Pioneer VSX-920 A/V Receiver (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Φίλε μου, βρίσκω ότι υπερβάλλεις.

Εφόσον εγώ ο απαιτητικός και γνώστης καταναλωτής έχω συγκεκριμένες απαιτήσεις από ένα μηχάνημα, θεωρώ αυτονόητο το να διαβάσω το manual του πριν το αγοράσω. Διαφορετικά πώς θα καταλήξω στην επιλογή του; Μαντεύοντας και υποθέτοντας;

Λόγω internet έχουμε πρόσβαση σε όλα τα manuals, και δεν χρειάζεται να περιμένουμε να ανοίξουμε τη συσκευασία όπως γράφεις.

Επίσης, γιατί επικεντρώνεις την προσοχή σου (και το μένος σου..) στην Pioneer? Έχεις την εντύπωση ότι οι λοιπές εταιρείες (Denon, Yamaha, Sony, κτλ) αντιμετωπίζουν το θέμα διαφορετικά; Όλες τους έχουν ένα site το οποίο αναφέρει κάποια πράγματα, ένα φυλλάδιο το οποίο αναφέρει κάποια άλλα, και το manual το οποίο αναφέρει τα περισσότερα.
Κυριε Δημητρακουδη εχω την εντυπωση οτι γενικα η εταιριες MASS MARKET εχουν ενημερωμενους ιστοτοπους και αναφερουν παρισσοτερες πληροφοριες για τα προιοντα τους και πιο επεξηγηματικα γιατι απευθηνονται σε ανθρωπους που δεν εχουν την κουλτουρα και δεν εκφραζονται με το hi-fi αρα δεν προκειται και να υπερδαπανησουν χρηματα. Γραφοντας το κατι παραπανω προσελκυουν πελατες. Θα εχετε δει ασφαλως τις consumer brochures των πολυκαταστηματων που απευθηνονται σε λιγοτερο γνωστες εως και καθολου γνωστες που αναγραφουν αρκτικολεξα του στιλ 600 hertz , motion plus , κτλ.
Αν αγοραζα Lamm που κατασκευαζοντε μεσα σε υπογειο δεν θα περιμενα να εχουνε ουτε καν ιστοσελιδα. Αλλα να εισαι η Pionner και να δινεις το επιτιδευμενες πληροφοριες... δεν μου καθετε καλα . Οι υπολοιπες εταιριες εχω την πεποιθεση οτι σε αντιμετοπιζουν με δεοντολογια . Αν κανω λαθος για τις υπολοιπες συγχωρεστε με. Ομως πριν κατηγορουσουμε τις υπολοιπες Ιαπωνικες mass market εταιριες θα ηθελα να βγει ακποιος υριος να αναφερει συγκεκριμενα ατοπηματα που ενδεχομενως εχουν πεσει στην αντιληψητου. Το να λεμε οτι ολοι ειναι ιδιοι με την Pioneer χωρις αποδειξεις δεν νομιζετε ειναι λιγο αδικο?

Μα, εγώ δεν κατηγορώ καμία από αυτές τις εταιρείες. Δεν θεωρώ ότι κάνουν κάτι κακό. Θεωρώ λογικό το site της κάθε εταιρείας να προβάλλει πρωταρχικά μαρκετίστικα τα προϊόντα της με εικονιδιάκια και bullets (αρκεί φυσικά να μην γράφει ανακρίβειες) και να διαθέτει λίγο πιο "μέσα" την πλήρη πληροφορία για αυτόν που θέλει να εμβαθύνει.

Πρόβλημα θα είχα αν κάποιο site παραπλανούσε ή παραπληροφορούσε, για παράδειγμα αν δεν συμφωνούσαν τα μαρκετίστικα του site με αυτά που αναφέρει το manual.

