Μπορείς να μου στείλεις πμ αν θελειςΑν το γκουγκλάρεις, θα σου δώσει αποτέλεσμα, να μη βάζουμε link με καταστήματα.
Ας μου απαντήσει κάποιος που ξέρειΒρε παιδια ποσο πρεπει να ειναι ενα βιντεακι για να μπορεσει να ανεβει στο attach files
Σου έχω στείλει μνμποια η διαφορα απο την λαθος αφαλλατωση? οτι τωρα εχοντας προηγηθει η σωστη απο το ακροφυσιο ατμου , το μποϊλερ ειναι καθαρο και δεν στελνει αλατα στο κυκλωμα.
ετσι τα ουρνεξ θα περασουν για να συναντησουν τα παλια αλατα στην τριοδη.
οταν τελειωσει η ολη διαδικασια, το κυκλωμα νερου εσωτερικα θα ειναι λαμπικο. εμενα δεν μου εχει ξαναμπουκωσει απο τοτε και κανω τη σωστη αφαλλατωση πλεον , συνηθως μια φορα το μηνα με τα υγρα της γκατζια και εξοδο απο το ακροφυσιο ατμου.
ειχα φοβηθει επειδη την πρωτη αφαλλατωση την ειχα κανει με ουρνεξ (που ειναι πολυ δυνατο) βγαζοντας το νερο απο το γκρουπ
αλλά αν εχεις κανει κι εσυ αυτη τη χαζομαρα, πειραματισου με αυτο που ειπα για να μην χρειαστει να λυνεις την τριοδη (υπαρχουν παντως βιντακια στο γιουτουμπ για αυτο αν χρειαστει) , γιατι ειναι χαμηλα και πρεπει να λυσεις το μποϊλερ πρωτα για να την βρεις

Μηχανή και μύλος.
![]()
![]()
Silvercrest | Ηλεκτρικός μύλος καφέ - Lidl
Ηλεκτρικός μύλος καφέ - 8,99 € (18.08.2026)www.lidl-hellas.gr
Μιλήστε ωρέ χωριανοί. Λένε τίποτα ή είναι από τα... Λιντλ;

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.