Panasonic Plasma V20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ( 1 to 1 ) ή αλλιώς ( ακριβή σάρωση ) ή 1-1 mapping ή όπως άλλως λέγετε . Το κάνει και σε εμένα στην σύνδεση με το Φορητό . Ο φορητός έχει 1600*900

Το έλυσα ως εξής .

Στο Φορητό διάλεξα επέκταση και όχι mirror .
Έβαλα την μέγιστη ανάλυση και στην ταινία είναι ΟΚ τώρα.

Περίεργο αυτό που λες...

Με σήμα 1920x1080 και το "Οverscan 16:9" στο "Όχι", 1:1 είναι το pixel mapping...

Έχω ένα πρόβλημα με το Viera cast. Έχω δοκιμάσει και ασύρματα και με ethrnet καλώδιο. Κάνει κανονικά update και ελέγχει αν έχω το νέο version. Ενώ στην δοκιμή μου κάνει check σε όλα ΟΚ ανοίγει οθόνη με το μπλε περίγραμμα άλλα μένει εκεί δεν μου δείχνει τίποτα άλλο παρά μόνο στο κέντρο το κανάλι που έπαιζε από πρίν. Έχει κανένας κάποιο πρόβλημα παρόμοιο με εμένα ;

ξέρει κάποιος αν ο δορυφορικός δέκτης της tv υποστηρίζει conax? ενδιαφέρομαι για το tring γι´αυτό ρωτάω

ξέρει κάποιος αν ο δορυφορικός δέκτης της tv υποστηρίζει conax? ενδιαφέρομαι για το tring γι´αυτό ρωτάω

Εχει CI port και αγοράζεις και βαζεις εκει εσυ αυτό που σου κανει
Αν θυμαμαι καλα κανουν περιπου 40-50

Έχω ένα πρόβλημα με το Viera cast. Έχω δοκιμάσει και ασύρματα και με ethrnet καλώδιο. Κάνει κανονικά update και ελέγχει αν έχω το νέο version. Ενώ στην δοκιμή μου κάνει check σε όλα ΟΚ ανοίγει οθόνη με το μπλε περίγραμμα άλλα μένει εκεί δεν μου δείχνει τίποτα άλλο παρά μόνο στο κέντρο το κανάλι που έπαιζε από πρίν. Έχει κανένας κάποιο πρόβλημα παρόμοιο με εμένα ;

Βλεπετε όλοι κανονικά Viera cast; Και αν ναι Πόσα Mbps είναι η γραμμή σας γιατί μάλλον αυτο παίζει ρόλο.

Mάλλον θέμα γραμμής είναι. H δική μου γραμμή είναι γύρω στα 10 Mbps. Μου ανοίγει η μπλε οθόνη με το κανάλι στο κέντρο και μετά από δέκα πέντε περίπου δευτερόλεπτα μου εμφανίζει τα άλλα παράθυρα

Mάλλον θέμα γραμμής είναι. H δική μου γραμμή είναι γύρω στα 10 Mbps. Μου ανοίγει η μπλε οθόνη με το κανάλι στο κέντρο και μετά από δέκα πέντε περίπου δευτερόλεπτα μου εμφανίζει τα άλλα παράθυρα

Thank's φίλε :a0210:

παιδες παραγγειλα σημερα την 42V20 και ελπιζω να επραξα σωστα....
αυριο που θα την εχω στα χερια μου θα σας πω!!
για αρχικες ρυθμισεις της εικονας σε σημα απο nova(απλο) που θα ψαξω???

(ακομα δεν την πηρα κ ψαχνω πως θα τη ρυθμισω...:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:)

Αυτοί που έχουν αρκετό καιρό την τηλεόραση καλό είναι να μας πούνε και σε μας πιες είναι οι ρυθμίσεις που έχουν κάνει για να πειραματιστούμε και εμείς.
Αν υπάρχει κάποιο calibration settings απο κάποιον είναι ευπρόσδεκτο .
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Αυτοί που έχουν αρκετό καιρό την τηλεόραση καλό είναι να μας πούνε και σε μας πιες είναι οι ρυθμίσεις που έχουν κάνει για να πειραματιστούμε και εμείς.
Αν υπάρχει κάποιο calibration settings απο κάποιον είναι ευπρόσδεκτο .
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

+++++1

+ 100 % Σωστός ....... εγώ πάντως χρησιμοποιώ την THX ρύθμιση.

