Re: Nova HD PVR
Το nova on demand πως λειτουργεί; Πώς στέλνεις στην νόβα τι θες να κατεβάσεις; Τους το λες τηλεφωνικά; Ή συνδέεται ο δέκτης με κάποιο τρόπο (τηλεφωνικά ή με ethernet) με την νόβα;
Τι ωραια θα ήταν να ηταν ετσι....

Δυστυχώς προκειται για μια υπηρεσιουλα μπαλωμενη χωρις να υπαρχουν τα καλα που υπαρχουν σε αλλες χωρες, οπως ακομη πιο νεες υπηρεσιες επι πληρωμη κ.α.
Ειναι ουσιαστικα το προγραμμα των ταινιων του NC1 NC2 απο το οποιο τις βραδυνες ωρες κατεβαινουν επιλεγμενες ταινιες (στο συνολο 20ωρες μηνιαιως) και μπορει καποιος να τις δει οποτε θελει μεσα στην περιοδο που ειναι απο πριν ορισμενη.
Εγω ουσιαστικα αυτη την υπηρεσια την χρησιμοποιουσα κατα κορον στον παλιο δεκτη 3001 οπου σημειωτεων η υπηρεσια δουλευει κανονικοτατα εδω και 3 χρονια περιπου.
Ετσι μπορουσα και εγραφα διπλασιες ποσοτητες ταινιων και σειρων, επισης εαν εχανα μια πρεμιερα δεν περιμενα την ημερα που θα την ξαναεβαζε, απλα πηγαινα στην κατηγορια on demand και την εβλεπα απο εκει ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ χωρις χρεωση.
Η παλια αδελφη εταιρεια της δικης μας (πλεον εξ αγχιστειας) Multichoice Africa απο οπου μιλουσα με ενα παλικαρι ο οποιος ειναι τεχνικός τους μου ειπε πως εκτος απο την on demand υπηρεσια, πλεον υπαρχει και τα πηγαινει περιφημα, μια νεα υπηρεσια (Box Office)
http://boxoffice.dstv.com/ η οποια προσφερει τις ΠΛΕΟΝ προσφατες ταινιες με εξτρα πληρωμή να ανέρχεται στα 3 ευρώ περιπου για τις νέες και στα 1-2 για τις παλαιότερες, με την ελαχιστη ενοικίαση να ειναι στις 48 ωρες. Ολα μέσω δορυφόρου παντα, χωρις IPTV....
...και εμεις εδώ ακόμα να γυρίσουμε εναν ρημαδιασμένο διακόπτη για να προσφέρουμε μια υπηρεσία που ΚΑΙ την πληρώνουμε αλλά εκτος αυτόυ υπάρχει σε παλαιίοτερο δέκτη και δουλεύει απρόσκοπτα.
ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΒΑ ....
Ωρες ωρες απορώ και εγω που δεν ειμαι απο τους πιο "αγριους" ανθρώπους πως γινεται και υπαρχει τετοια αδρανεια.