Ποιότητα cd vs streaming vs HI-Res audio vs Βινύλιο

Ετσι λέγανε και για την Αφροδιτη οτι δεν υπαρχει και παλι καλα καποιοι επεμεναν . Μην τρελαίνεστε πολύ απλή η απάντηση δεν εχετε δουλέψει το streaming αρκετά σαν σύνολο-πιγή δεν παίρνω wifi και θα παίζω σωστα, δεν παίρνω από το τοιχο με το καλώδιο που μου έδωσε η cosmote και δεν μπορεί να αποδώσει το σύστημα σας τις διαφορές. όσο καλό και να είναι που πιστεύω οτι είναι. Κάτι σαν γαμηστερό υπερ - πικαπ με μαπα βελόνα.

Σε ένα σύστημα με stremaing καλοστημένο τετοιεσ διαφορες κανουν κρααααααααααααα. Μπουμαρει στο Qobum οποιοσ θελει ερχετε να το ακουσει ... οχι δεν χρειαζεται γιατρο καποιος πρεπει να περασετε μια μερα να σας κανω κανα μαθημα και δεν θα ειναι τσαμπα γιατι το Qobooom το πλήρωσα .

Εαν λοιπον δεν εχεις σωστη ακουστικη στο χωρο σου και ξερεις που παντα τεσσερα απο ηχο ειναι πολυ απλο να το εντοπισεις. Βάζεις το σαμπ να κοβει σε ένταση εκει που δεν μπουμαρει ο χωρος σου και crossover ρυθμισμένο σωστα, τον ξερει το χωρο σου, οτι πανω απο μιά ένταση ακούς απο σπηλιά το παίζεις tidal ειναι οκ το παιζεις απο NAS ειναι οκ, το παιζεις στο Qobooom και φουσκομενο μπουμαρει. μεσαιοχαμηλα για να ακούγετε ποιο ζεστό και η ποιότητα χωλαίνει. Δεν είναι σε όλα κάποια είναι οκ αλλα στα περισσοτερα που δοκι΄μασα έπαιξε έτσι. Παίζω μεσα από UPNP - DLNA
Το Qobuz δεν μπουμαρει, ολα λαθος οσα λετε..
(Απλά ξεβραώνει τα λάθος συστήματα), με αποτέλεσμα την κρίση σας για αυτό (Qobuz)
Αν υπάρχει ένας εδώ μέσα που έχει "ξεζουμίσει" το θέμα "streamer", αυτός είναι ο Δημήτρης Δημητρακούδης.. από κοντά και ο Tzimisce.

Άσε με εμένα... έχω το χειρότερο σύστημα του Λεκανοπεδίου στην τελική και δεν ξέρω τίποτα...

Αυτούς ρώτα για το αν είναι Qoboom το Qobuz ή όχι....
Μπορουν να ρωτήσουν και εμένα..
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, το Qobuz δεν κάνει αυτό που λένε, κάτι συμβαίνει στα Setup τους.. (απλά ξεβρακώνει τα setup το Qobuz).. είναι ξεκάθαρο ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα τους δεν φταίει το Qobuz αλλά τα συστήματα τους..
Ειμαι σίγουρος ότι θα γίνω δυσάρεστος για αυτό το σχόλιο μου, αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα..

μεγαλε το σεταπ μου ουτε που εχεις τα αυτια να το ακουσεις και επισης μιας και το πες τα χαμηλα που βγαινει το φουσκωμα εχω σαμπ που σημαινει οτι μαζευεται αλλα και παλι ολοι οι καρχαλες εδω μεσα το δοκιμασε κανεις εχτες οιβπροπονητες του καναπε περισευουν . Και αφου το κανει το Qobooom γιατι δεν γινεται και μεσα απο nas τοπικα σωσμένο και το Tidal ειναι μουφα οπως λες … εξυπναδες του καναπε…

