VaSiLiS-T
Supreme Member
εγω το καλυτερο που μπορω να προσφέρω είναι στο χιλιαρικο ( synergistic power cable )
Last edited:
Φίλε Πέτρο αυτό το 'ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ' δεν το καταλαβαίνω...Υπάρχουν (3) πιθανότητες λάθουςΕπαναλαμβανω λοιπον, πως αν εστω και ΕΝΑΣ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ακουει διαφορες, τοτε αυτες ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Τωρα το ποιο καλωδιο "παιζει" καλυτερα, ειναι ενα αλλο θεμα.
Τα kef reference 205 που ακούω τώρα και που έσκασα 5.500 να αποκτήσω παίζουν καλύτερα από τα kef q7 που άκουγα πριν και που είχα σκάσει 1.400...Αυτό σημαίνει "παίζει καλύτερα"...τι σημαίνει "παίζει καλύτερα"?
Τα kef reference 205 που ακούω τώρα και που έσκασα 5.500 να αποκτήσω παίζουν καλύτερα από τα kef q7 που άκουγα πριν και που είχα σκάσει 1.400...Αυτό σημαίνει "παίζει καλύτερα"...
-Υσχύει το ίδιο και για τα καλώδια ??????
-Εγώ λέω ΟΧΙ γιαυτό θέλω να λάβω μέρος στο τεστ, γιαυτό και όλα τα καλώδιά μου του ρεύματος είναι diy(ultralink και supra με τερματικά από του Καύκα....oh yes)
συγκριτικό τεστ live event στο φόρουμ με εικόνα και ΗΧΟ, το φαντάζεστε ?
ox τώρα με ερεθίσατε , διαθέτω ολο το studio set (soft box τριποδια steadycam etc etc ) ειστε μέσα? να το κανουμε pro event? . η θα φάμε κράξιμο? :beee: :beee:καλα καμερα HD θα υπαρχει(εγω θα την φερω) ενα video σε στυλ χωρος παρουσιαση-αλλαγες καλωδιων δεν θα πειραζε τουναντιον θα εδινε και ενα αλλον τονο στο event ( ΙΜΗΟ)
Για να τελειώνουμε επί τέλους με τα καλώδια ρεύματος και επειδή δεν βλέπω κάποιον από την ομάδα να θέλει να πραγματοποιήσει τη δοκιμή στο σπίτι του ,
παίρνω την πρωτοβουλία και ζητώ δημόσια από το μέλος του avclub.gr και του avsite.gr κ. Γιάννη Μιχαηλό να μας φιλοξενήσει στην εταιρεία Orpheus Audio στο υποκατάστημα της Πετρούπολης.
Η δοκιμή μας θα επιθυμούσα να πραγματοποιηθεί με τα κορυφαία καλώδια ρεύματος της σειράς Valhala της Nordost και με τα ηχεία της Γερμανικής εταιρείας Audio Physic, προϊόντα που αντιπροσωπεύει η Orpheus Audio .
Tα ενισχυτικά και η πηγή θα μπορούσααν να είναι της NAIM.
Πιστεύω ότι ο συνδιασμός ταιριάζει και από ηχητικής πλευράς αλλά και για τις ανάγκες της δοκιμής μας.
Οι υπόλοιπες καλωδιώσεις του συστήματος πλυν του ενισχυτή θα μπορούσαν να είναι της Nordost όχι απαραιτήτως τα Valhala.
Γιάννη, εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα χρόνου ή άλλων υποχρεώσεων σε παρακαλώ να μας το πεις . Κανένα πρόβλημα.
Η δοκιμή μας θα έχει περισσότερο ακαδημαϊκή αξία παρά εμπορική.
Θα χαρούμε πολυ να μας φιλοξενήσετε στον χώρο της Orpheus Audio στην Πετρούπολη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.