Panasonic plasma:Αύξηση Drive Level-Αύξηση φωτεινότητας-Ώρες λειτουργίας

:offtopic:

Υπάρχει περίπτωση ανάλογο φαινόμενο να υπάρχει και στις KURO?

Ποιος ξέρει; Οι πληροφορίες ου έρχονται από τους κατόχους δεν είναι πολλές. Αλλά αν συνέβαινε, κάποιος δεν θα το είχε δει;

Από την άλλη ήμουν σε μια ταβέρνα πριν 3 βδομάδες και είχαν μια πλάσμα LG τίγκα στις οριζόντιες παραμορφώσεις τύπου APL. Είναι γνωστό; (Δεν διαβάζω τα νήματα των LG...)

42G10 - 12ος 2009 - FW 1216 - 1510 ώρες λειτουργίας

User report: Δεν παρατηρώ διαφορές στα επίπεδα μαύρου σε σχέση με την αρχική κατάσταση...

Να κανω κι εγω μια ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει....
Οταν την αγορασα ειχε το 1015 λογισμικο.Εχω κατεβασει εδω και καιρο το 1016 αλλα δεν αξιωθηκα να το περασω ακομη.
Αν το περασω θα χασω κατι σε μαυρο η δεν ειναι θεμα λογισμικου?
Οσοι το περασατε ειδατε καποια διαφορα στο μαυρο η σε κατι αλλο?

Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημερα σε ολους..Ερωτηση...Θυμαστε τις παραπροπερσυνες Plasma της Panasonic PZ8,PZ80 και PZ85;;;Ειχατε προσωπικη εμπειρια με αυτες τις τηλεορασεις;;;Θυμαστε μηπως τι μαυρο ειχαν;;;Σας αρεσε αυτο το μαυρο που βλεπατε;;;

Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τι νοημα εχει να μιλαμε για το παρελθον?

Αν και για την εποχη εκεινη το μαυρο τους ηταν απο τα καλυτερα της αγορας (πλην Kuro βεβαια).

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τι νοημα εχει να μιλαμε για το παρελθον?

Αν και για την εποχη εκεινη το μαυρο τους ηταν απο τα καλυτερα της αγορας (πλην Kuro βεβαια).

Φιλε Yperion εδω θελω να καταληξω...ΟΧΙ..Το μαυρο τους για Plasma ηταν αθλιο...Μονο καλη ομοιομορφια ειχαν οι TV αυτες..Το μαυρο ηταν σαν μιας μετριας Lcd...Βλεπω την εξελιξη που εχει η Panasonic στον τομεα αυτο τα τελευταια 3 χρονια...

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φιλε Yperion εδω θελω να καταληξω...ΟΧΙ..Το μαυρο τους για Plasma ηταν αθλιο...Μονο καλη ομοιομορφια ειχαν οι TV αυτες..Το μαυρο ηταν σαν μιας μετριας Lcd...Βλεπω την εξελιξη που εχει η Panasonic στον τομεα αυτο τα τελευταια 3 χρονια...

Την εποχη εκεινη ειχα αγορασει την W4000 που θεωρείτο οτι ειχε πολυ καλο μαυρο. Σε πληροφορώ οτι εβλεπες μονο γκρι σκουρο.

Στα review ειχαν ξεχασει να γραψουν οτι το μαυρο το εβλεπες μονο αν κατεβαζες τον φωτισμο στο ελαχιστο , τοτε ομως εσβηνε ολη η εικονα και η θεαση ηταν αδυνατη ακομη και νυχτα.

Για την εποχη της μια χαρα ηταν η PZ ακουσε με που στο λεω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την εποχη εκεινη ειχα αγορασει την W4000 που θεωρείτο οτι ειχε πολυ καλο μαυρο. Σε πληροφορώ οτι εβλεπες μονο γκρι σκουρο.

Στα review ειχαν ξεχασει να γραψουν οτι το μαυρο το εβλεπες μονο αν κατεβαζες τον φωτισμο στο ελαχιστο , τοτε ομως εσβηνε ολη η εικονα και η θεαση ηταν αδυνατη ακομη και νυχτα.