Συνεχιζεις το πρηξιμο.
Για να σου απαντησω λοιπον πιο αναλυτικα, με βαση κιολας στην περιπετεια σου.
Οι πιο πολλοι απλοι χρηστες , ψιλοαδιαφορουν για την zone 2.Εσενα σε καιει και το σεβομαι.Ο 920 λοιπον εχει zone 2 η οποια ομως δεν λειτουργει με τον τροπο που (ορθολογιστικα) θες εσυ!
Εγω θα την εψαχνα πιο πολυ την δουλεια παντως αν ηθελα κατι εξεδικευμενο.Θα μου φαινοταν παραξενο επισης να ειναι τοσο πληρης ενας ενισχυτης entry level , με 245 μολις watt τροφοδοτικο και τοσο φθηνος σε κοστος (ποσο μαλλον οταν νομιζω εγραψες οτι αντικατεστησε εναν αρκετα ακριβοτερο).Επρεπε να διαβασεις το manual.Οι τυποι της pioneer δεν σου εκρυψαν τιποτα.Δεν νομιζω να γινεται σε μια σελιδα τυπου comparison να σου εμφανιζει ολα τα do's and dont's ενος a/v.
Σε οτι εχει να κανει με το full band εχεις αδικο.Αναφερεται ΜΟΝΟ στον 83 στα audio feautures στην σελιδα που εδωσες να ανοιξουμε.
Τα προηγουμενα μοντελα 71/72 μπορει να ειχαν , αλλα στις προηγουμενες φουρνιες, δεν υπηρχαν πολλα τα οποια να μπορουν να διαχωριζουν δυο κορυφαιους ενισχυτες.Φετος ολοι ειναι hd audio , 2 hdmi out και 3d.Σε κατι λοιπον επρεπε να ξεχωριζει ο 83 με τον 73.Επισης και το "απλο" advanced macc κανει εξαιρετικη δουλεια , και σιγουρα αρκετοι θα προτιμουσαν τον lx73 που εχει advanced macc + 3d , απο τον lx72 που εχει full band αλλα δεν ειναι συγχρονος στο κομματι του 3d.
O καθενας λοιπον πουλαει αυτο που θελει , και εσυ μπορεις να αγορασεις οτι θελεις.Αν θες κατι εξεζητημενο, ψαξτο πιο πολυ.Καταννοω το οτι νιωθεις ελαφρως εξαπατημενος αλλα ενα μικρο μεριδιο ευθυνης το φερεις και εσυ.
Αν παντως ο ενισχυτης ειναι καινουργιος , φανταζομαι οτι μπορεις να τον επιστρεψεις και να παρεις καποιον αλλον που σε ικανοποιει.
Αυτα τα ολιγα απο εμενα.Εντελως φιλικα κιολας.

ΥΓ.Σε οτι εχει να κανει με τα σχολια σου περι της πτωσης τιμης των ενιχυτων της, δεν αξιζει να γραψω κατι... Οι τιμες ειναι καλο να πεφτουν , και αυτο συμβαινει σε ολες τις εταιρειες που κατασκευαζουν a/v, οχι μονο στην pioneer.
Το να γραφετε οτι συνεχιζω το πριξιμο δε σας τιμα. Υπαρχουν αλλη χαρακτηρισμοι οπως π.χ. συνεχιζεις να κουραζεις. Θα τον προτιμουσα...
Αναφερετε οτι με 245 βαττ τι παραπανω να αγοραζα? Καμμια αντιρησση να πληρωνα και παραπανω να επαιρνα τον 1020 αν το ηξερα.
Ο LX -73 ειναι upgrade η downgrade? Κατι σου δινει και κατι σου παιρνει. Εδω μεσα ολη θελουμε πιστοτητα αρα θελουμε FULL BAND σωστα. HDMI 1.4 οκ ειναι προοδος αλλα εδω και 1 χρονο εχουν κυκλοφορησει μονο 2τιτλοι σε blu-ray (εξαιρουντε τα animation) οποτε τι να το κανω το 1.4 να βλεπω την ταινια PIRANHA 3D που ειναι για κλαματα?
Δυστηχως φερω ευθηνη οτι εμπιστευτικα την ιστοσελιδα της Pioneer.
Δυστηχως δεν μπορω να το επιστρεψω γιατι το ανακαλυψα μετα απο 50 ημερες. Ποιος εμπορος θα τον επαιρνε πισω μετα απο 50 ημερες? Ουτε καν το προσπαθησα.
Για τις πτωσεις των τιμων συμφωνο οτι ειναι θειο δωρο αλλα οταν ο κυκλος ζωης του προιοντος φτανει στο τελος . Αν γινεται τις πρωτες 50 ημερες απο την κυκλοφορια , τοτε καποιοι πελατες που αγορασαν αισθανονται προδομενοι. Στο 6 μηνο καλως να ερθει.

winmobileguru, δυστυχώς για σένα το αν έχει Full Band Phase Control ή όχι ένα μοντέλο, αναφέρεται σχεδόν παντού στο site της Pioneer.
Όχι μόνο στο link που έβαλες αλλά και στις επιμέρους σελίδες άνα προιόν.

