ξέρει κανείς αν η philips 7603d έχει mpeg-4 ?
Αν όχι την έχει δοκιμάσει κανείς με NP4+ ?
Κανονικά πρέπει να αναφέρεται στο εγχειρίδιο χρήσης, στις τεχνικές προδιαγραφές της τηλεόρασης, αν ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης είναι μόνο MPEG-2 ή αν υποστηρίζει και το MPEG-4.
Νίκο, και στις FTA εκδόσεις ΑΝ την δει την κάρτα έχουν ένα υποτυπώδες μενού το οποίο δεν κάνει και τίποτα, απλα σου βγάζει μια "καρτέλα" επί της οθόνης. Το είδα με τη δικιά μου (NP4) που παρά το ότι πεισματικά η Philips της δίνει μεν ρεύματα (ζεσταίνεται), δεν την αναγνωρίζει μεν, αλλα σε άλλη τηλεόραση και μενού μας έβγαλε και δούλεψε.
Πάντως για να πω την αλήθεια μου, την έχω εκεί πεταμένη μπας και βγάλουν κανένα νέο λογισμικό, αλλα από την άλλη αγόρασα και έναν HD/PVR ready εξωτερικό, πηρα και ένα πολυτηλεχειριστήριο της Philips (Prestigo SRU8008) και την έχω καταβρεί μιας και όλες οι συσκευές περνάνε από ένα κοντρόλ και δεν έχω ούτε τα κολλήματα της μοντούλας ούτε τίποτα :a0210:
Έστειλα και εγώ e-mail για την 9731, που γενικά από υλοποίηση στο DVB-T είναι πολυυυύ πίσω (ούτε εβδομαδιαίο πρόγραμμα δεν έχει). Έτσι να βρίσκεται, αν και αμφιβάλλω αν θα κάνουν κάτι...
Έστειλα και εγώ e-mail για την 9731, που γενικά από υλοποίηση στο DVB-T είναι πολυυυύ πίσω (ούτε εβδομαδιαίο πρόγραμμα δεν έχει). Έτσι να βρίσκεται, αν και αμφιβάλλω αν θα κάνουν κάτι...
Καλημερα παιδια και απο εμενα.Τα ιδια θεματα αντιμετωπιζω και εγω.Στην 32PF9631D εχω ηχο και EPG (Αγγλικο,ημερησιο) χωρις εικονα και στην 23PFL5522D μονο EPG (Ελληνικο,εβδομαδιαιο) χωρις εικονα/ηχο.
Στην 23PFL5522D διαβασα οτι "μαλλον" θα παιζει η ΝΡ4+. Στην 32PF9631D αφου δεν λειτουργει στις ΧΧPF9731D δεν θα λειτουργει μαλλον....
Αυτο που θελω να επισημανω ειναι οτι εχοντας συνδεση εξωτερικο δεκτη MPEG4 μεσω HDMI (720p κ 1080i) στην 32PF9631D (προ DIGEA) δοκιμαζοντας τα ψηφιακα της ΕΡΤ (ιδιαιτερα το σπορ+) , η ποιοτητα της εικονας με τον ενσωματομενο δεκτη ηταν ανωτερη σε σχεση με τον εξωτερικο. Αυτος ειναι ο λογος που θελω να βαλω module και οχι να συνδεσω εξωτερικο δεκτη!
Θα στειλω και εγω mail στην Philips Γερμανιας και ας το κανουν forward εδω.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα κάνει αυτή η Philips έχω την 32pfl9603d και δεν μας δίνει κάποια λύση έστω να μας πουν ότι σε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα θα βγει καινούργιο firmware και θα παίζει η module. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
Κάνεις λάθος φίλε μου στις 10 φορές τη φορτώνει 1 . μόνο εάν την έχεις ξεκούμπωτη και όταν ανοίξεις την τηλεόραση σε ένα κανάλι digea και την κουμπώσεις παίζει αλλά σε λίγο εκτός από την ταλαιπωρία θα χαλάσω και τις επαφές.Φίλε μου η συγκεκριμένη τηλεοραση παίζει μια χαρά την μοντούλα, αν διαβάσεις παραπάνω ποστ θα δεις ότι το έχω αναφέρει από την αρχή λειτουργίας της Digea.
Κάνεις λάθος φίλε μου στις 10 φορές τη φορτώνει 1 . μόνο εάν την έχεις ξεκούμπωτη και όταν ανοίξεις την τηλεόραση σε ένα κανάλι digea και την κουμπώσεις παίζει αλλά σε λίγο εκτός από την ταλαιπωρία θα χαλάσω και τις επαφές.
Όταν λες την έχεις τσεκάρει τι εννοείς την έβαλες και δούλεψε μια φορά ή την έχει επάνω και δουλεύει καιρό.στην 9703 δεν ξέρω εγω μηλαώ για την 9603.Μήπως είναι ελλατωματική η μοντούλα; την εχω τσεκάρει σε 47pfl9703 και 32pfl9603. Και στις δύο περιπτώσεις δουλέυει μια χαρά, μιλάμε πάντα για την NP4+.
Εμένα φιλέ μου το μόνο που με ενδιαφέρει είναι άμεσα να μου βρει η Philips μια λύση δεν με ενδιαφέρει με ποια μοντουλα . όταν πήρα την τηλεόραση 1080 μου έλεγαν ότι θα είναι συμβατή και με τη Digea .Παιδιά να με συγχωρήσετε, αλλα έχω μια τεράστια απορία. Μήπως το παίρνουμε όλοι λίγο ανάποδα?
Είναι υποχρεωμένη η Philips ή η εκάστοτε Philips (βλεπε και Sony, LG, Samsung κτλ κτλ) να προνοήσουν να είναι συμβατοί με έναν μικρότερο προμηθευτή ή μήπως θα έπρεπε να γίνεται το αντίστροφο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.