δεν εχω αυτο το μοντελο ... αλλα απο το τ265 ... οταν εισαι στην ταινια, το κουμπι αριστερα κατω απο find, δηλαδη αυτο με το folder, δεν εμφανιζει το go to , και με το βελακι δεξια / αριστερα σε παει στο σημειο που θελεις την ταινια?
edit ... δοκιμασε οταν εισαι στην ταινια και το κουμπι page ▲▼
μαλιστα ... το edition protοn t265 εχει αυτη τη ρυθμιση να παιρνεις την ταινια προς/πισω με το page κουμπι (μολις κοιταξα στο δικο μου) ... και ειναι και hevc ... αλλα εχει θεμα το media σε εμενα, αν υπαρχουν υποτιτλοι και δεν ειναι σωστα (unicode, utf-8 κλπ) κανει θεμα αυτο το μοντελο σε εμενα που τα κατεβαζω απο ιντερνετ δεν τα παιζει ολα ενω επρεπε να παιζει mp4 ... αλλα βλεπω πολλα μεταχειρισμενα (ανα διαστηματα) στο κιτρινο μαγαζι με τα edision
Οποτε να μην σε παρω στο λαιμο μου για ποιοτικο, γιατι ολα καπου εχουν θεμα ... (αλλα ριξε και μια ματια εδω στο νημα, στις σελιδες πισω)
παντως θα τολμουσα να πω (γιατι το γλυκοκοιταζω και εγω) το αriva t760i ... απο εμπειρια με το ariva t265, εχουν πολυ καλο media player, επιλογες σε υποτιτλους εχει την ρυθμιση μπρος πισω που δουλευει και για youtube ... επισης εχει youtube και καποιο ειδος iptv (δεν το δοκιμασα) και ειναι hevc (αν ανοιξουν εδω οταν παμε στο dvb t2) με μολις 32 ευρω... το μονο θεμα με αυτα τα ferguson (απο δικη μου εμπειρια σε αλλο μοντελο, κανει και 2 λεπτα να εμφανισει πληροφοριες) φαινεται εχουν θεμα με το epg αργει να βγαλει πληροφοριες ... ενω to epg με τα edition αμεσα ειναι εκει παντα
Hello,
See the answers on RED COLOR
1- does support dvb T2 HD (not just dvb t HD but dvb T2 HD)
YES See technical card:
http://ariva.tv/datasheets/Ferguson-Ariva_T760i-gb.pdf
2- Also does support modulation 256 QAM for dvb T2 HD? (there are several dvb t2 HD Albanian channels transmitting in my area and arriva t265 can not get them with quality levels seems does not support 256 qam)
YES
3- does support Greek Language?
YES
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.