ1080 τα καναλια που δεν ειναι hd δεν θα ειναι χειροτερα?

petasis

AVClub Fanatic
18 June 2006
17,003

Εγώ δεν έχω καταλάβει την διαφορά native/original. Το ίδιο δίνει και στις 2 περιπτώσεις. Έχει δει κανείς διαφορά;

sakels

Supreme Member
27 May 2010
4,333

εγω παντως οταν το εβαζα native στην tv εβγαζε παντα 720p, μονο οταν εβαλα 1080i εδειξε και στην tv 1080 (οπου η εικονα ηταν καλυτερη).

petasis

AVClub Fanatic
18 June 2006
17,003

Έχεις πανασόνικ; Μου έκανε κάτι αντίστοιχο όταν τον σύνδεσα στην U20.
Στην 9705, και με τις 2 ρυθμίσεις δίνει 1080ι.

petasis

AVClub Fanatic
18 June 2006
17,003

Το ιδανικό θα ήταν να υπάρχει ρύθμιση να βγάζει την ανάλυση του κάθε καναλιού στην έξοδο, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει...

lak100

AVClub Enthusiast
26 December 2008
908
Ποια η διαφορα της native ρυθμισης με την 1080i αφου και 2 κανουν upscale σε 1920x1080i ενημερωτικα ρωταω

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Last edited:

lak100

AVClub Enthusiast
26 December 2008
908

παιδια το καλωδιο hdmi που ερχεται με τον pvr ειναι καλο ποιοτηκως η καποιο αλλο θα μπορουσε να αποδωσει τα μεγιστα?

petasis

AVClub Fanatic
18 June 2006
17,003

Αν βλέπεις εικόνα στην τηλεόρασή σου, μια χαρά είναι το καλώδιο. Τα ψηφιακά σήματα δεν είναι επιρρεπή σε ποιότητες καλωδίων όπως ήταν παλιά τα αναλογικά...

lak100

AVClub Enthusiast
26 December 2008
908
Παιδια γεια σας εχω και εγω τον pvr θελω να ρωτησω το εξης το tuner 1 μου δινει ποσοτητα σηματος 80% και ακριβεια 90% το δευτερο μου δινει 67% ποσοτητα και ακριβεια 90% γιατι το tuner 2 ειναι πιο χαμηλα σε ποσοτητα; πρεπει να παει και αυτο 80%; μηπως φταιει το καλωδιο το δευτερο tuner τι ρολο παιζει ;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

manga1024

Senior Member
1 September 2010
641
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Απάντηση: Re: Nova HD PVR

Μην το ψάχνεις τσάμπα. Αν θες απλή θέαση και pause, παίζει με ένα καλώδιο. Αν θες PVR (αξιόπιστες εγγραφές και όχι τυχαίο αποτέλεσμα), θες διπλό καλώδιο. Το λογισμικό έχει φτιαχτεί για να είναι συνδεδεμένος με διπλό καλώδιο.
φιλε τελικα πηρα το pvr!δεν μπορεσα να κατεβασω και δευτερο καλωδιο οπως σου ειχα πει αλλα συνδεσε το lnb στο πιατο με δυο καλωδια και το δευερο το συνδεσε στο καλωδιο της κεραιας με εναν μεικτη οπου και τον εβαλε και στο τελος ενα αλλο!ετσι κατεβαζει το ψηφιακο αλλαμκαι της κεραιας χωρις να επηρεαζει το ενα με το αλλο!