Πλατφόρμα στήριξης πικάπ.

Και με όλο το σεβασμό για τις Grado που ανέφερες, επίτρεψέ μου, καθώς έχω την Gold, να εκφέρω την άποψη πως ο συνδυασμός που σου προτάθηκε με την Jico, απλώς παίζει σε άλλη κατηγορία. Μόνο αυτό
Ναι σε πιστεύω.
Κάποια στιγμή είχε πάρει και ένα μέλος εδώ μέσα ,φίλος του vlad ο οποίος έχει εξαφανιστεί τελευταία, ελπίζω να είναι καλά ο άνθρωπος.
Ο συγκεκριμένος άκουγε Savatage (τα πρώτα) και άλλα παρόμοια και είχε ξετρελαθεί με τη συγκεκριμένη.
Τα πρώτα Savatage δεν τα λες και high fidelity, κάποια ξύνουν καλά.

Δειγματισμός στο χώρο σου και στο σύστημά σου, είπαμε.
Αν μπορείς να έχεις τέτοια τύχη, μετά η άποψη είναι μόνο δική σου

Το λέω και για μένα φυσικά.
Γιώργο, αυτό που ψάχνω είναι μια κεφαλή που να μην αδικεί την ηχητική ποιότητα του πρώτου άλμπουμ που παραθέτω παρακάτω και να μην υπερτονίζει την τραχύτητα του δεύτερου. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατό κάτι τέτοιο, ίσως προσπαθώ να ξαναγράψω το γνωστό μυθιστόρημα του Θερβάντες.

Attachments

• Screenshot 2026-06-13 000547.png
    Screenshot 2026-06-13 000547.png
    1.5 MB · Views: 7
  • Screenshot 2026-06-13 000612.png
    Screenshot 2026-06-13 000612.png
    1.8 MB · Views: 7
Τελικά αυτό που έχω βάλει ανάμεσα στα ξύλα είναι για τα σκουπίδια. 😃
Θα παραγγείλω recork γιατί τα άλλα είναι απλησίαστα.

Attachments

• IMG_20260613_103009.jpg
    IMG_20260613_103009.jpg
    88.8 KB · Views: 11
Τελικά αυτό που έχω βάλει ανάμεσα στα ξύλα είναι για τα σκουπίδια. 😃
Θα παραγγείλω recork γιατί τα άλλα είναι απλησίαστα.
Επειδή έχω χρησιμοποιησει πολύ και σε διάφορες εφαρμογές την σορμποθανη(επώνυμη κι ανώνυμη) έχω να πω πως όσους τομείς θα βελτιώσει άλλους τόσους θα χειροτερεύσει.
Ο πρώτος τομέας χειροτέρευσης θα είναι το μπασσο.Επισης,κάποια στιγμή θα πολυμεριστει.

Επειδή έχω χρησιμοποιησει πολύ και σε διάφορες εφαρμογές την σορμποθανη(επώνυμη κι ανώνυμη) έχω να πω πως όσους τομείς θα βελτιώσει άλλους τόσους θα χειροτερεύσει.
Ο πρώτος τομέας χειροτέρευσης θα είναι το μπασσο.Επισης,κάποια στιγμή θα πολυμεριστει.
Τo isolfon recork θα πάρω. Ήξερα ότι δεν συμπαθείς τη σορμποθάνη δεν θα σου έκανα τέτοια λαχτάρα. 😁

Τo isolfon recork θα πάρω. Ήξερα ότι δεν συμπαθείς τη σορμποθάνη δεν θα σου έκανα τέτοια λαχτάρα. 😁
Θα σου πρότεινα τι να πάρεις αν ήμουν σίγουρος πως κατασκευάζεται ακόμη.
Φύλλο ανθακονηματος στις διαστάσεις που θέλεις και στο πάχος που μπορείς να πληρώσεις.
Βέβαια,πρέπει να γνωρίζεις την προέλευση του(3 Ήπειροι)επειδή ο ήχος είναι πολύ διαφορετικός.
Προσοχη! Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθει σε συνδυασμό με άλλα υλικά.

Θα σου πρότεινα τι να πάρεις αν ήμουν σίγουρος πως κατασκευάζεται ακόμη.
Φύλλο ανθακονηματος στις διαστάσεις που θέλεις και στο πάχος που μπορείς να πληρώσεις.
Βέβαια,πρέπει να γνωρίζεις την προέλευση του(3 Ήπειροι)επειδή ο ήχος είναι πολύ διαφορετικός.
Προσοχη! Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθει σε συνδυασμό με άλλα υλικά.
Μήπως να έπαιρνα την ορίτζιναλ πλατφόρμα;
Φθηνοτερα θα έβγαινε από το να πάρω 4 τεμάχια ανθρακόνημα στα 3mm πάχος.

Μήπως να έπαιρνα την ορίτζιναλ πλατφόρμα;
Φθηνοτερα θα έβγαινε από το να πάρω 4 τεμάχια ανθρακόνημα στα 3mm πάχος.
Υπήρξε(δεν γνωρίζω τώρα)Ελληνική εταιρία που κατασκευαζε φύλλα ανθρακονηματος σε ανταγωνιστικές τιμές.
Είχα αγοράσει κάποτε ένα φύλλο 0,9εκ. από έναν γνωστό το οποίο μ' εντυπωσίασε.
Προέλευση ανθρακονηματος αγνωστη.

• Like
Reactions: Haagenti
Ακούω στο repeat το ομώνυμο κομμάτι του Χατζιδάκι και φύτρωσε.
Δηλαδή μετά τον Ορέστη Μακρή(δες προηγούμενο post)προέκυψαν οι Μίμης Φωτόπουλος και Βασίλης Αυλωνίτης;
Προσεχώς και Νίκος Μπελογιάννης.

• Love
Reactions: Haagenti
Εγώ είμαι σκληροπυρηνικός γι αυτο σου προτείνω ν' απευθυνθείς στους diyers του forum και να παρατήσεις την ΑΙ.
Τη σοβαρότερη πρόταση μέχρι στιγμής την έκανε ο Πάνος με το κόριαν.
Το θέμα είναι ότι είμαι και ψυχαναγκαστικός (εκτός των άλλων) και θέλω να μου αρέσει αυτό που βλέπω γι' αυτό και επέλεξα το συγκεκριμένο σχέδιο που (ξαναλέω) δεν απαρτίζεται από εξωτικά υλικά.
Αφού λοιπόν δούλεψε με το υπόστρωμα για laminate που δεν είναι ιδανικό, φαντάζομαι θα απογειωθεί με τον λάστιχοφελλό, τη χαρά του diyer. 🤗
Εσύ μου προτείνεις ανθρακονήματα και εξωτικά υλικά, το κόστος των οποίων όχι μόνο θα ξεπεράσουν απλά την ορίτζιναλ πλατφόρμα στο πάχος που θελω, αλλά μπορεί και να αγγίξουν την τιμή ενός πληθωρικού VPI.
Άσε που μπορεί να μην ταιριάζει "μηχανολογικά" ανάμεσα στα mdf και τη σημύδα.

Έχω δοκιμάσει γρανίτη και μπαμπού με το δεύτερο να κερδίζει τις ...εντυπώσεις.
Τα τελευταία χρόνια όμως έχω μετακομίσει σε σπίτι με ξύλινο πάτωμα, το οποίο έχει μια ιδιαιτερότητα.
Δεν έχει τσιμεντόπλακα κάτω από το πάτωμα, αλλά δοκάρια. 😄
Όπως καταλαβαίνεις υπάρχει θέμα.

Ειναι προβλημα το ξυλινο δαπεδο που περιγραφεις, λειτουργει σαν τεραστιο αντηχειο σε υψηλες εντασεις.
Αντικατεστησα το δικο μου με σκληρο πλακακι και ειχα αισθητη βελτιωση και στο χαμηλο και στην καθαροτητα εν γενει.
Το μπαμπου το θεωρω υλικο με καλες ακουστικες ιδιοτητες. Ισως καλυτερες του ξυλου. Το ιδιο πιστευω και για το κοντρα πλακε σημυδας.
Ειναι φθηνα προιοντα που ευκολα μπορουν να δοκιμαστουν.
Ο πρώτος τομέας χειροτέρευσης θα είναι το μπασσο.Επισης,κάποια στιγμή θα πολυμεριστει

Δεν πολυμεριζεται η καθαρη σορμποθανη σε νορμαλ χρηση γιατι δεν ειναι συνηθισμενο πλαστικο.
Την εχω πολλα χρονια χωρις να παθει το παραμικρο. Ειναι δραστικο αποσβεστικο οποτε η χρηση της θελει προσοχη.
Με ακιδες δεν ειχα ποτε μεγαλη τυχη. Γενικα ολα τα αντικραδασμικα μονο κατοπιν δοκιμης.

Τη σοβαρότερη πρόταση μέχρι στιγμής την έκανε ο Πάνος με το κόριαν.
Το θέμα είναι ότι είμαι και ψυχαναγκαστικός (εκτός των άλλων) και θέλω να μου αρέσει αυτό που βλέπω γι' αυτό και επέλεξα το συγκεκριμένο σχέδιο που (ξαναλέω) δεν απαρτίζεται από εξωτικά υλικά.
Αφού λοιπόν δούλεψε με το υπόστρωμα για laminate που δεν είναι ιδανικό, φαντάζομαι θα απογειωθεί με τον λάστιχοφελλό, τη χαρά του diyer. 🤗
Εσύ μου προτείνεις ανθρακονήματα και εξωτικά υλικά, το κόστος των οποίων όχι μόνο θα ξεπεράσουν απλά την ορίτζιναλ πλατφόρμα στο πάχος που θελω, αλλά μπορεί και να αγγίξουν την τιμή ενός πληθωρικού VPI.
Άσε που μπορεί να μην ταιριάζει "μηχανολογικά" ανάμεσα στα mdf και τη σημύδα.
Το Corian δεν είναι αντικραδασμικο υλικό όμως όπως όλα τα υλικά αλλάζει τον ήχο της συσκευής κάτω από την οποία θα τοποθετηθεί.
Όπως προείπα,το ανθρακονημα δεν έχει αναγκη "παρέα" κατά την χρήση του.
Αυτό που χρειάζεσαι σύμφωνα με το ηχητικό γούστο σου είναι το Κινεζικο ανθρακονημα.

Ειναι προβλημα το ξυλινο δαπεδο που περιγραφεις, λειτουργει σαν τεραστιο αντηχειο σε υψηλες εντασεις.
Αντικατεστησα το δικο μου με σκληρο πλακακι και ειχα αισθητη βελτιωση και στο χαμηλο και στην καθαροτητα εν γενει.
Το μπαμπου το θεωρω υλικο με καλες ακουστικες ιδιοτητες. Ισως καλυτερες του ξυλου. Το ιδιο πιστευω και για το κοντρα πλακε σημυδας.
Ειναι φθηνα προιοντα που ευκολα μπορουν να δοκιμαστουν.
Δεν είναι δικό μου το σπίτι, μένω σε ενοίκιο οπότε δεν μπορώ να κάνω πολλά... Αυτό με το αντηχείο που λες το έζησα όταν πρωτοήρθα, όταν έβαλα τα ηχεία κατευθείαν στο πάτωμα.

Την επόμενη είχα πάρει τσιμεντόπλακες στις οποίες έβαλα ένα δοκιμασμένο αφρώδες στο κάτω μέρος και βελτιώθηκε σε τρομερό βαθμό.