Κάνετε κλικ στο Audio Features

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/405/SC-LX73/specs.html

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/405/SC-LX83/specs.html

Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις;

Οταν συνεχιζες να γραφεις και να κανεις quote σε παλια ποστ με συνεχομενα αρνητικα σχολια για την εταιρεια , τοτε ναι ειναι πρηξιμο.Το ιδιο κανουν ολες οι εταιρειες.
Τι εννοεις εμεις εδω θελουμε πιστοτητα, αρα και full band?Αν εσυ που ησουν εδω ηθελες full band , θα αγοραζες lx72/lx83 αλλα δεν το εκανες.Συνεπως ειναι ολα θεμα προτεραιοτητων του καθενος.Ακομα ομως και το "απλο" advanced macc που πηρες , ειναι κλασεις ανωτερο απο πχ την ισοσταθμιση των yamaha/harman kardon ενισχυτων πολλαπλασιας αξιας.
Επισης, καλο θα ηταν να μας παραθεσεις αλλες ιστοσελιδες, αλλων εταιρειων a/v (θα ηθελα τουλαχιστον τις 3-4 υπολοιπες γνωστες εταιρειες) που αποσαφηνιζουν ξεκαθαρα τι κανει η zone 2 στους ενισχυτες τους και τι οχι ετσι ωστε να φανει η ξεκαθαρη κοροιδια της pioneer στους πελατες της.

Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά το home cinema και αυτά τα χρήμματα μπορείς να διαθέσεις τότε σου λέω οτι σε ήχο είναι εκπληκτικός. Δοκίμασε να τον ακούσεις βέβαια αν μπορείς.

Ευχαριστώ!

To iphone control δεν ξερω δεν έχω Iphone (δεν θα έδινα για ενα τηλέφωνο 600 ποτέ έτσι κι αλλιώς)

Iphone έχω ένα 3G εδώ και χρόνια, αν υπάρχει η λειτουργία γιατί να πάει χαμένη...:a0210:

Αν παντως ο ενισχυτης ειναι καινουργιος , φανταζομαι οτι μπορεις να τον επιστρεψεις και να παρεις καποιον αλλον που σε ικανοποιει.

Φιλέ Κώστα αυτά σε ποιον μαγικό μιντιακο κόσμο συμβαίνουν??

Οταν συνεχιζες να γραφεις και να κανεις quote σε παλια ποστ με συνεχομενα αρνητικα σχολια για την εταιρεια , τοτε ναι ειναι πρηξιμο.Το ιδιο κανουν ολες οι εταιρειες.

Και εδώ σόρυ Κώστα είναι δικαίωμα του καθενός να "θαβει" όπως λες όσο γουστάρει την κάθε εταιρεία μέσα από το φορουμ όταν γίνεται με εστω και με οσο υποκειμενικη επιχειρηματολογία ή και εμπαθεια ακόμα. Ολοι εχουμε κριση και κρινουμε. Όπως και σε σένα και σε οποιονδήποτε το να υπερασπίζεσαι την αγαπημενη εταιρεία σου είναι δικαιώμα σου και ποτε δεν θα ελεγα δημοσια στο φορουμ οτι καποιος ΠΡΗΖΕΙ. Θεωρώ όντως ιδιαίτερα άκομψο και ατυχή τον χαρακτηρισμό. Ελπίζω να μην σε ΕΠΡΗΞΑ !! Χαχαχα...

Και εδώ σόρυ Κώστα είναι δικαίωμα του καθενός να "θαβει" όπως λες όσο γουστάρει την κάθε εταιρεία μέσα από το φορουμ όταν γίνεται με εστω και με οσο υποκειμενικη επιχειρηματολογία ή και εμπαθεια ακόμα. Ολοι εχουμε κριση και κρινουμε. Όπως και σε σένα και σε οποιονδήποτε το να υπερασπίζεσαι την αγαπημενη εταιρεία σου είναι δικαιώμα σου και ποτε δεν θα ελεγα δημοσια στο φορουμ οτι καποιος ΠΡΗΖΕΙ. Θεωρώ όντως ιδιαίτερα άκομψο και ατυχή τον χαρακτηρισμό. Ελπίζω να μην σε ΕΠΡΗΞΑ !! Χαχαχα...

Σορυ για τα "Κώστας" φίλε vadargr

Εσεις κυριε απο οτι βλεπω στην υπογραφη σας ειστε κατοχος αρκετων μηχανηματων με σεβαστες προδιαγραφες. Αναρωτιεμαι λοιπον ως established member που οντως ειστε αρα και με αμοιωτω ενδιαφερων για τις εξελιξεις στον χωρο αυτο , διαβασατε τα εγχειριδια πριν προβειτε εις τις αγορες των μηχανηματων ταυτων ,η τα αγορασετε πλεοντας εις το απειρο με βαρκα την ελπιδα (κατι που εκανα εγω και το πληρωσα ακριβα). Αν διαβασατε τις 1000 σελιδες (κατ' εκτιμηση) των εγχειριδιων των μετεπειτα μηχανηματων σας εχετε τοσο πολυ προσωπικο χρονο? Μηπως τελικα ησασταν περισσοτερο τυχερος? Εγω δυστηχως στη ζωη μου σταθηκα τυχερος 2 φορες.

