lefterakis katemakis
AVClub Enthusiast
- 20 October 2025
- 756
Το Qobuz δεν μπουμαρει, ολα λαθος οσα λετε..Ετσι λέγανε και για την Αφροδιτη οτι δεν υπαρχει και παλι καλα καποιοι επεμεναν . Μην τρελαίνεστε πολύ απλή η απάντηση δεν εχετε δουλέψει το streaming αρκετά σαν σύνολο-πιγή δεν παίρνω wifi και θα παίζω σωστα, δεν παίρνω από το τοιχο με το καλώδιο που μου έδωσε η cosmote και δεν μπορεί να αποδώσει το σύστημα σας τις διαφορές. όσο καλό και να είναι που πιστεύω οτι είναι. Κάτι σαν γαμηστερό υπερ - πικαπ με μαπα βελόνα.
Σε ένα σύστημα με stremaing καλοστημένο τετοιεσ διαφορες κανουν κρααααααααααααα. Μπουμαρει στο Qobum οποιοσ θελει ερχετε να το ακουσει ... οχι δεν χρειαζεται γιατρο καποιος πρεπει να περασετε μια μερα να σας κανω κανα μαθημα και δεν θα ειναι τσαμπα γιατι το Qobooom το πλήρωσα .
Εαν λοιπον δεν εχεις σωστη ακουστικη στο χωρο σου και ξερεις που παντα τεσσερα απο ηχο ειναι πολυ απλο να το εντοπισεις. Βάζεις το σαμπ να κοβει σε ένταση εκει που δεν μπουμαρει ο χωρος σου και crossover ρυθμισμένο σωστα, τον ξερει το χωρο σου, οτι πανω απο μιά ένταση ακούς απο σπηλιά το παίζεις tidal ειναι οκ το παιζεις απο NAS ειναι οκ, το παιζεις στο Qobooom και φουσκομενο μπουμαρει. μεσαιοχαμηλα για να ακούγετε ποιο ζεστό και η ποιότητα χωλαίνει. Δεν είναι σε όλα κάποια είναι οκ αλλα στα περισσοτερα που δοκι΄μασα έπαιξε έτσι. Παίζω μεσα από UPNP - DLNA
(Απλά ξεβραώνει τα λάθος συστήματα), με αποτέλεσμα την κρίση σας για αυτό (Qobuz)
Μπορουν να ρωτήσουν και εμένα..Αν υπάρχει ένας εδώ μέσα που έχει "ξεζουμίσει" το θέμα "streamer", αυτός είναι ο Δημήτρης Δημητρακούδης.. από κοντά και ο Tzimisce.
Άσε με εμένα... έχω το χειρότερο σύστημα του Λεκανοπεδίου στην τελική και δεν ξέρω τίποτα...
Αυτούς ρώτα για το αν είναι Qoboom το Qobuz ή όχι....
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, το Qobuz δεν κάνει αυτό που λένε, κάτι συμβαίνει στα Setup τους.. (απλά ξεβρακώνει τα setup το Qobuz).. είναι ξεκάθαρο ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα τους δεν φταίει το Qobuz αλλά τα συστήματα τους..
Ειμαι σίγουρος ότι θα γίνω δυσάρεστος για αυτό το σχόλιο μου, αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα..