Πλατφόρμα στήριξης πικάπ.

Και με όλο το σεβασμό για τις Grado που ανέφερες, επίτρεψέ μου, καθώς έχω την Gold, να εκφέρω την άποψη πως ο συνδυασμός που σου προτάθηκε με την Jico, απλώς παίζει σε άλλη κατηγορία. Μόνο αυτό
Ναι σε πιστεύω.
Κάποια στιγμή είχε πάρει και ένα μέλος εδώ μέσα ,φίλος του vlad ο οποίος έχει εξαφανιστεί τελευταία, ελπίζω να είναι καλά ο άνθρωπος.
Ο συγκεκριμένος άκουγε Savatage (τα πρώτα) και άλλα παρόμοια και είχε ξετρελαθεί με τη συγκεκριμένη.
Τα πρώτα Savatage δεν τα λες και high fidelity, κάποια ξύνουν καλά.

Δειγματισμός στο χώρο σου και στο σύστημά σου, είπαμε.
Αν μπορείς να έχεις τέτοια τύχη, μετά η άποψη είναι μόνο δική σου

Το λέω και για μένα φυσικά.
Γιώργο, αυτό που ψάχνω είναι μια κεφαλή που να μην αδικεί την ηχητική ποιότητα του πρώτου άλμπουμ που παραθέτω παρακάτω και να μην υπερτονίζει την τραχύτητα του δεύτερου. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατό κάτι τέτοιο, ίσως προσπαθώ να ξαναγράψω το γνωστό μυθιστόρημα του Θερβάντες.

Attachments

• Screenshot 2026-06-13 000547.png
    Screenshot 2026-06-13 000547.png
    1.5 MB · Views: 4
  • Screenshot 2026-06-13 000612.png
    Screenshot 2026-06-13 000612.png
    1.8 MB · Views: 4
Τελικά αυτό που έχω βάλει ανάμεσα στα ξύλα είναι για τα σκουπίδια. 😃
Θα παραγγείλω recork γιατί τα άλλα είναι απλησίαστα.

Attachments

• IMG_20260613_103009.jpg
    IMG_20260613_103009.jpg
    88.8 KB · Views: 6
Τελικά αυτό που έχω βάλει ανάμεσα στα ξύλα είναι για τα σκουπίδια. 😃
Θα παραγγείλω recork γιατί τα άλλα είναι απλησίαστα.
Επειδή έχω χρησιμοποιησει πολύ και σε διάφορες εφαρμογές την σορμποθανη(επώνυμη κι ανώνυμη) έχω να πω πως όσους τομείς θα βελτιώσει άλλους τόσους θα χειροτερεύσει.
Ο πρώτος τομέας χειροτέρευσης θα είναι το μπασσο.Επισης,κάποια στιγμή θα πολυμεριστει.

Επειδή έχω χρησιμοποιησει πολύ και σε διάφορες εφαρμογές την σορμποθανη(επώνυμη κι ανώνυμη) έχω να πω πως όσους τομείς θα βελτιώσει άλλους τόσους θα χειροτερεύσει.
Ο πρώτος τομέας χειροτέρευσης θα είναι το μπασσο.Επισης,κάποια στιγμή θα πολυμεριστει.
Τo isolfon recork θα πάρω. Ήξερα ότι δεν συμπαθείς τη σορμποθάνη δεν θα σου έκανα τέτοια λαχτάρα. 😁

Τo isolfon recork θα πάρω. Ήξερα ότι δεν συμπαθείς τη σορμποθάνη δεν θα σου έκανα τέτοια λαχτάρα. 😁
Θα σου πρότεινα τι να πάρεις αν ήμουν σίγουρος πως κατασκευάζεται ακόμη.
Φύλλο ανθακονηματος στις διαστάσεις που θέλεις και στο πάχος που μπορείς να πληρώσεις.
Βέβαια,πρέπει να γνωρίζεις την προέλευση του(3 Ήπειροι)επειδή ο ήχος είναι πολύ διαφορετικός.
Προσοχη! Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθει σε συνδυασμό με άλλα υλικά.

Θα σου πρότεινα τι να πάρεις αν ήμουν σίγουρος πως κατασκευάζεται ακόμη.
Φύλλο ανθακονηματος στις διαστάσεις που θέλεις και στο πάχος που μπορείς να πληρώσεις.
Βέβαια,πρέπει να γνωρίζεις την προέλευση του(3 Ήπειροι)επειδή ο ήχος είναι πολύ διαφορετικός.
Προσοχη! Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθει σε συνδυασμό με άλλα υλικά.
Μήπως να έπαιρνα την ορίτζιναλ πλατφόρμα;
Φθηνοτερα θα έβγαινε από το να πάρω 4 τεμάχια ανθρακόνημα στα 3mm πάχος.

Μήπως να έπαιρνα την ορίτζιναλ πλατφόρμα;
Φθηνοτερα θα έβγαινε από το να πάρω 4 τεμάχια ανθρακόνημα στα 3mm πάχος.
Υπήρξε(δεν γνωρίζω τώρα)Ελληνική εταιρία που κατασκευαζε φύλλα ανθρακονηματος σε ανταγωνιστικές τιμές.
Είχα αγοράσει κάποτε ένα φύλλο 0,9εκ. από έναν γνωστό το οποίο μ' εντυπωσίασε.
Προέλευση ανθρακονηματος αγνωστη.

• Like
Reactions: Haagenti