Πλατφόρμα στήριξης πικάπ.

Με τρια ποδαρακια θα καθεται καλυτερα. Για να ευθυγραμμιζεται καλυτερα, πρεπει να ειναι και ρυθμιζομενα.
Θα είναι. Θα μπουν με μεταλλικά ούπα και θα βιδώνει/ξεβιδώνει το καθένα ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες ευθυγράμμισης.

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC
Οι μεταλικοι κωνοι σιγουρα δεν ειναι μαλακοι. Μεταξυ ομως αυτων και του κατω μερους του πικαπ δεν εχει κατι μαλακο οπως π.χ λαστιχο η κατι παρομοιο ;

Οι μεταλικοι κωνοι σιγουρα δεν ειναι μαλακοι. Μεταξυ ομως αυτων και του κατω μερους του πικαπ δεν εχει κατι μαλακο οπως π.χ λαστιχο η κατι παρομοιο ;
Η εταιρεία λέει ότι έχει, πιέζοντας τα όμως δεν είναι και τόσο μαλακό το υλικό αν και παίζει ελάχιστα με λίγη προσπάθεια.

Επειδη εχουμε σχεδον το ιδιο πικαπ να μπω και εγω σφηνα,εμενα παταει σε ατσαλινα πιατελακια φτιαγμενα απο τορναδορο με παχια λάστιχα(αυτοκόλλητα) απο κατω τους και στη συνέχεια σε μάρμαρο 3εκ.

Attachments

• IMG_20260611_134352.jpg
    IMG_20260611_134352.jpg
    1.5 MB · Views: 10
  • Like
Reactions: Haagenti
Επειδη εχουμε σχεδον το ιδιο πικαπ να μπω και εγω σφηνα,εμενα παταει σε ατσαλινα πιατελακια φτιαγμενα απο τορναδορο με παχια λάστιχα(αυτοκόλλητα) απο κατω τους και στη συνέχεια σε μάρμαρο 3εκ.
Έχω δοκιμάσει διάφορα τέτοια , δεν ξέρω κατά πόσο είναι σταθερό όλο αυτό.

Anyway, ξεκίνησα ακροάσεις με το ημιτελές project και έχω πάθει πλάκα με το μπάσο, σε σημείο που σκέφτομαι να τραβήξω μπροστά τα ηχεία.
Εστω και με τα "λάθος" υλικά ανάμεσα στα ξύλα. Δεν θα το κάνω όμως μέχρι να το τελειοποιήσω.
Η φωνή έχει βγει πιο μπροστά και στέκεται ψηλότερα απομονωμένη από τα υπόλοιπα όργανα και τα σώματα έχουν αυξηθεί σημαντικά. Σαν να άλλαξα κατηγορία κεφαλής.

Νομίζω λειτουργεί.
Οταν το αποφάσισα το έκανα πιο πολύ για το χαβαλέ και για να ασχοληθώ με κάτι.
Κοίτα να δεις.

• Like
Reactions: Acherontas and grio
Έχω δοκιμάσει διάφορα τέτοια , δεν ξέρω κατά πόσο είναι σταθερό όλο αυτό.

Anyway, ξεκίνησα ακροάσεις με το ημιτελές project και έχω πάθει πλάκα με το μπάσο, σε σημείο που σκέφτομαι να τραβήξω μπροστά τα ηχεία.
Εστω και με τα "λάθος" υλικά ανάμεσα στα ξύλα. Δεν θα το κάνω όμως μέχρι να το τελειοποιήσω.
Η φωνή έχει βγει πιο μπροστά και στέκεται ψηλότερα απομονωμένη από τα υπόλοιπα όργανα και τα σώματα έχουν αυξηθεί σημαντικά. Σαν να άλλαξα κατηγορία κεφαλής.

Νομίζω λειτουργεί.
Οταν το αποφάσισα το έκανα πιο πολύ για το χαβαλέ και για να ασχοληθώ με κάτι.
Κοίτα να δεις.
Αυτο που περιγραφεις ειναι το πιο ωραιο συναίσθημα στο χομπυ μας,απο μια απλη ιδεα να εχεις καλυτερα αποτελεσματα απ'οτι να αλλαζες συσκευη.
Οι πειραματισμοι οταν σου καθονται ειναι αλλο πραγμα.
Περιμενουμε εντυπώσεις αφου τέλειοποίησεις την ιδεα αν και πιστεύω οτι αυτο που ακουσες θα τελειοποιηθει😁😁🤘👽🎸

• Love
Reactions: Haagenti