Πιστεψε με,χθες βραδυ εβλεπα ταινια στην PZ80 και απλα το μαυρο ηταν αθλιοτατο...Το γκρι σε ολο του το μεγαλειο και ας πειραξα και τις ρυθμισεις,το ιδιο και το αυτο...Θεωρω πως το μαυρο στις Panasonic βελτιωθηκε τρομερα,απο τα 10αρια και μετα,G10,V10 κλπ και σημερα στο πανελ της VT30 απλα εχει γινει μαυρο πισσα....

Τι ANSI αντίθεση μέτραγαν αυτές οι παλιές της πανασόνικ;
Εγώ πάντως με μια R86, καλή την είδα. Τα μαύρο της δεν ήταν (και ούτε είναι ακόμα) πρόβλημα. Το backlight έκανε καλή δουλεία...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πιστεψε με,χθες βραδυ εβλεπα ταινια στην PZ80 και απλα το μαυρο ηταν αθλιοτατο...Το γκρι σε ολο του το μεγαλειο και ας πειραξα και τις ρυθμισεις,το ιδιο και το αυτο...Θεωρω πως το μαυρο στις Panasonic βελτιωθηκε τρομερα,απο τα 10αρια και μετα,G10,V10 κλπ και σημερα στο πανελ της VT30 απλα εχει γινει μαυρο πισσα....

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσει...
Και τα μοντέλα του 2009, και του 2010, έχουν σημαντική αύξηση μετά τις 1600 ώρες (τουλάχιστον τα φθηνά)... (περίπου 100%)
Άραγε πέρασε κανείς με την VT20 τις 1600 ώρες να μας πει;

ε??? τι??? τα σκεφτεσαι αυτα που λες???

ο φιλος μου εχει ακομα την 42PZ8 και μετα απο σχεδον 3 χρονια το μαυρο αυτης της τηλεορασης ειναι υπεροχο και παρα πολυ κοντα στα σημερινα μοντελα της panasonic και καλυτερο απο τωρινα μοντελα αλλων εταιριων

Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

η πρωτη τιβι που διδαξε μαυρο,ηταν η σειρα PV60-PV600 της panasonic.
μετρημενο μαυρο 0,04 nits.
ενδεικτικα σημερα,η panasonic vt30 ειναι κοντα στο 0,013 και η
Samsung C580 στα 0.03.
μιλαμε για τιβι του 2006 που κατεβαζε το φωτομετρο σε επιπεδα μιας σημερινης κορυφαιας,οποτε καταλαβαινετε για τι επιπεδο μαυρου μιλαμε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ε??? τι??? τα σκεφτεσαι αυτα που λες???

ο φιλος μου εχει ακομα την 42PZ8 και μετα απο σχεδον 3 χρονια το μαυρο αυτης της τηλεορασης ειναι υπεροχο και παρα πολυ κοντα στα σημερινα μοντελα της panasonic και καλυτερο απο τωρινα μοντελα αλλων εταιριων

Αν τα σκεφτομαι αυτα που λεω;Τα σκεφτομαι και πολυ καλα μαλιστα απο την στιγμη που χθες βραδι εβλεπα ταινια στην PZ80 και το μαυρο της ηταν απλα ΑΘΛΙΟ και εννοειτε χειροτερο απο καποιες Led περυσινες και φετοινες...Αλλα αν εσυ εισαι ικανοποιημενος με αυτο το μαυρο που εδιναν αυτες οι τηλεορασεις οκ..Παω πασο και δεκτο..Γουστα ειναι αυτα...Προσωπικα θεωρω πως οντως περα απο τα νουμερα μετρησης,αυτο που εχουν δει τα δικα μου ματια,οι Panasonic Plasma αναδυκνιουν θεωρω το μαυρο τους απο τις G10,V10 και μετα εως σημερα..Οχι πιο πριν...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν τα σκεφτομαι αυτα που λεω;Τα σκεφτομαι και πολυ καλα μαλιστα απο την στιγμη που χθες βραδι εβλεπα ταινια στην PZ80 και το μαυρο της ηταν απλα ΑΘΛΙΟ και εννοειτε χειροτερο απο καποιες Led περυσινες και φετοινες...Αλλα αν εσυ εισαι ικανοποιημενος με αυτο το μαυρο που εδιναν αυτες οι τηλεορασεις οκ..Παω πασο και δεκτο..Γουστα ειναι αυτα...Προσωπικα θεωρω πως οντως περα απο τα νουμερα μετρησης,αυτο που εχουν δει τα δικα μου ματια,οι Panasonic Plasma αναδυκνιουν θεωρω το μαυρο τους απο τις G10,V10 και μετα εως σημερα..Οχι πιο πριν...