Καλησπέρα. Η αλήθεια είναι οτι το manual του LX83 το είχα κατεβάσει μαζί με τα manual των άλλων ενισχυτών που με ενδιέφεραν αρκετό καιρό πριν προβώ στην αγορά. Φυσικά δε χρειάστηκε να το διαβάσω όλο παρα μόνο τα σημεία που με ενδιέφεραν ώστε να πάρω την απόφαση ποιός θα μου κάνει τη δουλειά που θέλω τελικά. Για τα ηχεία δε χρειάστηκα manual ("ξεσκόνισα" τις ιστοσελίδες της κάθε εταιρίας) και μετά άκουσα απο κοντά οσα με ενδιέφεραν. Ειδικά όταν είναι να δώσω τόσα χρήματα, πάντα το ψάχνω πάρα πολύ και δεν αφήνω τίποτα στην τύχη..Ρώτησα και τα παιδιά στο φόρουμ τα οποία με την εμπειρία τους συνεισέφεραν τα μέγιστα ώστε να κάνω τη σωστότερη επιλογή. Έτσι όλα έγιναν πιο εύκολα.

Μια αλλη ερωτηση που θα ηθελα να μου απαντησετε ειναι οτι ενω εσεις ΔΕΝ εχετε ενομο συμφερον κατα τα γραφομενα σας ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΕΞ ΙΑΠΩΝΙΑΣ που αδιαμφισβητα εχουν δεν θα πρεπε ως ωφειλαν να μου απαντησουν στο μειλ μου εστω και συβυλλικα στα πλαισια της εμπορικης δεοντολογιας?
Αλλα κυριε μου που να την βρουνε αυτοι την εμπορικοι δεοντολογια. Το τμημα μαρκετινγκ της εταιριας που καταγεται απο την κατα τα αλλα συμπαθεστατη Καμποτζη δεν γνωριζει απο τετοια. Και για να σας το τεκμηριωσω οι μηχανικοι της εταιριας κατασκευαζανε επι μια 5ετια της καλυτερες τηλεορασεις στον κοσμο που ακομα και σημερα μετα απο μια τριετια ειναι αναφορας. (Ηταβ δηλαδη μια τετραετια μπροστα, και αυτο δεν το λεω ΕΓΩ αλλα ΟΛΟΣ ο χωρος τησ τεχνολογιας.
Και ΟΜΩΣ αυτοι οι αχρηστοι του τμηματος μαρκετινγκ καταφεραν να βουλιαξουν το τμημα των τηλεορασεων.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ?

Όσο γι'αυτό που λέτε για το email, θα συμφωνήσω οτι θα έπρεπε να σας δώσουν μια άμεση απάντηση (ως οφείλει κάθε sales department της εκάστοτε εταιρίας που σέβεται τον καταναλωτή και υποψήφιο πελάτη της), αλλά επιτρέψτε μου να διαφωνήσω για τους πιθανούς λόγους που αυτή δε σας δώθηκε. Έτυχε να στείλω ένα email στην Pioneer UK πρίν τον αγοράσω ζητώντας μια διευκρίνηση απο την ίδια την εταιρία (όχι κάποιο παράπονο) και δεν έλαβα ποτέ απάντηση. Αυτό ενισχύει την θεωρία οτι ίσως δεν απαντάνε σε όλα τα email, και αποδυναμώνει τη θεωρία οτι υπάρχει σκοπιμότητα που δεν απαντούν όπως υποστηρίζετε στην περίπτωσή σας. Σε κάθε περίπτωση θα διαφωνίσω με το ύφος και τους χαρακτηρισμούς.

Σχετικά με την αναφορά σας στην Kuro...Το οτι η Pioneer σταμάτησε την παραγωγή της δε σημαίνει απαραίτητα την αποτυχία του τμήματος marketing της εταιρίας. Παρόλο που δεν απευθυνόταν στο ευρύ κοινό αλλά στους γνώστες (και έχοντες) πούλησε αρκετά. Ορισμένα αποφάσεις είναι και θέμα business strategy. Φέτος θα κυκλοφορήσουν LCD...

