Αν και ομολογώ πως δεν έχω πάρει χαμπάρι για κάτι μέχρι τώρα, θα δω και τις ώρες που μετρέει η δική μου G10 και θα αναφέρω...
fftopic:
Υπάρχει περίπτωση ανάλογο φαινόμενο να υπάρχει και στις KURO?
Τι νοημα εχει να μιλαμε για το παρελθον?
Αν και για την εποχη εκεινη το μαυρο τους ηταν απο τα καλυτερα της αγορας (πλην Kuro βεβαια).
Φιλε Yperion εδω θελω να καταληξω...ΟΧΙ..Το μαυρο τους για Plasma ηταν αθλιο...Μονο καλη ομοιομορφια ειχαν οι TV αυτες..Το μαυρο ηταν σαν μιας μετριας Lcd...Βλεπω την εξελιξη που εχει η Panasonic στον τομεα αυτο τα τελευταια 3 χρονια...
Την εποχη εκεινη ειχα αγορασει την W4000 που θεωρείτο οτι ειχε πολυ καλο μαυρο. Σε πληροφορώ οτι εβλεπες μονο γκρι σκουρο.
Στα review ειχαν ξεχασει να γραψουν οτι το μαυρο το εβλεπες μονο αν κατεβαζες τον φωτισμο στο ελαχιστο , τοτε ομως εσβηνε ολη η εικονα και η θεαση ηταν αδυνατη ακομη και νυχτα.
Για την εποχη της μια χαρα ηταν η PZ ακουσε με που στο λεω.
Την εποχη εκεινη ειχα αγορασει την W4000 που θεωρείτο οτι ειχε πολυ καλο μαυρο. Σε πληροφορώ οτι εβλεπες μονο γκρι σκουρο.
Στα review ειχαν ξεχασει να γραψουν οτι το μαυρο το εβλεπες μονο αν κατεβαζες τον φωτισμο στο ελαχιστο , τοτε ομως εσβηνε ολη η εικονα και η θεαση ηταν αδυνατη ακομη και νυχτα.
Για την εποχη της μια χαρα ηταν η PZ ακουσε με που στο λεω.
Πιστεψε με,χθες βραδυ εβλεπα ταινια στην PZ80 και απλα το μαυρο ηταν αθλιοτατο...Το γκρι σε ολο του το μεγαλειο και ας πειραξα και τις ρυθμισεις,το ιδιο και το αυτο...Θεωρω πως το μαυρο στις Panasonic βελτιωθηκε τρομερα,απο τα 10αρια και μετα,G10,V10 κλπ και σημερα στο πανελ της VT30 απλα εχει γινει μαυρο πισσα....
ε??? τι??? τα σκεφτεσαι αυτα που λες???Φιλε Yperion εδω θελω να καταληξω...ΟΧΙ..Το μαυρο τους για Plasma ηταν αθλιο...Μονο καλη ομοιομορφια ειχαν οι TV αυτες..Το μαυρο ηταν σαν μιας μετριας Lcd...Βλεπω την εξελιξη που εχει η Panasonic στον τομεα αυτο τα τελευταια 3 χρονια...
ε??? τι??? τα σκεφτεσαι αυτα που λες???
ο φιλος μου εχει ακομα την 42PZ8 και μετα απο σχεδον 3 χρονια το μαυρο αυτης της τηλεορασης ειναι υπεροχο και παρα πολυ κοντα στα σημερινα μοντελα της panasonic και καλυτερο απο τωρινα μοντελα αλλων εταιριων
Αν τα σκεφτομαι αυτα που λεω;Τα σκεφτομαι και πολυ καλα μαλιστα απο την στιγμη που χθες βραδι εβλεπα ταινια στην PZ80 και το μαυρο της ηταν απλα ΑΘΛΙΟ και εννοειτε χειροτερο απο καποιες Led περυσινες και φετοινες...Αλλα αν εσυ εισαι ικανοποιημενος με αυτο το μαυρο που εδιναν αυτες οι τηλεορασεις οκ..Παω πασο και δεκτο..Γουστα ειναι αυτα...Προσωπικα θεωρω πως οντως περα απο τα νουμερα μετρησης,αυτο που εχουν δει τα δικα μου ματια,οι Panasonic Plasma αναδυκνιουν θεωρω το μαυρο τους απο τις G10,V10 και μετα εως σημερα..Οχι πιο πριν...
Αν τα σκεφτομαι αυτα που λεω;Τα σκεφτομαι και πολυ καλα μαλιστα απο την στιγμη που χθες βραδι εβλεπα ταινια στην PZ80 και το μαυρο της ηταν απλα ΑΘΛΙΟ και εννοειτε χειροτερο απο καποιες Led περυσινες και φετοινες......
προφανως δεν εχεις δει την pv60-pv600 που αναφερω πιο πανω.
την ειχα στην κατοχη μου και εκτος απο τις εργαστηριακες μετρησεις,ειχα επιβεβαιωση και απο τα ματια μου.
την ξεπερασε μονο η πρωτη kuro της Pioneer.
μεχρι τοτε,ηταν σημειο αναφορας.
διαβασε το παρακατω χαρακτηριστικο αρθρο του περιοδικου ¨ηχος και εικονα".
αν και παλιο,θα καταλαβεις...
http://www.hxos.gr/show_page.php?page_id=1432&cat_id=37
προφανως δεν εχεις δει την pv60-pv600 που αναφερω πιο πανω.
την ειχα στην κατοχη μου και εκτος απο τις εργαστηριακες μετρησεις,ειχα επιβεβαιωση και απο τα ματια μου.
την ξεπερασε μονο η πρωτη kuro της Pioneer.
μεχρι τοτε,ηταν σημειο αναφορας.
διαβασε το παρακατω χαρακτηριστικο αρθρο του περιοδικου ¨ηχος και εικονα".
αν και παλιο,θα καταλαβεις...
http://www.hxos.gr/show_page.php?page_id=1432&cat_id=37
Μήπως είχαν γίνει και μετρήσεις ANSI αντίθεσης;
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσει...
Και τα μοντέλα του 2009, και του 2010, έχουν σημαντική αύξηση μετά τις 1600 ώρες (τουλάχιστον τα φθηνά)... (περίπου 100%)
Άραγε πέρασε κανείς με την VT20 τις 1600 ώρες να μας πει;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.