Το παραδειγμα στη Κρητη ειναι ατυχες και δυστυχες.
Δυστυχως την πληρωσε ενα ατομο (απ'οτι καταλαβα) αθωο που απλα εκανε μια μικρη παραβαση πηγε να παρει ενα καρπουζι στον δρομο που περναγε.
Και εγω μου εχει συμβει οταν ημουν με ποδηλατο και ειχα δει μια συκια με οριμα συκα να κατεβω και να παω να τα δοκιμασω, η σε καποια αλλη φαση παλι με ποδηλατο (παντα) κατι σταφυλια οριμα που μου καναν νοημα...
Θα μπορουσε ο ιδιοκτητης να μου την μπουμπουνισει. Αλλα τοτε ηταν καπως αλλιως.
Θα σας πω οτι εδω στο φρανκισταν εχουν γινει παρομοιες καταστασεις απο καλλιεργητες. Τα τελευταια χρονια.
Ξερετε γιατι ;
Γιατι υπαρχει οργανομενο εγκλημα (ναι
οργανομενο εγκλημα) που κανει
ραζιά στις καλλιεργειες.
Μια δυο ο ιδιοκτητης χανει το βιος του και κανενος δεν ιδρωνει τ'αυτι, η απλα η αστυνομια εχει τοσα αλλα να ασχοληθει....τρομοκρατικες ενεργειες για παραδειγμα.
Οποτε καποιοι ιδιοκτητες παιρνουν το κυνηγετικο τους την νιοστη φορα....και δυστυχως μπορει να την πληρωσει και καποιος αθωος που απλως ηθελε να δοκιμασει ενα οριμο φρουτο που του εκανε "κουκου"
Ο τυπος που δρα σε στυλ
leatherface για το καρπουζι που του εκλεψαν ειναι πολυ σπανιο φαινομενο
ανα την υφηλειο
Και δεν εχεις αναγκη να εχεις οπλο με ραβδωτη κανη και νομους οπλοκατοχης αλα αμερικα...τα πραματα ειναι πολυ πιο απλα και πιο τραγικα.
Κατα τ'αλλα την ξερετε την εκφραση "μαθαν οτι ***** πλακωσανε κι οι γυφτοι" ;
Ε καποιοι που εχουν δει την σοδεια τους μια δυο τρεις τεσσερεις φορες να την εχουν καταχραστει πιανουν την κουμπουρα.
Και μπορει να την πληρωσει καποιος αθωος....
Πληροφοριακα αυτο συμβαινει και εδω και οπως ειπα απο το οργανωμενο εγκλημα και με στοχευμενες ορισμενες καλλιεργειες.