OPPO BDP-93 BD Player

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: OPPO BDP-93 BD Player

Αν έχεις δεκαριά ταινίες, ενσωματώνεις, και δε το κάνεις θέμα.
Αν έχεις πολλές υπάρχει θέμα.

Εχω κουραστεί τόσα χρόνια να παρεμβαίνω στο υλικό μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο προκειμένου να πετύχω συμβατότητες..

Μια ενσωματωση καθε φορα. Δε χρειαζεται να φας χρονο να τους ενσωματωσεις σε ολες μαζι. 60" πριν δεις την εκαστοτε ταινια ενσωματωνεις (mkvtoolnix) και βλεπεις...Ενταξει,καλυτερα θα ηταν να τους αναγνωριζει,αλλα απ'τι τιποτα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: OPPO BDP-93 BD Player

Μια ενσωματωση καθε φορα. Δε χρειαζεται να φας χρονο να τους ενσωματωσεις σε ολες μαζι. 60" πριν δεις την εκαστοτε ταινια ενσωματωνεις (mkvtoolnix) και βλεπεις...Ενταξει,καλυτερα θα ηταν να τους αναγνωριζει,αλλα απ'τι τιποτα...
Αυτό είναι ακόμα χειρότερο. Μη ξεχνάς ότι το Oppo δε δίνει δικτυακά πρόσβαση στους συνδεδεμένους σε αυτό δίσκους, οπότε θα πρέπει για κάθε μικροεπέμβαση ή μικρομεταφορά να ξηλώνεις τον εξωτερικό δίσκο & τροφοδοτικό και να τρέχεις στον υπολογιστή..

Re: Απάντηση: OPPO BDP-93 BD Player

(ας απαντήσω στον εαυτό μου)
Ναι! Τουλάχιστον στο ριπ U-571 που είχα το πρόβλημα, εξαλείφθηκε!

xaxa..επειδη εχω καταπιαστει με μια κατασκευη στο χωρο σημερα ...αργοτερα θα το τσεκαρω και θα ενηυμερωσω

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: OPPO BDP-93 BD Player

Αυτό είναι ακόμα χειρότερο. Μη ξεχνάς ότι το Oppo δε δίνει δικτυακά πρόσβαση στους συνδεδεμένους σε αυτό δίσκους, οπότε θα πρέπει για κάθε μικροεπέμβαση ή μικρομεταφορά να ξηλώνεις τον εξωτερικό δίσκο & τροφοδοτικό και να τρέχεις στον υπολογιστή..

Έχεις δίκιο, το ξέρω οτι δε δίνει δικτυακά πρόσβαση στους συνδεδεμένους δίσκους, εγώ απλά όπως το σκεφτόμουν θα βάλω αυτόν το δίσκο στο δίκτυο (ο οποίος έχει ενσωματωμένο Twonky DLNA server ώστε να μην αναγκάζεσαι να έχεις ανοικτό το PC) και όλα τα PC θα τον βλέπουν κανονικά ενώ το Oppo μέσω DLNA. Όποτε θέλω να δω μια ταινία θα ενσωματώνω τους υπότιτλους μέσω δικτύου (χωρίς να ξηλώνω/συνδέω δίσκους) και μετά θα αναπαράγει το Oppo μέσω DLNA. Το θέμα με τους υπότιτλους λύνεται με ενσωμάτωση, οπότε έτσι φαντάζομαι έχω λύσει όλα τα "προβλήματα".

Με τον συγκεκριμένο δίσκο μάλλον θα βαρεθείς τη ζωή σου από το πολύ περίμενε μέχρι να περαστούν οι υπότιτλοι.. διαβάζω ότι έχει απογοητευτικές επιδόσεις σε δικτυακό transfer rate.

Αυτό αν σκοπεύεις το αρχικό αρχείο να το έχεις στο PC σου και να το στέλνεις στον δίσκο ενώ περνάς τους υπότιτλους.

