Αν ήμουν πρόεδρος σε ομάδα θα σε έπαιρνα μεταγραφή…. 
…και θα αποδέσμευα τον… (αυτόν που σκέφτηκες
)
…και θα αποδέσμευα τον… (αυτόν που σκέφτηκες

...και έτοιμος ο οδηγός.......

Καλή ιδέα για την μελαμίνη - δεν το σκέφτηκα καθόλου. Έχει και το πλεονέκτημα ότι δύσκολο να χαλάσει η επιφάνεια από την θερμόκολλα που στερεώνεις τις σανίδες.Έτσι πανάκριβο που έχει γίνει το κόντρα πλακέ, μια καλή και οικονομική λύση που προτιμάω τώρα τελευταία για πειράματα με οδηγούς κλπ, είναι η φθηνή λευκή μελαμίνη. Είναι απολύτως επίπεδη και άκαμπτη (αν την ακουμπήσεις κάπου).

Να παρουμε εναν να τον εχουμε ομαδι που λεμε στην Κρητη.Κι εγώ τον χάζευα εδώ και κάμποσο καιρό αλλά αυτόν που ρυθμιπζεται και σε ύψος.

Για βάλε κάνα λινκ. Νόμιζα ότι για τόσο χοντρά σίδερα θες οδηγό γομάρι, άρα και ακριβό/ογκώδη.στο τεμου κοστιζουν 4-5 ευρω -για steel rods μεχρι φ10μμ-
Μιχάλη, ωραία φαίνονται και σαν σχέδιο είναι πολύ πιο απλά - μακάρι να τα είχα δει πριν βάλω μπρος το δικό μου.
Βάζω και αυτό που δείχνει λύγισμα από σιδερένιο πηχάκι - μάλλον 4Χ40χιλιοστά (στο 18:15). Για να δείτε τι βαριά υλικά βάζουν όταν θέλουν δουλειές για πιο χοντρά σίδερα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.