κάποια πληροφορία γι' αυτό??το μόνο που έχω παρατηρήσει ένα μικρό τρεμόπαιγμα του άσπρου όταν οι σκηνές είναι πολυ φωτεινές, βέβαια δεν ξέρω αν είναι από τις ρυθμίσεις, η αν θα στρώσει μετά από 200 ώρες.
Ακλομη είμαι στο στρώσιμο, οι εντυπώσεις μου για την τηλεόραση εξακολοθούν να είναι θετικές, άψογο μαύρο και άψογη κίνηση, πλέον πιστεύω ότι η εικόνα που έβλεπα σε lcd ήταν λάθος, το μόνο που έχω παρατηρήσει ένα μικρό τρεμόπαιγμα του άσπρου όταν οι σκηνές είναι πολυ φωτεινές, βέβαια δεν ξέρω αν είναι από τις ρυθμίσεις, η αν θα στρώσει μετά από 200 ώρες.
κάποια πληροφορία γι' αυτό??
προφανώς εννοείς το intelligent frame creation, σε αναπαραγωγή hd έχω την εντύπωση ότι πρέπει να είναι στο off. άλλη επιλογή για τα 100hz δεν έχει η τηλεόραση.
προφανώς εννοείς το intelligent frame creation, σε αναπαραγωγή hd έχω την εντύπωση ότι πρέπει να είναι στο off. άλλη επιλογή για τα 100hz δεν έχει η τηλεόραση.
Ίσως να κάνω λάθος και να μην υπάρχει πλέον στο μενού ρύθμιση:Ρυθμός Ανανέωσης 100-50hz,κάτι που ίσχυε στα προηγούμενων ετών μοντέλα.
Εάν ισχύει κάτι τέτοιο,λογικά τα 100hz θα είναι συνεχώς ενεργοποιημένα.
αυτό δεν το καταλαβαίνω γιατι πρέπει να ειναι στο off?
αυτό δεν το καταλαβαίνω γιατι πρέπει να ειναι στο off?
κ δεν ακούω κ τα καλύτερα για το service της panasonic...Μάλλον όχι, αλλά δεν δοκιμάζεις να ρωτήσεις την αντιπροσωπία;
εχει usd θυρα και τι αρχεια παιζει ;;;
αυτό λύνεται με ένα media player... Με το flickering τι κάνουμε...no usb port :bigcry:
Flickering που να είναι πιο έντονο από CRT 100Hz, ίσως να είναι ενδεικτικό και προβληματικού πάνελ. Κάνε μια προσπάθεια να δεις μια ίδια συσκευή με τη δική σου, έστω σε κατάστημα, για να συγκρίνεις και αν χρειαστεί επικοινώνησε με το service...
στην 32 philips crt 100hz δεν διακρίνω ίχνος flickering
Τι μοντέλο φίλιπς; Γιατί είχα την 9618 η οποία δεν είχε flickering ούτε για αστείο, αλλά η U20 έχει λίγο, όταν είναι πολύ φωτεινές μεγάλες επιφάνειες.
Είναι πολύ έντονο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.