Μου γραφετε να ρωτουσα πριν την αγορα... Αν ειχατε διαβασει ενδελεχως το review θα ειχατε διαπιστωσει οτι αναφερω οτι ειχα παρει απο τα πρωτα 10 κομματια που ηρθαν στην Ελλαδα. Αρα ποιον να ρωτησω?Και μην μου πειτε τους αλλοδαπους γιατι εχω την απαντηση και για αυτους....:fahne90:

Το review, που κάνατε τον κόπο να γραψετε, το διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή και αυτό που έχω να πώ είναι οτι παρόλο που είσασταν ο πρώτος (?) που τον επέκτησε στην Ελλάδα (και δεν υπήρχε όπως λέτε ήδη κάποιος κάτοχος να ρωτήσετε) προσθέτει ακόμα ένα λόγο γιατί έπρεπε να διαβάσετε τις 1-2 σελίδες που αναφέρονται στα χαρακτηριστικά που τόσο πολύ σας ενδιέφεραν.

Το αναφερει στην υποσημειωση της σελιδας 32 του εγχειριδιου στο κατω αριστερω τμημα της σελιδας εκει ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΑΠΑΤΗ.

H υποσημείωση της σελίδας 32 αναφέρει:

VSX-920 model cannot connect the TV monitor for subzone
Δε βλέπω κάτι περί μη μεταφοράς bitstream... :nounder:

Έχω την εντύπωση, φίλτατε, πως αν είχατε τον 1020, θα ακούγατε μεν το iPod στην Zone2, αλλά και πάλι καμμία από τις υπόλοιπες ψηφιακές συνδέσεις...

Τι εννοεις εμεις εδω θελουμε πιστοτητα, αρα και full band?Αν εσυ που ησουν εδω ηθελες full band , θα αγοραζες lx72/lx83 αλλα δεν το εκανες.Συνεπως ειναι ολα θεμα προτεραιοτητων του καθενος.Ακομα ομως και το "απλο" advanced macc που πηρες , ειναι κλασεις ανωτερο απο πχ την ισοσταθμιση των yamaha/harman kardon ενισχυτων πολλαπλασιας αξιας.
Επισης, καλο θα ηταν να μας παραθεσεις αλλες ιστοσελιδες, αλλων εταιρειων a/v (θα ηθελα τουλαχιστον τις 3-4 υπολοιπες γνωστες εταιρειες) που αποσαφηνιζουν ξεκαθαρα τι κανει η zone 2 στους ενισχυτες τους και τι οχι ετσι ωστε να φανει η ξεκαθαρη κοροιδια της pioneer στους πελατες της.
Σαφως και ηθελα FULL BAND ολοι το θελουνε αλλα δεν μου εφτανε ο προυπολογισμος των χρηματων που ειχα για να δαπανησω. Εννοειται πως το advance macc ειναι μακραν καλυτερο ακομα και απο το audyssey (το εχω αναφερει και στο review). Δεν θα παραθεσω καμμια σελιδα. Θα πρεπει να παραθεσει καποιος που κατεχει ηδη εναν ενισχυτη απο τις υπολοιπες εταιριες και να μας πει αν αυτα που αναφερουν για το zone 2 (η για οτιδιποτε αλλο) ισχυουν στην πραγματικοτητα. Εγω πως να το ξερω αν δεν κατεχω το μηχανημα? Τελικα τοσο κακο ειναι που ενημερωσα τον κοσμο να μην παθει το αντιστοιχο?
Τελος δεν μου απαντησατε αν κατα τη νγνωμη σας ο LX-73 ειναι upgrade η downgrade σε σχεση με τον LX-72? Αν σας ενδιαφερει η γνωμη μου ειναι downgrade και σας στο εξηγησα γιατι.
Λετε οτι το ιδιο κανουν ολες η εταιριες μπορειται να μου το αποδειξετε?
Εγω μπορει να σας επρηξα αλλα το τεκμηριωσα. Εσεις θα το τεκμηριωσετε ?

Πάντως εάν κάποιος μου βρει ένα μοντέλο οποιασδήποτε εταιρίας με ψηφιακό bitstream σε sub-zone θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα μια και θα μου έλυνε τα χέρια σε πολλές εγκαταστάσεις.

Χρόνια θυμάμαι αυτό να μη γίνεται. Δεν το έχω ψάξει τώρα τελευταία αν όντως γίνεται και σε ποιους A/V.

