Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Eχω κι εγω αυτο το μικροβιο!
Mε το που θ ανοιξω την Pioneer ακουω buzzing και βλεπω καθετες γραμμες (dirty screen).
Αν σου κολησει κατι , αντε να το βγαλεις απο το μυαλο σου!

Βρε νεκτάριε μήπως το παρακάνεις λίγο? (Χωρίς παρεξήγηση...) Στο κάτω κάτω μια τηλεόραση είναι. Κάτσε να δεις καμια ταινιούλα να τη ευχαριστηθείς και μην ψάχνεις για ατέλειες. Όλες οι τηλεοράσεις κάπου πάσχουν... Δε ξέρω, λέω τώρα...Μήπως χάνεις την ουσία?????

Κώστα μου θυμίζεις τον εαυτό μου λίγο πριν πάρω την τηλεόραση και πριν μου εμφανιστεί το πρόβλημα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ! -bye-

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

:grinning-smiley-043
ΝΕΚΤΑR
Εάν ήξερε η PANASONIC τι σου χρωστάει θα έπρεπε να σου στείλει το τέρας των 103 ιντσών δώρο, και να πλήρωση και το currier.
:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Ρε παιδιά, εσείς που έχετε την τηλεόραση και δεν έχετε πρόβλημα, Ρίξτε μια ματιά στην φωτογραφία αριστερά από τα μαλλιά. Αυτές τις μωβίλες τις βλέπετε συχνά και σεις σε τηλεοπτικό σήμα?

Attachments

• test.JPG
    test.JPG
    46.7 KB · Views: 94

Εγω εχω δει μονο μια φορα στο ΣΚΑΙ πανω σε ενα ασπρομαυρο καρο σακκακι του παρουσιαστη μια μωβ σταμπα και ποτε τιποτα αλλο

Update

Όπως σας είπα μετά το fix έβαλα panic room και σας είπα ότι το φαινόμενο μειώθηκε αρκετά και μόνο σε πολύ λίγα σημεία είδα φίδια να χορεύουν (όσοι έχουν δει το πρόβλημα από κοντά καταλαβαίνουν τι εννοώ). Γενικά μωβίλες έβλεπα αλλά από ότι διαβάζω η ταινία αυτή το κάνει ακόμα και σε CRT...
Το επόμενο test ήταν να παίξω το Superman Returns από το Laptop με VGA καλώδιο στην TV. Σε μια σκηνή που τσέκαρα δεν είδα κανένα φίδι. Λίγε μωβίλες είδα αλλά μπορεί να τις κάνει και σε άλλες τηλεοράσεις. Δεν ήταν φίδια τελος πάντων...

Πάμε τώρα σε αυτά που δεν σας είπα και έχουν ενδιαφέρον.

Σήμερα έγραψα το Superman σε DVD να δω μήπως το ότι δεν είδα πρόβλημα οφειλόταν στο laptop... Η συμπίεση που έκανα ήταν 65% με dvdshrink για να χωρέσει σε ένα απλό DVD.

Βάζω λοιπόν το DVD και στο ίδιο σημείο όλα καλά αλλά λίγο χειρότερα από το laptop. Πάω σε τυχαία σημεία στην ταινία και τσουπ βλέπω ένα μικρό φιδάκι... Μικρό όμως. Χμμμμ σκέφτομαι. Λες να είναι η συμπίεση?

Ντύνομαι, παίρνω την μηχανή και βουρ για το video club. Το Panic Room το έχετε? "Αυτό με την Τζόντι Φόστερ?" μου απαντάει μια ωραία κοπελίτσα.. :grandpa:. Πήγα να της πω, "Όχι, αυτό με τα φίδια. Ποια είναι αυτή?" :flipout:. Αλλά φυσικά απαντάω, "Ναι, αυτό".
"Το έχουμε" μου λεει. "Ωραία της λεω, Το θέλω".

Επιστροφή στο σπίτι. Κάνω υπομονή να τελειώσει η Πανάθα που έπαιζε μπάσκετ :firstprize: ανάβω τσιγάρο κάνω τον σταυρό μου και το βάζω να παίξει.

Ω τι έκπληξη! Where are the f**ing snakes? :guitarist:Nowhere παναθεμά τα. Εντάξει, μωβίλες είδα, αλλά σε καμία περίπτωση φίδια. Και γι αυτούς που δεν γνωρίζουν τα λέμε φίδια, γιατί ενώ έχεις κάνεις pause στην οθόνη αυτά χορεύουν σαν τρελά (τα pixels...). Ρε να μην δω ούτε ένα φιδάκι????

Τώρα τι συμπέρασμα να βγάλω ο καψερός? Το σημείο αναφοράς μου ήταν το Panic Room (κόπια) και το superman returns (κανονικό). Στην κόπια το κάνει και μετά το fix. Στο superman μάλλον όχι (ε δεν είδα και όλη την ταινία). Επίσης δεν το κάνει στο κανονικό Panic Room....