Η μέχρι σήμερα εμπειρία μου απο την ασύρματη σύνδεση της TV είναι μέτρια .
Ενώ συνδέομαι και δουλεύει , κατά την διάρκεια μίας ταινίας ίσως πέσει 2-3 φορές .
Γνωρίζει κανείς πως ή αν μπορώ να κάνω κάτι ?

Έχει κανείς δουλέψει με το Dlna ?

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους

Λοιπον παιδες απ οτι διαβασα εβαλα λειτουργια σινεμα για την εικονα που εχει χαμηλη αντιθεση και κοντραστ για τις πρωτες 100 με 200 ωρες λειτουργιας κ μετα βλεπουμε(μπορει η δυναμικη εικονα να μην ειναι τοσο εντονη,δλδ πιο καλμαρισμενη κ να βαλω αυτη...)
τα χρωματα της ωραια ειναι αν κ τις πρωτες μερες ειχα μουρμουρα κ γκρινια απο τους γονεις μου οτι ειναι σκ@τ@...

α χαμηλωσα και λιγο την αντιθεση!!!

με τον ηχο εχω ενα θεμα κ δεν ξερω τι να βαλω....

Last edited:
+ 100 % Σωστός ....... εγώ πάντως χρησιμοποιώ την THX ρύθμιση.

Η μέχρι σήμερα εμπειρία μου απο την ασύρματη σύνδεση της TV είναι μέτρια .
Ενώ συνδέομαι και δουλεύει , κατά την διάρκεια μίας ταινίας ίσως πέσει 2-3 φορές .
Γνωρίζει κανείς πως ή αν μπορώ να κάνω κάτι ?

Έχει κανείς δουλέψει με το Dlna ?

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους

Χρόνια πολλά και από εμενα και καλή χρονιά
DLNA έχω κάνει μόνο με το WD TV LIVE HUB
Το βλέπει αμέσως και δουλέυει ακρετά καλά σε φωτο και μουσική
Σε DIVX παιζει αλλα σε AVHD ειναι ειναι αργό

Λοιπον παιδες απ οτι διαβασα εβαλα λειτουργια σινεμα για την εικονα που εχει χαμηλη αντιθεση και κοντραστ για τις πρωτες 100 με 200 ωρες λειτουργιας κ μετα βλεπουμε(μπορει η δυναμικη εικονα να μην ειναι τοσο εντονη,δλδ πιο καλμαρισμενη κ να βαλω αυτη...)
τα χρωματα της ωραια ειναι αν κ τις πρωτες μερες ειχα μουρμουρα κ γκρινια απο τους γονεις μου οτι ειναι σκ@τ@...

α χαμηλωσα και λιγο την αντιθεση!!!

με τον ηχο εχω ενα θεμα κ δεν ξερω τι να βαλω....

Στον ήχο έχω βάλει το ρύθμηση χρήστη και έχω παίξει με τους ισοσταθμυστές και εχω πολύ καλά αποτελέσματα .

Για τηλεοπτικό Σήμα
Για της πρώτες ωρες λειτουργίας την είχα στο Cinema
Αναλογία στο Αυτόματο(μερικοί λένε καλύτερα μεγέθυνση , εχώ παντος στο Αυτόματο την έχω απο την αρχή εδώ και 200ώρες και είναι Οκ και βλέπω ανθρώπινα)
με αντίθεση 30-36
φωτεινότητα 0 - +1
Χρώματα 30 - 34
Οξύτητα 3-5 (Αν και δεν έχει μεγάλη διαφορά.Πείτε την άποψή σας και σεις)
Ισορροπία χρωμάτων Κανονική (Πιστεύω οτί στο ψυχρό είναι καλύτερη αλλά η γυναίκα μου και τα παιδιά προτιμούν το κανονικό για πείτε και εδώ την γνώμη σας)
Λειτουργία ECO ΟΧΙ
P-NR μέγιστο ( Και εδώ θέλω την γνώμη σας Δεν βλέπω πολλές Διαφορές)
ICF Ναι
Overscan 16:9 Ναι
Το μόνο που πείραξα απο τα άλλα ήταν το gamma ήταν 2,2 και το άφησα εκεί γιατί μου άρεσε καλύτερα.
Υπάρχει διαφορά την ημέρα και την νύχτα.
Θα φτιάξω το επαγγελματικό 1 για ημέρα και επαγγελματικό 2 για νύχτα

κανε κι ενα καλιμπραρισμα γιατι καμμια ρυθμιση με το ματι δεν μπορει να φθασει την ακριβεια των οργανων και θα δεις μεγαλη διαφορα στην εικονα