Κανεις, που να ξερει?
ξέρει κάποιος αν ο δορυφορικός δέκτης της tv υποστηρίζει conax? ενδιαφέρομαι για το tring γι´αυτό ρωτάω
Έχω ένα πρόβλημα με το Viera cast. Έχω δοκιμάσει και ασύρματα και με ethrnet καλώδιο. Κάνει κανονικά update και ελέγχει αν έχω το νέο version. Ενώ στην δοκιμή μου κάνει check σε όλα ΟΚ ανοίγει οθόνη με το μπλε περίγραμμα άλλα μένει εκεί δεν μου δείχνει τίποτα άλλο παρά μόνο στο κέντρο το κανάλι που έπαιζε από πρίν. Έχει κανένας κάποιο πρόβλημα παρόμοιο με εμένα ;
Mάλλον θέμα γραμμής είναι. H δική μου γραμμή είναι γύρω στα 10 Mbps. Μου ανοίγει η μπλε οθόνη με το κανάλι στο κέντρο και μετά από δέκα πέντε περίπου δευτερόλεπτα μου εμφανίζει τα άλλα παράθυρα
Αυτοί που έχουν αρκετό καιρό την τηλεόραση καλό είναι να μας πούνε και σε μας πιες είναι οι ρυθμίσεις που έχουν κάνει για να πειραματιστούμε και εμείς.
Αν υπάρχει κάποιο calibration settings απο κάποιον είναι ευπρόσδεκτο .
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
+ 100 % Σωστός ....... εγώ πάντως χρησιμοποιώ την THX ρύθμιση.
Η μέχρι σήμερα εμπειρία μου απο την ασύρματη σύνδεση της TV είναι μέτρια .
Ενώ συνδέομαι και δουλεύει , κατά την διάρκεια μίας ταινίας ίσως πέσει 2-3 φορές .
Γνωρίζει κανείς πως ή αν μπορώ να κάνω κάτι ?
Έχει κανείς δουλέψει με το Dlna ?
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους
Λοιπον παιδες απ οτι διαβασα εβαλα λειτουργια σινεμα για την εικονα που εχει χαμηλη αντιθεση και κοντραστ για τις πρωτες 100 με 200 ωρες λειτουργιας κ μετα βλεπουμε(μπορει η δυναμικη εικονα να μην ειναι τοσο εντονη,δλδ πιο καλμαρισμενη κ να βαλω αυτη...)
τα χρωματα της ωραια ειναι αν κ τις πρωτες μερες ειχα μουρμουρα κ γκρινια απο τους γονεις μου οτι ειναι σκ@τ@...
α χαμηλωσα και λιγο την αντιθεση!!!
με τον ηχο εχω ενα θεμα κ δεν ξερω τι να βαλω....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.