Αν σκοπεύεις να αποθηκεύεις τις ταινίες απ' ευθείας στον δικτυακό δίσκο και σε δεύτερο χρόνο να περνάς υπότιτλους, καλύτερα ξέχνα το.. ώρες ατελείωτες..

Συχνά παρακολουθώ το σχετικό νήμα που αφορά το Oppo 93 στο αμερικάνικο avsforums. Ρε παιδιά, εμείς είμαστε καθηγητές μπροστά στα αμερικανάκια. Αλλος δεν μπορεί να δει 3D σε ..3D τηλεόραση, άλλος δεν μπορεί να κάνει downmix σε stereo και γράφουν όλοι μαζί 2-3 σελίδες για να λύσουν αυτά τα ..μυστήρια ζητήματα!

Εγώ το έχω πει και παλαιότερα ότι το εδώ φόρουμ είναι σοβαρότερο από τα 2 αγγλόφωνα... Το μέσο επίπεδο εκεί είναι απελπιστικό...

Ευχαριστω για την πληροφορια. Απ'οτι εχω διαβασει η μεταφορα του ειναι συγκρισιμη με usb2 (βεβαια ποιο αργη) οποτε ισως και να παλευεται...Θα προσπαθησω να δοκιμασω καποιον και γεμικοτερα θα το ψαξω λιγο καλυτερα πριν τον αγορασω.

Συχνά παρακολουθώ το σχετικό νήμα που αφορά το Oppo 93 στο αμερικάνικο avsforums. Ρε παιδιά, εμείς είμαστε καθηγητές μπροστά στα αμερικανάκια. Αλλος δεν μπορεί να δει 3D σε ..3D τηλεόραση, άλλος δεν μπορεί να κάνει downmix σε stereo και γράφουν όλοι μαζί 2-3 σελίδες για να λύσουν αυτά τα ..μυστήρια ζητήματα!

xaxa..εχεις απολυτο δικιο...το παρακολουθω και εγω και το αγγλικο...

Σήμερα σύνδεσα στο 93 ένα φθηνό 4πορτο παθητικό usb hub της Eqip έμπροσθεν, με 4 δίσκους πάνω του, έναν 2.5άρη όπισθεν και έναν e-sata. Σύνολο 6 δίσκοι. Τους είδε όλους..

Σήμερα σύνδεσα στο 93 ένα φθηνό 4πορτο παθητικό usb hub της Eqip έμπροσθεν, με 4 δίσκους πάνω του, έναν 2.5άρη όπισθεν και έναν e-sata. Σύνολο 6 δίσκοι. Τους είδε όλους..

εγω το ειπα...ελβετικος σουγιας!!!..χαχα

καλησπερα
Επειδη ψηθικα να παρω το συγκεκριμενο μηχανακι,μπορειτε να μου πειτε συνοπτικα τι ΔΕΝ κανει σε σχεσει με ενα HTPC ?

καλησπερα
Επειδη ψηθικα να παρω το συγκεκριμενο μηχανακι,μπορειτε να μου πειτε συνοπτικα τι ΔΕΝ κανει σε σχεσει με ενα HTPC ?

δεν εχει facebook. χαχαχα.... εχει ενα θεματακι μονο με τη γραμματοσειρά των υποτιτλων. ειναι μαι συγκεκριμένη και δεν μπορεις να την αλλαξεις αλλα περιμένουμε την αλλαγη απο την μαμα oppo.

με τι θα το συνδεσεις?

καλησπερα
δεν εχει facebook. χαχαχα.... εχει ενα θεματακι μονο με τη γραμματοσειρά των υποτιτλων. ειναι μαι συγκεκριμένη και δεν μπορεις να την αλλαξεις αλλα περιμένουμε την αλλαγη απο την μαμα oppo.
η αλλαγη βεβαια παιζει να μην ερθει ποτε, ή με το επομενο oppo.
σημαντικο επισης ειναι οτι δεν παιζει δικτυακα..(smb/nfs)

αν δεν εχεις δίκτυο και βαζεις/βγαζεις σκληρους δισκους, καλως
αν εχεις δικτυο δεν...

Last edited: