AlexT_
AVClub Fanatic
Δε φάνηκε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ισα - Ισα, βελτιώθηκαν οι ταχύτητες ανάγνωσης δίσκων και ριπς.αν δεις τιποτα περιεργο ενημερωσε μας ....να την περασουμε και εμεις...![]()
Δε φάνηκε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ισα - Ισα, βελτιώθηκαν οι ταχύτητες ανάγνωσης δίσκων και ριπς.αν δεις τιποτα περιεργο ενημερωσε μας ....να την περασουμε και εμεις...![]()
Αν έχεις δεκαριά ταινίες, ενσωματώνεις, και δε το κάνεις θέμα.
Αν έχεις πολλές υπάρχει θέμα.
Εχω κουραστεί τόσα χρόνια να παρεμβαίνω στο υλικό μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο προκειμένου να πετύχω συμβατότητες..
Αυτό είναι ακόμα χειρότερο. Μη ξεχνάς ότι το Oppo δε δίνει δικτυακά πρόσβαση στους συνδεδεμένους σε αυτό δίσκους, οπότε θα πρέπει για κάθε μικροεπέμβαση ή μικρομεταφορά να ξηλώνεις τον εξωτερικό δίσκο & τροφοδοτικό και να τρέχεις στον υπολογιστή..Μια ενσωματωση καθε φορα. Δε χρειαζεται να φας χρονο να τους ενσωματωσεις σε ολες μαζι. 60" πριν δεις την εκαστοτε ταινια ενσωματωνεις (mkvtoolnix) και βλεπεις...Ενταξει,καλυτερα θα ηταν να τους αναγνωριζει,αλλα απ'τι τιποτα...
Λες να φτιάχτηκε το ''block by the disk''?την περασα και εγω την αναβαθμηση.....για να δουμε...
(ας απαντήσω στον εαυτό μου)Λες να φτιάχτηκε το ''block by the disk''?
(ας απαντήσω στον εαυτό μου)
Ναι! Τουλάχιστον στο ριπ U-571 που είχα το πρόβλημα, εξαλείφθηκε!
Αυτό είναι ακόμα χειρότερο. Μη ξεχνάς ότι το Oppo δε δίνει δικτυακά πρόσβαση στους συνδεδεμένους σε αυτό δίσκους, οπότε θα πρέπει για κάθε μικροεπέμβαση ή μικρομεταφορά να ξηλώνεις τον εξωτερικό δίσκο & τροφοδοτικό και να τρέχεις στον υπολογιστή..
Συχνά παρακολουθώ το σχετικό νήμα που αφορά το Oppo 93 στο αμερικάνικο avsforums. Ρε παιδιά, εμείς είμαστε καθηγητές μπροστά στα αμερικανάκια. Αλλος δεν μπορεί να δει 3D σε ..3D τηλεόραση, άλλος δεν μπορεί να κάνει downmix σε stereo και γράφουν όλοι μαζί 2-3 σελίδες για να λύσουν αυτά τα ..μυστήρια ζητήματα!
Σήμερα σύνδεσα στο 93 ένα φθηνό 4πορτο παθητικό usb hub της Eqip έμπροσθεν, με 4 δίσκους πάνω του, έναν 2.5άρη όπισθεν και έναν e-sata. Σύνολο 6 δίσκοι. Τους είδε όλους..
καλησπερα
Επειδη ψηθικα να παρω το συγκεκριμενο μηχανακι,μπορειτε να μου πειτε συνοπτικα τι ΔΕΝ κανει σε σχεσει με ενα HTPC ?
καλησπερα
Επειδη ψηθικα να παρω το συγκεκριμενο μηχανακι,μπορειτε να μου πειτε συνοπτικα τι ΔΕΝ κανει σε σχεσει με ενα HTPC ?
η αλλαγη βεβαια παιζει να μην ερθει ποτε, ή με το επομενο oppo.δεν εχει facebook. χαχαχα.... εχει ενα θεματακι μονο με τη γραμματοσειρά των υποτιτλων. ειναι μαι συγκεκριμένη και δεν μπορεις να την αλλαξεις αλλα περιμένουμε την αλλαγη απο την μαμα oppo.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.