προφανως δεν εχεις δει την pv60-pv600 που αναφερω πιο πανω.
την ειχα στην κατοχη μου και εκτος απο τις εργαστηριακες μετρησεις,ειχα επιβεβαιωση και απο τα ματια μου.
την ξεπερασε μονο η πρωτη kuro της Pioneer.
μεχρι τοτε,ηταν σημειο αναφορας.
διαβασε το παρακατω χαρακτηριστικο αρθρο του περιοδικου ¨ηχος και εικονα".
αν και παλιο,θα καταλαβεις...

http://www.hxos.gr/show_page.php?page_id=1432&cat_id=37

Αν τα σκεφτομαι αυτα που λεω;Τα σκεφτομαι και πολυ καλα μαλιστα απο την στιγμη που χθες βραδι εβλεπα ταινια στην PZ80 και το μαυρο της ηταν απλα ΑΘΛΙΟ και εννοειτε χειροτερο απο καποιες Led περυσινες και φετοινες......

Ηταν ρυθμισμένη η τηλεόραση;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσει

την ειχα στην κατοχη μου και εκτος απο τις εργαστηριακες μετρησεις,ειχα επιβεβαιωση και απο τα ματια μου.

Πολλα εχω διαβασει,αλλα μετα βλεπω και ξενερωνω..Προτιμω την εμπυστοσυνη που εζω στα ματια μου παρα τα νουμερα του καθε περιοδικου..Οκ παιδια τελος περι του θεματος..Ειπαμε..Γουστα ειναι αυτα...

Μήπως είχαν γίνει και μετρήσεις ANSI αντίθεσης;

Μήπως είχαν γίνει και μετρήσεις ANSI αντίθεσης;

το σαιτ το εδωσα ενδεικτικα.δεν ξερω εαν στο αναλυτικο review του περιοδικου,ειχαν δωσει και αλλες μετρησεις.
απο προσωπικη εμπειρια,να σου πω οτι μετα την pv60,πηρα την pioneer 427xd(λιγο πριν κουρο εποχη)και ξενερωσα απιστευτα με το μαυρο που ειχα,σε σχεση με την panasonic.
η διαφορα ηταν κατι παραπανω απο μεγαλη και εψαχνα απεγνωσμενα τροπους να την μαυρισω καπως,αλλα...δεν..
μετα βεβαια πηρα την 5090H και ηρθα στα ισα μου...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσει

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσει...
Και τα μοντέλα του 2009, και του 2010, έχουν σημαντική αύξηση μετά τις 1600 ώρες (τουλάχιστον τα φθηνά)... (περίπου 100%)
Άραγε πέρασε κανείς με την VT20 τις 1600 ώρες να μας πει;

Οταν μιλας για αυξηση,εννοεις φανταζομαι οτι το μαυρο παυει να ειναι το ιδιο βαθυ οπως ηταν στην αρχη σωστα;;;Που οφειλεται αυτη η αυξηση;;;Και ποσο ορατη ειναι;Δηλ στις 1600-2000 ωρες θα ειναι το μαυρο γκρι και στις 3000-4000 το μαυρο θα ειναι ασπρο;;;Ενταξει μην τρελαθουμε κιολας..Αν υσχιει κατι τετοιο,τοτε θεωρω πως αυτο συμβαινει λογο κακης χρησης της τηλεορασης οπως οταν καποιος που δεν γνωριζει,στην αρχη θα την αφησει να παιζει στατικες εικονες με τις ωρες