Πλατφόρμα στήριξης πικάπ.

Το snake oil προτιμώ να το κατασκευάσω μονος μου, δεν θέλω φυτεμένα placebo στο κεφάλι μου, σόρρυ.
Πράσινο αλφάδι στο μέγεθος που θέλω δεν βρίσκω ώστε να ταιριάζει με την ορίτζιναλ πλατφόρμα, αυτά είναι τα προβλήματά μου. 😄
Δεκτον μόνον αν την δοκίμασες και απεδειχθη skake oil.
Όταν την είχα,δοκιμάστηκε αντι ενός ραφιού Exelixis από mdf με και δίχως γρανίτη.
Μάντεψε.

Δεκτον μόνον αν την δοκίμασες και απεδειχθη skake oil.
Όταν την είχα,δοκιμάστηκε αντι ενός ραφιού Exelixis από mdf με και δίχως γρανίτη.
Μάντεψε.
Δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά για μένα όλη η ουσία και η χαρά είναι ότι θα τη φτιάξω με τα χεράκια μου.

• Like
Reactions: Θρησκος
Το snake oil προτιμώ να το κατασκευάσω μονος μου, δεν θέλω φυτεμένα placebo στο κεφάλι μου, σόρρυ.
Πράσινο αλφάδι στο μέγεθος που θέλω δεν βρίσκω ώστε να ταιριάζει με την ορίτζιναλ πλατφόρμα, αυτά είναι τα προβλήματά μου. 😄
Πως δεν βρίσκεις; Αυτό δεν κάνει;
989496526a7c99d6fd67cb084672b371ada8663c_original.jpeghttps://www.ayzeze.gr/el/products/6...MIkdvGrYL9lAMVkgsGAB3-4iWrEAQYBSABEgLPfPD_BwE

Ρώτησα (το ΑΙ) πριν το ανεβάσεις για το συγκεκριμένο σάιτ και μου το έβγαλε αναξιόπιστο.
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.
Δεν ξέρω να σου πω, δεν έχω ψωνίσει, αλλά με πληρωμή τουλάχιστον μέσω paypal, δύσκολο να χάσεις τα λεφτά σου

Screenshot 2026-06-10 at 20-10-40 Πράσινο_Λευκό Αλφάδι Φυσαλίδας Υψηλής Ακρίβειας Αλφάδια Μεντ...png

• Like
Reactions: Haagenti
Παίδες ευχαριστώ.
Μάλλον θα πάω σε αυτά που έβαλε ο Γιώργος από το Άμαζον.
Για την ώρα πέρασα με βελατούρα τα mdf και κάνω διάλειμμα για το ντέρμπι.
Το κενό ανάμεσα στα mdf θα είναι περίπου όπως φαίνεται στα δύο πάνω.
Λείπει βέβαια το κόντρα πλακέ, το οποίο θα περαστεί με βερνίκι πάνω κάτω στο χρώμα του πικάπ.

Attachments

• MVIMG_20260610_204650.jpg
    MVIMG_20260610_204650.jpg
    618 KB · Views: 7
  • Like
Reactions: vlad66