μεγαλε το σεταπ μου ουτε που εχεις τα αυτια να το ακουσεις και επισης μιας και το πες τα χαμηλα που βγαινει το φουσκωμα εχω σαμπ που σημαινει οτι μαζευεται αλλα και παλι ολοι οι καρχαλες εδω μεσα το δοκιμασε κανεις εχτες οιβπροπονητες του καναπε περισευουν . Και αφου το κανει το Qobooom γιατι δεν γινεται και μεσα απο nas τοπικα σωσμένο και το Tidal ειναι μουφα οπως λες … εξυπναδες του καναπε…
Όλο ευγένια είσαι, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!
Δείχνεις τον σεβασμό σου απέναντι στον συνομιλητή σου, κλασική αντίδραση Audio people..
Το setup σου είναι όλο λάθος, στο λέει ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολλά παραπάνω από εσένα αλλά δεν έχει κανένα νόημα να σου αποδείξω κάτι..
Καλημέρα!!! 😁

και μαλλον τα αυτία μας σας ξεβρακώνουν καθε φορά. Σας πειραζει που ξερουμε το συστημα μας με κλειστα αυτιά οπότε εαν αλλαξει κατι .. το εντοπιζουμε . Ας κανει καποιος την δοκιμη με σωστο συστημα να δουμε εαν υσχιει εγω την έκανα εσεις παλι όχι

Επισης το βασικο προβλημα του streaming ειναι η ελειψη σταθερότητας ποιότητας ειτε στο ιδιο κομματι απο στιγμη σε στιγμή ειτε και σε ολο το καναλι οποτε εμενα πριν 10 μερες επαιζε εμενα δεν μουνλεει τιποτα … τα αυτια μου το ακουσαν το ειπα , σημερα μπορει να μιν υπαρχει αλλα και παλι εαν εσεις δεν το εχετε στο συστημα σας η δεν μπορειται να το εντοπίσετε δεν σημαινει πως δεν υπάρχει ή οτι φταιει το συστημα οτι το ταιζεις παιζει απλο. και οποιος θελει ας ερθει σπιτι … να βαλει και ενα χερι να διορθώσω το κροσαρισμα του σαμπ γιατι με το Qoboom του αλαξα τα φωτα

Φιλια μαχητικα σε ολους σας περιμένω!

• Haha
Reactions: hunter
Αν το Qobuz σας “μπουμάρει”, δεν φταίει το stream.
Κάπου στο δωμάτιο έχει γεννηθεί μόνιμο standing wave και ζητάει

Όλο ευγένια είσαι, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!
Δείχνεις τον σεβασμό σου απέναντι στον συνομιλητή σου, κλασική αντίδραση Audio people..
Το setup σου είναι όλο λάθος, στο λέει ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολλά παραπάνω από εσένα αλλά δεν έχει κανένα νόημα να σου αποδείξω κάτι..
Καλημέρα!!! 😁
Οταν ξαναγραψω μουσικη θα σε φωνάξω να μου κανεις το μαστεριγκ….

• Haha
Reactions: hunter
Μηπως επειδη εχεις sub το qobuz δεν "κοβει-μειωνει λιγο" το sub bass σε σχεση με το tidal που μπορει να τονιζει λιγο πιο πανω? Μπορεις να μου πεις ενα συγκεκριμενο κομματι? Γενικα το qobuz εχει βαθυ μπασο, αλλα αν πχ παιξεις με upnp να χρησιμοποιησεις το jplay (αν εχεις iphone) και update time 12000 και θα παρεις την πιο "γρηγορη" και ρεαλιστικη( grain free) εκδοχη του λογω optimisation στην επικοινωνια με το streamer (λιγοτερο συχνη) και αλλων παραμετρων που αφορουν το χαμηλωμα του θορυβου του streamer λογω ελαφρυτερου επεξεργαστικου φορτου. Καλυτερη και απο το qobuz connect το οποιο ειναι πιο λεπτοηχο. Ισως αν ειχες την κανονικη εφαρμογη qobuz και επαιζες με connect να σου ακουγοταν πιο light.