Πλατφόρμα στήριξης πικάπ.

Με τρια ποδαρακια θα καθεται καλυτερα. Για να ευθυγραμμιζεται καλυτερα, πρεπει να ειναι και ρυθμιζομενα.
Θα είναι. Θα μπουν με μεταλλικά ούπα και θα βιδώνει/ξεβιδώνει το καθένα ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες ευθυγράμμισης.

Οι μεταλικοι κωνοι σιγουρα δεν ειναι μαλακοι. Μεταξυ ομως αυτων και του κατω μερους του πικαπ δεν εχει κατι μαλακο οπως π.χ λαστιχο η κατι παρομοιο ;

Οι μεταλικοι κωνοι σιγουρα δεν ειναι μαλακοι. Μεταξυ ομως αυτων και του κατω μερους του πικαπ δεν εχει κατι μαλακο οπως π.χ λαστιχο η κατι παρομοιο ;
Η εταιρεία λέει ότι έχει, πιέζοντας τα όμως δεν είναι και τόσο μαλακό το υλικό αν και παίζει ελάχιστα με λίγη προσπάθεια.

Επειδη εχουμε σχεδον το ιδιο πικαπ να μπω και εγω σφηνα,εμενα παταει σε ατσαλινα πιατελακια φτιαγμενα απο τορναδορο με παχια λάστιχα(αυτοκόλλητα) απο κατω τους και στη συνέχεια σε μάρμαρο 3εκ.

Attachments

• IMG_20260611_134352.jpg
    IMG_20260611_134352.jpg
    1.5 MB · Views: 20
Επειδη εχουμε σχεδον το ιδιο πικαπ να μπω και εγω σφηνα,εμενα παταει σε ατσαλινα πιατελακια φτιαγμενα απο τορναδορο με παχια λάστιχα(αυτοκόλλητα) απο κατω τους και στη συνέχεια σε μάρμαρο 3εκ.
Έχω δοκιμάσει διάφορα τέτοια , δεν ξέρω κατά πόσο είναι σταθερό όλο αυτό.

Anyway, ξεκίνησα ακροάσεις με το ημιτελές project και έχω πάθει πλάκα με το μπάσο, σε σημείο που σκέφτομαι να τραβήξω μπροστά τα ηχεία.
Εστω και με τα "λάθος" υλικά ανάμεσα στα ξύλα. Δεν θα το κάνω όμως μέχρι να το τελειοποιήσω.
Η φωνή έχει βγει πιο μπροστά και στέκεται ψηλότερα απομονωμένη από τα υπόλοιπα όργανα και τα σώματα έχουν αυξηθεί σημαντικά. Σαν να άλλαξα κατηγορία κεφαλής.

Νομίζω λειτουργεί.
Οταν το αποφάσισα το έκανα πιο πολύ για το χαβαλέ και για να ασχοληθώ με κάτι.
Κοίτα να δεις.

Έχω δοκιμάσει διάφορα τέτοια , δεν ξέρω κατά πόσο είναι σταθερό όλο αυτό.

Anyway, ξεκίνησα ακροάσεις με το ημιτελές project και έχω πάθει πλάκα με το μπάσο, σε σημείο που σκέφτομαι να τραβήξω μπροστά τα ηχεία.
Εστω και με τα "λάθος" υλικά ανάμεσα στα ξύλα. Δεν θα το κάνω όμως μέχρι να το τελειοποιήσω.
Η φωνή έχει βγει πιο μπροστά και στέκεται ψηλότερα απομονωμένη από τα υπόλοιπα όργανα και τα σώματα έχουν αυξηθεί σημαντικά. Σαν να άλλαξα κατηγορία κεφαλής.

Νομίζω λειτουργεί.
Κοίτα να δεις.
Αυτο που περιγραφεις ειναι το πιο ωραιο συναίσθημα στο χομπυ μας,απο μια απλη ιδεα να εχεις καλυτερα αποτελεσματα απ'οτι να αλλαζες συσκευη.
Οι πειραματισμοι οταν σου καθονται ειναι αλλο πραγμα.
Περιμενουμε εντυπώσεις αφου τέλειοποίησεις την ιδεα αν και πιστεύω οτι αυτο που ακουσες θα τελειοποιηθει😁😁🤘👽🎸

Νομίζω λειτουργεί.
Κοίτα να δεις.
Αντίθετη ανάγνωση.
Το να σκέπτεσαι να τραβήξεις τα ηχεία πιο μπροστά σημαίνει πως έχεις περισσότερο αλλά χειρότερο μπασσο.
Η φωνή που ήλθε μπροστά θα έπρεπε να είχε πάει πιο πίσω μαζί με την εικόνα.
Η σορμποθανη είναι ακατάλληλη κι αναξιόπιστη.