Όλα αυτά καλά, αλλά το ερώτημα είναι.... Έκανε τίποτα το dboard ή είναι η ιδέα μου? Λίγο καλύτερα τα βλέπω τα πράγματα (αυτή την αίσθηση έχω) αλλά ένας που δεν το έχει δει ποτέ το πρόβλημα είμαι σίγουρος ότι στην δική μου τηλεόραση είναι πάρα πολύ δύσκολο να το δει. Αντίθετα όπως ήταν πριν, πιστεύω και στραβός να ήταν θα το έβλεπε.

Έχω την εντύπωση ότι πλέον το σήμα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Στο πολύ φτωχό σήμα (όπως επίγειο σήμα και NOVA) βλέπω κάτι ψιλομωβάκια (τα οποία όμως βλέπω και στην CRT αλλά λόγω ότι είναι 32' φαίνονται λιγότερο) ενώ σε DVD φαίνεται να είμαστε σε καλό δρόμο. ΣΚ έρχεται θα κάνω περισσότερες δοκιμές και θα σας ενημερώσω.

Όλα αυτά τα κάνω γιατί θέλω να σας πω με όση σιγουριά μπορώ αν αξίζει να την πάτε για service όσοι έχετε πρόβλημα. Όσοι δεν έχετε να μην έχετε ποτέ παλικάρια μου! Γιατί μια φορά φτάνει για να σας γίνει έμμονη ιδέα.

Υ.Γ. Μέχρι και να την πουλήσω σκέφτηκα, και μπαίνω στο avforums να δω τι παίζει με τις Hitachi και Pioneer. Μακρινάρια τα threads, και το πήγαινε έλα με το service καθημερινή ρουτίνα. Αφήστε που από αυτά που διάβασα μπορεί και να διάλεγα τα φίδια από τα προβλήματα που έχουν...

Α του τα λερ! -bye-

Πάντως όποιος το ΣΚ θέλει να περάσει μια βόλτα να δει από κοντά όλα αυτά που λεω και να συγκρίνει με την δική του το σπίτι παιδιά είναι ανοιχτό! Μένω και μόνος μου οπότε δεν θα ενοχλήσει καθόλου. Θα πιούμε καφεδάκι και θα κάνουμε μια ωραία φιδοσυζήτηση :BDGBGDB55:

Ρε παιδιά, εσείς που έχετε την τηλεόραση και δεν έχετε πρόβλημα, Ρίξτε μια ματιά στην φωτογραφία αριστερά από τα μαλλιά. Αυτές τις μωβίλες τις βλέπετε συχνά και σεις σε τηλεοπτικό σήμα?

Δε θέλω να σε βγάλω τρελό - ίσως είμαι και γκάβακας το οποίο ίσως να είναι και ευλογία - αλλά για ποιες μωβίλες μιλάς στη συγκεκριμένη εικόνα???

Δε θέλω να σε βγάλω τρελό - ίσως είμαι και γκάβακας το οποίο ίσως να είναι και ευλογία - αλλά για ποιες μωβίλες μιλάς στη συγκεκριμένη εικόνα???

Αριστερά από τα μαλλιά. Δεν φαίνεται ίσως καλά στην φωτογραφία!

Update

Υ.Γ. Μέχρι και να την πουλήσω σκέφτηκα, και μπαίνω στο avforums να δω τι παίζει με τις Hitachi και Pioneer. Μακρινάρια τα threads, και το πήγαινε έλα με το service καθημερινή ρουτίνα. Αφήστε που από αυτά που διάβασα μπορεί και να διάλεγα τα φίδια από τα προβλήματα που έχουν...

Α του τα λερ! -bye-

Τωρα γιατι αναβεις φωτιες στους λιγους καψερους με την Hitachi ?
Ασε, δεν θελω να ξερω ΤΙΠΟΤΑ. Μια χαρα ειναι (χωρις φιδια... νομιζω εγω). Παντως τις ταινιες που αναφερεις αποφευγω να τις δω. Να μπω σε μπελαδες?

Γιαννης

Παραθέτω μήνυμα από το αγγλικό forum.

The 41.03 is the latest d-board version. So far you will get the best results when your 42" set's showing the following (which is by the way each the latest version):

Panel: 2006PDP 12.000
IRD: 3.01
MCU: 03.02
EEPROM: 41.03
FPGA : 42.07
PDROM: 41.03

The snakes have all gone and even the overall PQ has become better, sharper and without fizzing as some German users happily report!

Επιβεβαιώνω ότι μετά το fix έχω ακριβώς αυτά τα νούμερα στο service menu! -bye-

Panasonic TH-42PV60E.

