Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

Αυτες οι σειρες ομως ειναι για τον κοσμο .τον "ελευθερο" απο προκαταληψεις.
Μεταφορα χθεσινης συζητησης.....

Ασε μπαρμπα μου καηκε και η τηλεοραση και πρεπει να την αλλαξω.
- τι την ιδια θα παρεις η απο τις καινουργιες ?
Οχι θα παρω μια καλη απο τις λεπτες ......
- Πηρα και γω sony bravia τοση ( ανοιγμα χεριων προσομοιωση των 40") , να δεις ποδοσφαιρο ? αλλο πραμα και δεν την πηρα ακριβα 1200 εκανε? δεν θυμαμε.
Και γω απο τις καινουργιες θα παρω μου βρηκε ο μπαμπης μια ( ο μπαμπης ειμαι εγω και η μια εναι η 32αρα 9632 ...κωλοεπιπλα κ.λ.π.) philips 32ara.
- Να δεις ο ξαδερφος σου πηρε μια τοση (καμμια προσομοιωση εδω λογο μεγεθους ,απλα ενα νοητο τετραγωνο που παραπεμπει σε τιβι Γκοντζιλα ) αλλο πραμα τι να σου λεω ........

Δεν περιγραφω αλλο αλλωστε τα ζειτε καθημερινα.:flipout::flipout:

Ποια ειναι η καλυτερη για ποδοσφαιρο;
Βλεποντας στο mediamarkt το σπορ+ ολες οι τηλεορασεις ειχαν ενα βρασιμο μια θολουρα να τρεμοπαιζει γυρω απο τους παικτες , ακομα και οταν αυτοι ηταν ακινητοι.
και οσες πλασμα ειδα(συμπεριλαμβανομενης και τησ κορυφαιας υποτιθεται πανασονικ ρχ80) που υποτιθεται οτι ειναι καλυτερες για γρηγορη κινηση ειχαν το βρασιμο αυτο που αυξανε παρα πολυ οταν κινουνταν οι παικτες.
παιζοντας με τις ρυθμισειςειδα οτι η σονυ χ3500 ειχε σημαντικα λιγοτερο βρασιμο απο ολες , ακομα και απο την philips 9732 που υποτιθεται οτι ειναι επισης κορυφαια.
Ενας υπαλληλος εκει μου ειπε οτι αυτο συμβαινει επειδη η μια εχει 10 μπιτ επεξεργαστη και η αλλη 8 .
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο.
Επισης μου ειπε οτι το νοβα θα δειχνει καλυτερα απο το σπορ+
Δεν θελω να δοσω 2500 για την σονυ(μονο νοβα θα βλεπω) , αλλα με τα χαλια που ειχαν ολες οι υπολοιπες δεν βλεπω να τη γλιτωνω.
Θα ηθελα τη γνωμη σας ....

Ποια ειναι η καλυτερη για ποδοσφαιρο;
Βλεποντας στο mediamarkt το σπορ+ ολες οι τηλεορασεις ειχαν ενα βρασιμο μια θολουρα να τρεμοπαιζει γυρω απο τους παικτες , ακομα και οταν αυτοι ηταν ακινητοι.
και οσες πλασμα ειδα(συμπεριλαμβανομενης και τησ κορυφαιας υποτιθεται πανασονικ ρχ80) που υποτιθεται οτι ειναι καλυτερες για γρηγορη κινηση ειχαν το βρασιμο αυτο που αυξανε παρα πολυ οταν κινουνταν οι παικτες.
παιζοντας με τις ρυθμισειςειδα οτι η σονυ χ3500 ειχε σημαντικα λιγοτερο βρασιμο απο ολες , ακομα και απο την philips 9732 που υποτιθεται οτι ειναι επισης κορυφαια.
Ενας υπαλληλος εκει μου ειπε οτι αυτο συμβαινει επειδη η μια εχει 10 μπιτ επεξεργαστη και η αλλη 8 .
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο.
Επισης μου ειπε οτι το νοβα θα δειχνει καλυτερα απο το σπορ+
Δεν θελω να δοσω 2500 για την σονυ(μονο νοβα θα βλεπω) , αλλα με τα χαλια που ειχαν ολες οι υπολοιπες δεν βλεπω να τη γλιτωνω.
Θα ηθελα τη γνωμη σας ....

Στα καταστηματα εχουνε ενα Splitter για 10 τηλεορασεις οποτε δεν μπορεις να κρινεις σωστα...Η καλυτερη λυση ειναι για να κρινεις ειναι στο σπιτι καποιου φιλου....:a0210::a0210:

Re: Απάντηση: Re: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

Με τη samsung που έχεις είσαι ευχαριστημένος?
ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν και επειδη την εχω μολις 10 περιπου μερες δεν προλαβα να δω τα παντα απο αποψη ρυθμισεων. Οσο αφορά το triple ball effect για παραδειγμα δεν ειχα τη δυνατοτητα να δω κανεναν αγωνα για αρκετη τουλαχιστον ωρα. Αυτο που προλαβα απλα να διαπιστωσω ειναι οτι δεν φαινεται να υπαρχει προβλημα με τα 100hz off.

Χαιρετίζω την εκλεκτή παρέα και εύχομαι η ανταλλαγή απόψεων μέσα από το forum αυτό να μας κάνει πιο ενημερωμένους και ώριμους καταναλωτές.