Kαι με πρηξατε αλλα και ΔΕΝ τεκμηριωσατε τιποτα.
Εσεις πρεπει να τεκμηριωσετε και να αποδειξετε οτι το ιδιο ΔΕΝ κανουν οι αλλοι.Ακομα περιμενω να μου παραθεσετε αντιστοιχες ιστοσελιδες.Εσεις κατηγορειτε, οχι εγω, οποτε εσεις οφειλετε να αποδειξετε οτι αυτο που κανει η pioneer δεν το κανουν οι αλλοι.
Η γκρινια επισης ΔΕΝ ειναι ενημερωση και η αποψη μου ειναι οτι ο lx73 ειναι upgrade σε σχεση με τον lx72.Μπορει να μην εχει full band αλλα και το advanced macc κανει εξαιρετικη δουλεια , ενω ειναι και 3d με καλυτερο και πιο συγχρονο video scaler.
Σας ξαναλεω οτι καταννοω την αγανακτηση σας , αλλα καποια πραγματα επρεπε να τα προσεχατε πιο πολυ.
Επισης αν εχετε την καλοσυνη απαντηστε και στον JL πιο πανω σε αυτο που λεει για τον 1020.

Με ενδιαφέρει και μένα ο 920 για αντικατάσταση του παλιού μου sony 830, για τους ήδη κατέχοντες, αξίζει τον κόπο η αλλαγή (HDdts κλπ) ή απλά ανεβαίνεις ένα κλικ πιο πάνω?
Το iphone control τόχει χρησιμοποιήσει κανένας να μας πει εντυπώσεις?
Το iphone control ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Δεν μπορω να σου το περιγραψω αλλιως. Δινει τρομερο integration στον ενισχυτη , και ειδικα για πολυχωρικες εφαρμογες ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, καθως εχεις τον ενισχυτη ολο στην παλαμη σου. Ειναι 1000% καλυτερο απο το μαμα χειρηστηριο το οποιο ειναι μικρο δυσχρηστο με κουμπακια που ειναι φτιαγμενα για γυναικια δαχτυλα και γραμματακια ψειρακια.Δινει στον ενισχυτη υπεραξια .Το προτινω με κλειστα ματια.
Επισης μπορεις να αλλαξεις απο οποιοδηποτε DSP program σε ενα οποιοδηποτε αλλο για να κανεις ακροασεις τυπου Α-Β. Αυτο ειναι αδυνατο με το μαμα χειρηστηριο καθωτι για να αλλαξεις DSP υπαρχουν μονο 2 κουμπια .Το μεν πρωτο κουμπι εχει τα κλασσικα default dolby digital & dts προγραμματα το μεν δευτερο εχει τα 13 custom DSP της PIONEER. Με καθε πατημα των κουμπιων ενεργοποιηται το εμεσως επομενο DSP. Ετσι π.χ δεν μπορεις να συγκρινεις σε Α-Β ακροαση 2 DSP που δεν ειναι διαδοχικα. Με το iPhone μπορεις. Επισης με το iPhone μπορεις να αυξησεις το volume level του κεντρικου αλλα και του υπογουφερ πολυ απλα χωρις να μπεις στα μενου του ενισχυτη , πραγμα που διευκολυνει παρα πολυ σε νυχτερινες θεασεις ταινιων. Και ανα πασα στιγμη μπορεις να κανεις reset τις σταθμες με πανευκολο τροπο για να εχεις τον ενισχυτη σου ρυθμισμενο οπως σου τον ρυθμισε το MCAAC. Ελπιζω να καταλαβες και να βοηθησα. Το κακο εινιαι οτι το τηλεφωνο εχει 600 ευρω . 200 ευρω πιο ακριβα απο τον VSX-920. Ε και αυτη η APPLE εχει τρελαθει με τιν τιμη του τηλεφωνο. Αλλα αφου πουλαει ..... γιατι να το φτηνηνει?