Σήμερα περιμένω και εγώ να παραλάβω την TH-42PV60E pani, επειδή είμαι καινούργιος με τα της tv τα θέματα θέλω αν μπορεί κάποιος να μου πει δύο λόγια....
1) στην παραγγελία που έκανα είδα στο pc του καταστήματος τον κωδικό TH-42PV60 χωρίς το Ε στο τέλος, όταν τους ρώτησα μου ήπαν ότι είναι αυτή που θέλω, τώρα όμως με έχουν ζώσει τα φίδια γιατί πλήρωσα και το ποσό καςς. Υπάρχει και κωδικός TH-42PV60 δηλαδή χωρίς το Ε στο τέλος και αν ναι ποιά η διαφορά; Ψάχνοντας στα site δεν βρήκα την εν λόγω tv χωρίς το Ε στο τέλος..

2) Χρειάζεται να κάνω κάτι ιδιαίτερο με το νέο μου το PLASMA, κάποιο σετάρισμα κάτι να προσέξω....

Ευχαριστώ-bye-

καλως τα δεχτηκαμε...
εντοπιστηκαν μικρα μοβ φιδακια σε 2-3 σκηνές του "εξορκισμος της emily rose"
θα ανεβασω φωτος αργοτερα. φαινονται και απο το dvd (scart) και απο το pc (hdmi). τολμω δε να πω οτι με το hdmi βλεπω και γενικοτερα pixels που "αναβοσβηνουν/τρεμοπαιζουν", αν και η εικονα ειναι κατα τα αλλα φανταστικη (σε σχεση με το scart).

παντως δεν την εχω στρωσει ακομα, ουτε και την εχω ρυθμισει.

να ενημερωσω intertech ακομα κι αν δεν θελω (ακομα) να μπω στη διαδικασια αλλαγης dboard (πολυς μπελας για κατι το οποιο δεν με ενοχλει και τοοοοοσο πολυ προς το παρον);

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος και εχω παρακολουθησει σχεδον ολη την συζητηση σας γυρω απο την TH-42PV60.Ενω ημουν ετοιμος να αγορασω την TH-42PV60,εχω απογοητευτει τοσο πολυ με τα τοσα φιδακια που εχω διαβασει.Ξαφνικα βρισκω ενα site οπου η TH-42PX600 (και το 600 δεν ειναι τυπογραφικο λαθος)βρισκεται στην καταπληκτικη τιμη των 1589 ευρω.Το site ειναι το multidiscount.com.Εχετε καποια αποψη για το συγκεκριμενο site και αν μπορω να το εμπιστευτω?Ευχαριστω...

καλως τα δεχτηκαμε...
εντοπιστηκαν μικρα μοβ φιδακια σε 2-3 σκηνές του "εξορκισμος της emily rose"
θα ανεβασω φωτος αργοτερα. φαινονται και απο το dvd (scart) και απο το pc (hdmi). τολμω δε να πω οτι με το hdmi βλεπω και γενικοτερα pixels που "αναβοσβηνουν/τρεμοπαιζουν", αν και η εικονα ειναι κατα τα αλλα φανταστικη (σε σχεση με το scart).

παντως δεν την εχω στρωσει ακομα, ουτε και την εχω ρυθμισει.

να ενημερωσω intertech ακομα κι αν δεν θελω (ακομα) να μπω στη διαδικασια αλλαγης dboard (πολυς μπελας για κατι το οποιο δεν με ενοχλει και τοοοοοσο πολυ προς το παρον);

Φίλε Άρη έτσι και σκάσουν μύτη λες και αναπαράγονται και γίνονται όλο και περισσότερα. Άστο πάντως λίγο και θα σου έλεγα να βάλεις κανένα από τα γνωστά dvd που έχουν το πρόβλημα. Βάλε ένα superman returns και δες τι γίνεται.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος και εχω παρακολουθησει σχεδον ολη την συζητηση σας γυρω απο την TH-42PV60.Ενω ημουν ετοιμος να αγορασω την TH-42PV60,εχω απογοητευτει τοσο πολυ με τα τοσα φιδακια που εχω διαβασει.Ξαφνικα βρισκω ενα site οπου η TH-42PX600 (και το 600 δεν ειναι τυπογραφικο λαθος)βρισκεται στην καταπληκτικη τιμη των 1589 ευρω.Το site ειναι το multidiscount.com.Εχετε καποια αποψη για το συγκεκριμενο site και αν μπορω να το εμπιστευτω?Ευχαριστω...

Η ΤΗ-42PX600 έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την PX60. Οπότε αν είναι να το ρισκάρεις πάρε την φτηνή...

να τα στο exorcism of emily rose (στον τοιχο). υποθετω οτι αμα βαλω panic room θα φριξω.

να ενημερωσω την intertech ακομα και τωρα που δε θελω (προς το παρον) να μπω στη διαδικασια αλλαγης dboard?

Attachments

• 1.JPG
    1.JPG
    32.1 KB · Views: 95
  • 2.JPG
    2.JPG
    42 KB · Views: 92