Τα κομμάτια δεν θα με προβλημάτιζαν. Μπορούν να ενωθούν σε ένα λεπτό σε αρχείο mkv με το πρόγραμμα mkvmerge. Έτσι θα μπορείς να επεξεργαστείς τις εγγραφές ως mkv σε οποιοδήποτε αντίστοιχο πρόγραμμα, ενώ θα έχεις και την δυνατότητα να τις παρακολουθήσεις σε τηλεοράσεις που έχουν mediaplayer και άλλες συσκευές με πολυμεσικές δυνατότητες.Βλεποντας το menu του Τ650i στο αντιστοιχο topic μπηκα στο πειρασμο να δοκιμασω.Δεν μπορει να εχουν τοσο μεγαλες διαφορες στο PVR εκτος και εχουν - μαλλον θα κανω μια εκτενεστερη αναγνωση του σχετικου topic πριν καταληξω οριστικα.Τελευταιο που παρελειψα να αναφερω ειναι η διαρκεια των .mts γιατι καπου πηρε το ματι μου οτι κοβονται σε κομματια και αυτο ειναι κατι που σιγουρα δεν θα το ηθελα (δεν εχω δοκιμασει μεγαλης διαρκειας εγγραφη στον Τ65).Και παλι ευχαριστω για τον χρονο σου!
Από το αρχείο αναβάθμισης, δείχνει να είναι δέκτης με MStar. Δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερος δέκτης με RF modulator, και λόγω του HD αλλά και των αδυναμιών του 3601.Ενδιαφέρομαι για την αγορά του Digitalline HDT-440 RF λόγω του rf modulator που έχει. Υπάρχει καμιά πληροφορία για το chip που φοράει ο δέκτης; έστειλα και e-mail στην εταιρία ψηφιακή τεχνολογία που είναι φαίνεται να είναι ο εισαγωγέας στην ελλάδα αλλά μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει απάντηση
Οι εναλλακτικές που έχω είναι:
1) ο edision mini triton sd που όμως δε θα λαμβάνει κάν το hd και θα προτιμούσα να το πιάνει και να κάνω εγγραφή σε στικ και να το βλέπω σε άλλη τιβι κάποια άλλη στιγμή και
2) ο strong srt 8105 ο οποίος έχει chip ali3601 και απ ότι διαβάζω το συγκεκριμένο chip έχει θεματάκια στην εικόνα του ιδίως στα ποδοσφαιρικά η εικόνα κάνει σαν να έχει "λόξυγγα". Συνεχίζουν να υφίστανται αυτά τα ζητήματα?
Κάποια άλλη πρόταση για δέκτη με rf modulator υπάρχει??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.