Εδώ και μέρες υποφέρω από έντονο αυχενικό σύνδρομο και οι πρόσφατες εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχει σοβαρή δισκοπάθεια μεταξύ σπονδύλων Α5-Α6. Μάλιστα, ο γιατρός συνέστησε χειρουργείο, και το σκέφτομαι σοβαρά. Γι αυτό το λόγο, η εγκατάσταση έχει πάει πίσω.
Παρ' όλα αυτά, δεν σταμάτησα να ασχολούμαι, έστω και "φιλολογικά" με το μηχάνημα και το σύστημα και η τελευταία μου απορία έχει να κάνει με την χρήση της - τριπλής - βοηθητικής εξόδου 12VDC (trigger output) A, B & C.
Στην αρχή, πριν διαβάσω το manual, είχα την εντύπωση ότι η έξοδος "A" των 12VDC, ενεργοποιείτο αμέσως μόλις ο προενισχυτής έμπαινε στο "ON" (και βέβαια, στη συνέχεια και οι έξοδοι "B" και "C", εφ' όσον ο χρήστης τις έχει σετάρει).
Στο manual, όμως, διαβάζω:
"The 12V triggers A, B and C can be used to turn on 12V trigger-capabe components automatically when they are selected as the input source...."
Αυτό σημαίνει πως αν υπάρχει τελικός ενισχυτής με τέτοια είσοδο (12VDC), όπως π.χ. ο Anthem MCA-5, που έχω, ΔΕΝ μπορεί να τεθεί "ON" αν δεν δηλωθεί η έξοδος του προ σε κάποια πηγή, την οποία μάλιστα ο χρήστης πρέπει να επιλέξει αμέσως μετά το "ΟΝ" του προενισχυτή.
Και καλά για την έξοδο "A", ας πούμε πως αυτό είναι εύκολη διαδικασία. Τί γίνεται όμως αν ο χρήστης έχει συνδεδεμένους περισσότερους από έναν τελικούς (όπως π.χ. εγώ); Υποτίθεται πως οι έξοδοι "B" και "C" χρησιμοποιούνται αντίστοιχα για τις ζώνες 2 και 3, άρα για να ενεργοποιηθούν πρέπει ο χρήστης να έχει δηλώσει και στις ζώνες αυτές πηγές, πράγμα που σημαίνει ότι αν αλλάξεις ζώνη, χάνεται η ενεργοποίηση της προηγούμενης ζώνης και ο όποιος τελικός, που έχει επιλεχθεί για τη ζώνη 1, σβύνει. Τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω εγώ.
Έχει κανείς ασχοληθεί με αυτό;
Ευχαριστώ
-