Αντίθετη ανάγνωση.
Το να σκέπτεσαι να τραβήξεις τα ηχεία πιο μπροστά σημαίνει πως έχεις περισσότερο αλλά χειρότερο μπασσο.
Η φωνή που ήλθε μπροστά θα έπρεπε να είχε πάει πιο πίσω μαζί με την εικόνα.
Η σορμποθανη είναι ακατάλληλη κι αναξιόπιστη.).
Μου φαίνεται πως μερικές φορές υπάρχει ένα θέμα στην κατανόηση του κειμένου, χωρίς φυσικά να το λέω με κακή πρόθεση.

Αρχικά, δεν υπάρχει πουθενά επιπλέον σορμποθάνη στο εγχείρημα, πέρα από αυτή που βρίσκεται στο εσωτερικό των κώνων που έχει τοποθετήσει εξαρχής η Pro-ject.

Δεύτερον, το σαλόνι μου είναι χαοτικό για τα συγκεκριμένα ηχεία. Πάντα ένιωθα ότι έλειπε το μπάσο, ενώ τώρα (τουλάχιστον με μια πρώτη ακρόαση) έχω αρκετό.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα, αναγκάστηκα να τα στριμώξω αρκετά προς τον τοίχο, επειδή στη θέση ακρόασης ακυρωνόταν το μπάσο. Πλέον, νιώθω ότι έχω τη δυνατότητα να τα επαναφέρω στην αρχική τους θέση ώστε να αποκτήσει επιπλέον βάθος η σκηνή.

Η κακομοίρα και φουκαριάρα ηχητική σκηνή τώρα άνοιξε σε πλάτος, τα όργανα τοποθετήθηκαν πιο πίσω και η φωνή απομονώθηκε ακόμα περισσότερο. Το καλύτερο, όμως, είναι τα "σώματα" που απέκτησαν ορισμένα όργανα, τα οποία πριν ακούγονταν πολύ διακριτικά, ενώ τώρα έγιναν πιο ευδιάκριτα. Το μπάσο δεν μαλάκωσε, αλλά απέκτησε περισσότερο όγκο.
Προς το παρόν δεν πρόκειται να πειράξω τίποτα, μέχρι να τελειοποιήσω το αποτέλεσμα στο μέτρο του δυνατού.

Φιλάκια. 😘

Ελπίζω πως απέκτησες το γρήγορο μπασσο του Τολιοπουλου και την αναλυτική φωνή του Αταμάν.
Αναλυτική η φωνή του Αταμάν; 😄
Αυτά λες και με κάνεις να αμφιβάλω για την ορθότητα του ήχου που έχεις στο σπίτι σου.

• Haha
Reactions: NassosT
Αναλυτική η φωνή του Αταμάν; 😄
Αυτά λες και με κάνεις να αμφιβάλω για την ορθότητα του ήχου που έχεις στο σπίτι σου.
Αναλυτική είναι κατά την διάρκεια του αγώνα όπως και του Μπαρτζώκα.Η ανάλυση χάνεται κατά την συνέντευξη Τύπου και αναλόγως του αποτελέσματος του αγώνα.
Η ορθότητα είναι στοιχείο υποκειμενικό.

• Haha
Reactions: Haagenti
Αναλυτική είναι κατά την διάρκεια του αγώνα όπως και του Μπαρτζώκα.Η ανάλυση χάνεται κατά την συνέντευξη Τύπου και αναλόγως του αποτελέσματος του αγώνα.
Η ορθότητα είναι στοιχείο υποκειμενικό.
Έχω βάλει το blue Spanish sky, δεν έχεις ιδέα τι ακούω σε σχέση με πριν. Προφανώς και περνάνε λιγότεροι κραδασμοί στην ακίδα.

Για την υποκειμενικότητα της ορθότητας συμφωνώ. Γι' αυτό και δεν προσπαθώ να επιβάλλω τη δική μου σε κανέναν.