Αφού διάβασα το thread αυτό, μπορώ να πω ότι είμαι προβληματισμένος (αυτό είναι καλό αφού έτσι είναι ο ενημερωμένος και ώριμος καταναλωτής). Ο λόγος του προβληματισμού μου εγγειται στο εξής:

Μετά την αγορά από συνάδελφο μου της le-40m86bd πρίν από 1,5 μήνα και τα καλά του σχόλια (δεν μπόρεσα να την δω με τα μάτια μου) είχα καταλήξει στο να αγοράσω μέσα στον Μάρτιο την le-40f86 διαθέτωντας το ποσό των 1800-1900 (σε κάποια ελληνικά e-shop την βρήκα και 1700-1750 ) θεωρώντας από τα χαρακτηριστικά της ότι θα είναι πολυ καλή αγορά (FullHD, 100hz, 25000:1 contrast κτλ). Φυσικά περίμενα να έχω διαθέσιμα τα χρήματα και να πάω σε μαγαζία αλυσσίδες που να την έχουν για να την δω από κοντά.
Την προηγούμενη εβδομάδα ο προϊστάμενος μου πήρε με την powerbuy αγορά από το πλαίσιο την Toshiba Regza 40ZF355DG LCD TV 40'' Full HD (πάλι άργησα αν σκεφτώ τα 1650 που έδωσε μόνο...). Οι κριτικές του είναι διθυραμβικές.
Από το thread λοιπόν συμπέρανα ότι δεν έχουν ικανοποιήσει πλήρως τους αγοραστες τους (εμφάνιση προβλημάτων όπως το triple-play ή συννεφάκια).
Επηρεασμένος λοιπόν από είσοδο της Toshiba στο παιχνίδι και λαμβάνοντας υπόψιν το καλό όνομα που έχει στους φορητούς ρωτώ:
Μήπως λοιπόν πρέπει να αλλάξω επίλογή αγοράς και να πάρω μια toshiba (αν όχι την 40zf355dg, την Regza 42Z3030DG που και FullHD είναι και 100hz και φτηνότερη είναι ,απλώς έχει 10000:1 contrast ή τέλος την Regza 40XF356DG που είναι πιο καινούργια και ελάχιστα ακριβότερη από τη Regza 42Z3030DG).
Ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά παρακαλώ συμμεριστείτε την αγωνία μου να πιάσουν τότο τα χρήματα που θα δαπανήσω.

Ευχαριστω

το καλύτερο κριτήριο θα είναι η προσωπική σου άποψη,
μια βόλτα στα καταστήματα θα είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις.
Έχωντας ακούσει κάποιες συμβουλές και αποκτήσει μέσω της συζήτησης περισσότερες γνώσεις, το μόνο που απομένει είναι να βάλεις ο ίδιος το κερασάκι στην τούρτα.

Απάντηση: Re: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

το καλύτερο κριτήριο θα είναι η προσωπική σου άποψη,
μια βόλτα στα καταστήματα θα είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις.
Έχωντας ακούσει κάποιες συμβουλές και αποκτήσει μέσω της συζήτησης περισσότερες γνώσεις, το μόνο που απομένει είναι να βάλεις ο ίδιος το κερασάκι στην τούρτα.

Θα διαφωνίσω στο "βόλτα στα μαγαζιά" ή για να 'μαι πιο σωστός, ΜΗΝ πας σε αλυσσίδες ηλεκρτικών/ηλεκτρονικών. Κακοσυνδεμένες σ ενα splitter, στενός χώρος που δεν σ αφήνει να δεις την TV απο σωστή απόσταση, και έλλειψη ενημέρωσης, κατι το οποίο δεν θα συνατήσεις στα εξειδικευμένα καταστήματα. Το " μισό λεπτό να τελειώσω με την κυρία για το πλυντήριο και να κοιτάξω στο computer αν υπάρχει στην αποθήκη" δεν νομίζω να σε καλύπτει σαν εξυπηρέτηση!

Re: Απάντηση: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

Λιγο παλιο μοντελο πλεον αλλα αν την βρεις σε καλη τιμη γιατι οχι...

όταν λες παλιά δηλαδή πότε εννοείς ότι βγήκε? Και εσύ ποια 46" θα μου πρότεινες μέχρι 1500 ευρώ και γιατι?
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για το χρόνο και τη βοήθεια σας.

Re: Απάντηση: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

όταν λες παλιά δηλαδή πότε εννοείς ότι βγήκε? Και εσύ ποια 46" θα μου πρότεινες μέχρι 1500 ευρώ και γιατι?
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για το χρόνο και τη βοήθεια σας.

Περιπου πριν ενα χρονο.

Αν ομως την βρισκεις κατω απο 1500 τοτε ειναι συμφερουσα ως αγορα αφου στα λεφτα αυτα ειναι πολυ δυσκολο να βρεις κατι καλυτερο.

Όσο αφορά τις σειρές των μοντέλων samsung ειναι :

1. N(Χειρότερη)
2. M(Μέση λύση)
3. F(Καλύτερη)

από την χειρότερη στην καλύτερη...

Γενικώς εσείς ποια από τις 2 σειρές(M & N) θα μου προτείνατε και γιατί.
Τέλος η σειρά "R" που είναι αυτό το μοντέλο τι στο καλό είναι?

Σας ευχαριστώ πολύ.

Last edited:
Ρε παιδιά γιατί σε πολλά εξειδικευμένα καταστήματα τηλεοράσεων μου λένε όλα ότι η pioneer pdp 4280 & pioneer pdp 428 είναι η καλύτερη τηλεόραση στο κόσμο και με βραβεία και δεν συγκρίνετε με καμιά full hd τηλεόραση καθότι είναι πολύ ανώτερη της.