Εσεις πρεπει να τεκμηριωσετε και να αποδειξετε οτι το ιδιο ΔΕΝ κανουν οι αλλοι.Ακομα περιμενω να μου παραθεσετε αντιστοιχες ιστοσελιδες.Εσεις κατηγορειτε, οχι εγω, οποτε εσεις οφειλετε να αποδειξετε οτι αυτο που κανει η pioneer δεν το κανουν οι αλλοι.
Η γκρινια επισης ΔΕΝ ειναι ενημερωση
Σας ξαναλεω οτι καταννοω την αγανακτηση σας , αλλα καποια πραγματα επρεπε να τα προσεχατε πιο πολυ.
Επισης αν εχετε την καλοσυνη απαντηστε και στον JL πιο πανω σε αυτο που λεει για τον 1020.
Σας εχω απαντησει ηδη και αντιγραφω :
Δεν θα παραθεσω καμμια σελιδα. Θα πρεπει να παραθεσει καποιος που κατεχει ηδη εναν ενισχυτη απο τις υπολοιπες εταιριες και να μας πει αν αυτα που αναφερουν για το zone 2 (η για οτιδιποτε αλλο) ισχυουν στην πραγματικοτητα. Εγω πως να το ξερω αν δεν κατεχω το μηχανημα?
Με την γκρινια ομως ενημερωθηκατε και καποιοι δεν θα την πατησουν οπως την πατησα και εγω. Εξαλου εκτος απο γκρινια εχω αναφερει και αρκετα πλεονεκτηματα του εν λογω ενισχυτη πραγμα που δεν μπορειται να το αμφισβητησετε γιατι το εχω ποσταρει πολλακις.
Στο πιο πανω ποστ εχω αναφερει και το πλεονεκτημα της εφαρμογης icontrol που ειναι και ΔΩΡΕΑΝ.
Βεβαιως και εχω την καλοσυνη να απαντηση στον JL και θα απαντησω.
Το οτι δεν μου απαντησε με μειλ η Pioneer ουτε και ενος αλλο χρηστη που εχει ποσταρει λιγο πιο πανω μηπως μπορειται να μου το σχολιασετε? Μπενετε στον κοπο και μου απαντατε εσεις που δεν εχετε ενομο η ανομο προσωπικο συμφερων και δεν μπαινει στον κοπο να απαντησει ο Ιαπωνικος ΚΟΛΟσος (του κολου) μου τα εχει αρπαξει κιολας οχι μια φορα αλλα πολλακις? Εσεις μου υποδειξατε να διαβαζω το εγχειριδιο προτου αγορασω. Αυτοι δεν νομιζετε οτι πρεπει να μου κανουν μια υποδειξη εστω και την ιδια? Στον πιο πανω κυριο που ΠΑΛΙ ΔΕΝ απαντησανε σε εντελως διαφορετικη περιπτωση απο τη δικια μου ποιος νομιζετε οτι ειναι ο λογος που συμπεριφεροντε ετσι?Θελω σας παρακαλω πολυ να τοποθετηθειται πανω στην πολιτικη "τωρα που τα αρπαξα αστον να ρωταει. Στου κουφου την πορτα παρε την πορτα και φυγε". Στον παραπανω κυριο μαλιστα δεν τα ειχαν καν αρπαξει γιατι ο ανθρωπος ρωτησε κατι προτου αγοραει. Αφου αγορασε και τους τα ακουμπησε παλι καλα. Αν σας ενδαιαφερει η γνωμη εγω δεν θα αγοραζα απο αυτο το μαγαζι αν δεν μου απαντουσαν. Ειναι το λιγοτερο προσβλητικο γιατι με αγνοουν ενω ενδιαφερομαι να αγορασω και το λιγοτερο καταστροφικο για αυτους γιατι θα παθουν τα ιδια που παθανε και με τις τηλεορασεις. Σκεφτειτε λιγο διαφορετικα. Ναι σας επριξα αλλα ειναι συμπεριφορα αυτη εταιριας του βεληνεκους της Pioneer? (Η τουλαχιστον αν το βελικες της ειναι αυτο που βγαζει προς τα εξω εκτος και αν δεν ειναι... οποτε αλλαζει το πραγμα) Αν ειναι να παω να αγορασω audio research που ειναι βιοτεχνια. Αγαπητε κυριε οτι και να λετε ειναι αξιοσεβαστο αλλα και εσεις αμα ειχατε καει απο το χυλο τα ιδια και χειροτερα θα πρατατε. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ. ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ? ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΜΕΙΛ.
Τελος να συμπληρωσω οτι αλλο το τμημα του σχεδιασμου προιοντων της Pioneer ( μηκανικοι ηχου , ηλεκτρονικοι , προγραμματιστες) που βγαζει διαμαντια η τελος παντων κανει αυτο που μπορει να κανει και αλλο το τμημα μαρκετινγκ και το τμημα customers care services της pioneer που εχει μεινει στην ιδια ταξη.

