Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Που μπορούμε να κατεβάσουμε τα προηγούμενα firmware ? ...και μετά να αρχίσουμε το πείραγμα... :BDBDG54:

το μόνο που έχω παρατηρήσει ένα μικρό τρεμόπαιγμα του άσπρου όταν οι σκηνές είναι πολυ φωτεινές, βέβαια δεν ξέρω αν είναι από τις ρυθμίσεις, η αν θα στρώσει μετά από 200 ώρες.
κάποια πληροφορία γι' αυτό??

Ακλομη είμαι στο στρώσιμο, οι εντυπώσεις μου για την τηλεόραση εξακολοθούν να είναι θετικές, άψογο μαύρο και άψογη κίνηση, πλέον πιστεύω ότι η εικόνα που έβλεπα σε lcd ήταν λάθος, το μόνο που έχω παρατηρήσει ένα μικρό τρεμόπαιγμα του άσπρου όταν οι σκηνές είναι πολυ φωτεινές, βέβαια δεν ξέρω αν είναι από τις ρυθμίσεις, η αν θα στρώσει μετά από 200 ώρες.

κάποια πληροφορία γι' αυτό??

Αναφέρεσαι στο Flicker φαντάζομαι.

Ορατό φαινόμενο από αρκετούς,,αλλά και το αντίθετο.

Πιθανόν να βοηθήσει το στρώσιμο του πάνελ, αλλά και η συνήθεια.

Από το μενού φαντάζομαι έχεις ενεργή τη ρύθμιση για τα 100hz.

προφανώς εννοείς το intelligent frame creation, σε αναπαραγωγή hd έχω την εντύπωση ότι πρέπει να είναι στο off. άλλη επιλογή για τα 100hz δεν έχει η τηλεόραση.

προφανώς εννοείς το intelligent frame creation, σε αναπαραγωγή hd έχω την εντύπωση ότι πρέπει να είναι στο off. άλλη επιλογή για τα 100hz δεν έχει η τηλεόραση.

αυτό δεν το καταλαβαίνω γιατι πρέπει να ειναι στο off?

Για δοκιμασε κατι τετοιο για τηλεοπτικο...

Mode: Normal
Contrast 40
Brightness: 0
Colour: 34
Sharpness: 5
Vivid colours Off
Eco-format Off
P-NR low
Intelligent Frame Creation On

Για HD (Bluray κτλ)...

Mode: cinema
Contrast 36
Brightness: 0
Colour: 30
Sharpness: 0
Vivid colours Off
Eco-format Off
P-NR off
Intelligent Frame Creation off

Οι ρυθμισεις εξαρτωνται απο το φως που εχει ο χωρος και τα συγκεκριμενα μηχανηματα που χρησιμοποιουνται οποτε μονο χονδρικα μπορει να γινει καποια προταση.
κάτι ακόμη, η αναπαραγωγή 24p είναι οκ ή έχει κάποιο πρόβλημα?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ίσως να κάνω λάθος και να μην υπάρχει πλέον στο μενού ρύθμιση:Ρυθμός Ανανέωσης 100-50hz,κάτι που ίσχυε στα προηγούμενων ετών μοντέλα.

Εάν ισχύει κάτι τέτοιο,λογικά τα 100hz θα είναι συνεχώς ενεργοποιημένα.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ίσως να κάνω λάθος και να μην υπάρχει πλέον στο μενού ρύθμιση:Ρυθμός Ανανέωσης 100-50hz,κάτι που ίσχυε στα προηγούμενων ετών μοντέλα.

Εάν ισχύει κάτι τέτοιο,λογικά τα 100hz θα είναι συνεχώς ενεργοποιημένα.

Δυστυχώς, η ρύθμιση αυτή υπάρχει στην U20, μιας και απουσιάζει εκείνη του IFC... :flipout:

αυτό δεν το καταλαβαίνω γιατι πρέπει να ειναι στο off?

Δοκίμασε και τα 2 και αποφάσισε ποιο σου αρέσει
Με πηγή 24p η TV δεν χρειάζεται καμία extra επεξεργασία (IFC)
Εγώ με IFC στο on ζαλίζομαι νομίζω οτι βλέπω LCD

Flickering που να είναι πιο έντονο από CRT 100Hz, ίσως να είναι ενδεικτικό και προβληματικού πάνελ. Κάνε μια προσπάθεια να δεις μια ίδια συσκευή με τη δική σου, έστω σε κατάστημα, για να συγκρίνεις και αν χρειαστεί επικοινώνησε με το service...

Flickering που να είναι πιο έντονο από CRT 100Hz, ίσως να είναι ενδεικτικό και προβληματικού πάνελ. Κάνε μια προσπάθεια να δεις μια ίδια συσκευή με τη δική σου, έστω σε κατάστημα, για να συγκρίνεις και αν χρειαστεί επικοινώνησε με το service...

στην 32 philips crt 100hz δεν διακρίνω ίχνος flickering

στην 32 philips crt 100hz δεν διακρίνω ίχνος flickering

Τι μοντέλο φίλιπς; Γιατί είχα την 9618 η οποία δεν είχε flickering ούτε για αστείο, αλλά η U20 έχει λίγο, όταν είναι πολύ φωτεινές μεγάλες επιφάνειες.
Είναι πολύ έντονο;

Τι μοντέλο φίλιπς; Γιατί είχα την 9618 η οποία δεν είχε flickering ούτε για αστείο, αλλά η U20 έχει λίγο, όταν είναι πολύ φωτεινές μεγάλες επιφάνειες.
Είναι πολύ έντονο;

το μοντέλο είναι 32PW8720/12, δεν υπάρχει ίχνος flickering, στην s20 είναι έντονο, το είδαν κ άλλοι που ήρθαν να δουν την τηλεόραση, είναι λιγότερο έντονο αν χαμηλώσω την αντίθεση κ ανεβάσω λίγο το ψρώμα, κ αν το eco mode είναι στο on.