Οι LG γενικά έχουν απαράδεκτο τηλεοπτικό σήμα!
μιλάω πάντα για LCD όπου IMHO καλύτερο τηλεοπτικό σήμα έχουν οι SonyΜαλλον εχεις καιρο να δεις LG.
Ποια ειναι η καλυτερη για ποδοσφαιρο;
Βλεποντας στο mediamarkt το σπορ+ ολες οι τηλεορασεις ειχαν ενα βρασιμο μια θολουρα να τρεμοπαιζει γυρω απο τους παικτες , ακομα και οταν αυτοι ηταν ακινητοι.
και οσες πλασμα ειδα(συμπεριλαμβανομενης και τησ κορυφαιας υποτιθεται πανασονικ ρχ80) που υποτιθεται οτι ειναι καλυτερες για γρηγορη κινηση ειχαν το βρασιμο αυτο που αυξανε παρα πολυ οταν κινουνταν οι παικτες.
παιζοντας με τις ρυθμισειςειδα οτι η σονυ χ3500 ειχε σημαντικα λιγοτερο βρασιμο απο ολες , ακομα και απο την philips 9732 που υποτιθεται οτι ειναι επισης κορυφαια.
Ενας υπαλληλος εκει μου ειπε οτι αυτο συμβαινει επειδη η μια εχει 10 μπιτ επεξεργαστη και η αλλη 8 .
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο.
Επισης μου ειπε οτι το νοβα θα δειχνει καλυτερα απο το σπορ+
Δεν θελω να δοσω 2500 για την σονυ(μονο νοβα θα βλεπω) , αλλα με τα χαλια που ειχαν ολες οι υπολοιπες δεν βλεπω να τη γλιτωνω.
Θα ηθελα τη γνωμη σας ....
παρτην Χ και τι ποτα άλλο
ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν και επειδη την εχω μολις 10 περιπου μερες δεν προλαβα να δω τα παντα απο αποψη ρυθμισεων. Οσο αφορά το triple ball effect για παραδειγμα δεν ειχα τη δυνατοτητα να δω κανεναν αγωνα για αρκετη τουλαχιστον ωρα. Αυτο που προλαβα απλα να διαπιστωσω ειναι οτι δεν φαινεται να υπαρχει προβλημα με τα 100hz off.Με τη samsung που έχεις είσαι ευχαριστημένος?
το καλύτερο κριτήριο θα είναι η προσωπική σου άποψη,
μια βόλτα στα καταστήματα θα είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις.
Έχωντας ακούσει κάποιες συμβουλές και αποκτήσει μέσω της συζήτησης περισσότερες γνώσεις, το μόνο που απομένει είναι να βάλεις ο ίδιος το κερασάκι στην τούρτα.
όταν λες παλιά δηλαδή πότε εννοείς ότι βγήκε? Και εσύ ποια 46" θα μου πρότεινες μέχρι 1500 ευρώ και γιατι?
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για το χρόνο και τη βοήθεια σας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.