Σχετικά με την αναφορά σας στην Kuro...Το οτι η Pioneer σταμάτησε την παραγωγή της δε σημαίνει απαραίτητα την αποτυχία του τμήματος marketing της εταιρίας. Παρόλο που δεν απευθυνόταν στο ευρύ κοινό αλλά στους γνώστες (και έχοντες) πούλησε αρκετά. Ορισμένα αποφάσεις είναι και θέμα business strategy. Φέτος θα κυκλοφορήσουν LCD...
Ακομα και ενας εφηβος γνωριζει οτι οταν δεν υπαρχει κερδοφορεια η ακομα χειροτερα αν υπαρχουν ζημιες σε μια εταιρια , η σε ενα μερος του κυκλου εργασιων μιας εταιριας , τοτε η εταιρεια ειτε βαζει πωλητηριο , ειται αλλαζει το business plan. Δεν υπαρχει κανεις μα κανεις φυσικο ειτε νομικο προσωπο ειτε εταιρια που να κερδοφωρια απο ενα κλαδο και να αποφασιζει να τον εγκαταληψει. Η αποτυχια σε ενα ΠΡΟΙΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ οπως οι Κuro τηλεορασεις της Pioneer ειναι παγκοσμια αποκλειστικοτητα και καταδικνειει σε ποσοστο 10000% οτι το τμημα μαρκετινγκ της εταιρειας ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ μια φορα καταφερε να ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ. Ενδεχομενως και το tμημα after salew να ειναι συνηπευθηνο (αναφερομαι στις εγγυησεις) αν και κατι τετοι το θεωρω απιθανο γιατι τα συγκεκριμενα προιοντα δεν εβγαζαν προβληματα. Αν εβγαζαν θα ειχα μαθευτει. Αρα δια της ατοπου απαγωγης αποδεικνιεται οτι το τμημα μαρκετινγκ πρυτανευσε!!!!

Το iphone control ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Δεν μπορω να σου το περιγραψω αλλιως. Δινει τρομερο integration στον ενισχυτη , και ειδικα για πολυχωρικες εφαρμογες ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, καθως εχεις τον ενισχυτη ολο στην παλαμη σου. Ειναι 1000% καλυτερο απο το μαμα χειρηστηριο το οποιο ειναι μικρο δυσχρηστο με κουμπακια που ειναι φτιαγμενα για γυναικια δαχτυλα και γραμματακια ψειρακια.Δινει στον ενισχυτη υπεραξια .Το προτινω με κλειστα ματια.
Επισης μπορεις να αλλαξεις απο οποιοδηποτε DSP program σε ενα οποιοδηποτε αλλο για να κανεις ακροασεις τυπου Α-Β. Αυτο ειναι αδυνατο με το μαμα χειρηστηριο καθωτι για να αλλαξεις DSP υπαρχουν μονο 2 κουμπια .Το μεν πρωτο κουμπι εχει τα κλασσικα default dolby digital & dts προγραμματα το μεν δευτερο εχει τα 13 custom DSP της PIONEER. Με καθε πατημα των κουμπιων ενεργοποιηται το εμεσως επομενο DSP. Ετσι π.χ δεν μπορεις να συγκρινεις σε Α-Β ακροαση 2 DSP που δεν ειναι διαδοχικα. Με το iPhone μπορεις. Επισης με το iPhone μπορεις να αυξησεις το volume level του κεντρικου αλλα και του υπογουφερ πολυ απλα χωρις να μπεις στα μενου του ενισχυτη , πραγμα που διευκολυνει παρα πολυ σε νυχτερινες θεασεις ταινιων. Και ανα πασα στιγμη μπορεις να κανεις reset τις σταθμες με πανευκολο τροπο για να εχεις τον ενισχυτη σου ρυθμισμενο οπως σου τον ρυθμισε το MCAAC. Ελπιζω να καταλαβες και να βοηθησα. Το κακο εινιαι οτι το τηλεφωνο εχει 600 ευρω . 200 ευρω πιο ακριβα απο τον VSX-920. Ε και αυτη η APPLE εχει τρελαθει με τιν τιμη του τηλεφωνο. Αλλα αφου πουλαει ..... γιατι να το φτηνηνει?

Ευχαριστώ για τις εντυπώσεις... Υποθέτω πως έχεις iphone για να τα γράφεις όλα αυτά, εγώ το έχω εδώ και δύο χρόνια, (iphone 3G) οπότε δεν χρειάζεται να προβώ σε αγορά...
Λέω να πάω να τον τσιμπήσω σήμερα...:2thumb22sup:

παίρνοντας την σκυτάλη απο το πόστ του φιλου Winmobileguru, πώς στο καλό ρυθμίζεις εντάσεις του ηχειου διαλόγου απο το iPhone μονο?

Το ψάχνω και δεν το βρίσκω..

και δεν μπορω να καταλάβω τι εννοεί ο ποιητής (pioneer) οταν λέει να το κρατάμε παράλληλα το τηλεφωνο..