winmobileguru
New member
Κυριε Δημητρακουδη εχω την εντυπωση οτι γενικα η εταιριες MASS MARKET εχουν ενημερωμενους ιστοτοπους και αναφερουν παρισσοτερες πληροφοριες για τα προιοντα τους και πιο επεξηγηματικα γιατι απευθηνονται σε ανθρωπους που δεν εχουν την κουλτουρα και δεν εκφραζονται με το hi-fi αρα δεν προκειται και να υπερδαπανησουν χρηματα. Γραφοντας το κατι παραπανω προσελκυουν πελατες. Θα εχετε δει ασφαλως τις consumer brochures των πολυκαταστηματων που απευθηνονται σε λιγοτερο γνωστες εως και καθολου γνωστες που αναγραφουν αρκτικολεξα του στιλ 600 hertz , motion plus , κτλ.Φίλε μου, βρίσκω ότι υπερβάλλεις.
Εφόσον εγώ ο απαιτητικός και γνώστης καταναλωτής έχω συγκεκριμένες απαιτήσεις από ένα μηχάνημα, θεωρώ αυτονόητο το να διαβάσω το manual του πριν το αγοράσω. Διαφορετικά πώς θα καταλήξω στην επιλογή του; Μαντεύοντας και υποθέτοντας;
Λόγω internet έχουμε πρόσβαση σε όλα τα manuals, και δεν χρειάζεται να περιμένουμε να ανοίξουμε τη συσκευασία όπως γράφεις.
Επίσης, γιατί επικεντρώνεις την προσοχή σου (και το μένος σου..) στην Pioneer? Έχεις την εντύπωση ότι οι λοιπές εταιρείες (Denon, Yamaha, Sony, κτλ) αντιμετωπίζουν το θέμα διαφορετικά; Όλες τους έχουν ένα site το οποίο αναφέρει κάποια πράγματα, ένα φυλλάδιο το οποίο αναφέρει κάποια άλλα, και το manual το οποίο αναφέρει τα περισσότερα.
Αν αγοραζα Lamm που κατασκευαζοντε μεσα σε υπογειο δεν θα περιμενα να εχουνε ουτε καν ιστοσελιδα. Αλλα να εισαι η Pionner και να δινεις το επιτιδευμενες πληροφοριες... δεν μου καθετε καλα . Οι υπολοιπες εταιριες εχω την πεποιθεση οτι σε αντιμετοπιζουν με δεοντολογια . Αν κανω λαθος για τις υπολοιπες συγχωρεστε με. Ομως πριν κατηγορουσουμε τις υπολοιπες Ιαπωνικες mass market εταιριες θα ηθελα να βγει ακποιος υριος να αναφερει συγκεκριμενα ατοπηματα που ενδεχομενως εχουν πεσει στην αντιληψητου. Το να λεμε οτι ολοι ειναι ιδιοι με την Pioneer χωρις αποδειξεις δεν νομιζετε ειναι λιγο αδικο?