Με τρια ποδαρακια θα καθεται καλυτερα. Για να ευθυγραμμιζεται καλυτερα, πρεπει να ειναι και ρυθμιζομενα.Edit. Τα ποδαράκια τελικά θα είναι τρία για να ευθυγραμμίζεται καλύτερα.
Θα είναι. Θα μπουν με μεταλλικά ούπα και θα βιδώνει/ξεβιδώνει το καθένα ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες ευθυγράμμισης.Με τρια ποδαρακια θα καθεται καλυτερα. Για να ευθυγραμμιζεται καλυτερα, πρεπει να ειναι και ρυθμιζομενα.
8 κιλα δεν θεωρειται και πολυ βαρυ. Ειναι 1-2 κιλα βαρυτερο απο ενα rega για παραδειγμα.Γύρω στα 8 κιλά είναι το πικάπ.
Η εταιρεία λέει ότι έχει, πιέζοντας τα όμως δεν είναι και τόσο μαλακό το υλικό αν και παίζει ελάχιστα με λίγη προσπάθεια.Οι μεταλικοι κωνοι σιγουρα δεν ειναι μαλακοι. Μεταξυ ομως αυτων και του κατω μερους του πικαπ δεν εχει κατι μαλακο οπως π.χ λαστιχο η κατι παρομοιο ;
Βρήκα αυτό.Ισως να λειτουργουν περισσοτερο στο οριζοντιο
Έχω δοκιμάσει διάφορα τέτοια , δεν ξέρω κατά πόσο είναι σταθερό όλο αυτό.Επειδη εχουμε σχεδον το ιδιο πικαπ να μπω και εγω σφηνα,εμενα παταει σε ατσαλινα πιατελακια φτιαγμενα απο τορναδορο με παχια λάστιχα(αυτοκόλλητα) απο κατω τους και στη συνέχεια σε μάρμαρο 3εκ.
Αυτο που περιγραφεις ειναι το πιο ωραιο συναίσθημα στο χομπυ μας,απο μια απλη ιδεα να εχεις καλυτερα αποτελεσματα απ'οτι να αλλαζες συσκευη.Έχω δοκιμάσει διάφορα τέτοια , δεν ξέρω κατά πόσο είναι σταθερό όλο αυτό.
Anyway, ξεκίνησα ακροάσεις με το ημιτελές project και έχω πάθει πλάκα με το μπάσο, σε σημείο που σκέφτομαι να τραβήξω μπροστά τα ηχεία.
Εστω και με τα "λάθος" υλικά ανάμεσα στα ξύλα. Δεν θα το κάνω όμως μέχρι να το τελειοποιήσω.
Η φωνή έχει βγει πιο μπροστά και στέκεται ψηλότερα απομονωμένη από τα υπόλοιπα όργανα και τα σώματα έχουν αυξηθεί σημαντικά. Σαν να άλλαξα κατηγορία κεφαλής.
Νομίζω λειτουργεί.
Οταν το αποφάσισα το έκανα πιο πολύ για το χαβαλέ και για να ασχοληθώ με κάτι.
Κοίτα να δεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.