χμμμ τωρα τι κανω κραταω και το tidal η ξεφορτωνομαι ενα απο τα δυο ....και αν ναι πιο? τζ τελευται χρονια ειχα μονο tidal
Εχεις δικαιο. Ωστοσο ισχυει η παρατηρουμενη μεγαλη διαφορα, που δεν παρατηρηθηκε αλλου. Θα το ψαξω στο Qobuz με 44.1 για συγκριση.Αποκλείεται να το είχε το Spotify σαν 192ΚHz. Δεν υποστηρίζει τέτοιες δειγματοληψίες. Μόνο μέχρι 44.1.
Που το εμφάνισε το 192Κ ?
Μαλλον θα ερθει ως "ενημερωση"Να'μαι και γω.
Από σήμερα το πρωί, αναβαθμίστηκα.
Στο τηλέφωνο τουλάχιστον!
Δεν ξέρω τι έχει γίνει και πως θα το κάνω στο Eversolo.
Άραγε χρειάζεται,άλλη διαδικασία για το connect??
Τελικά το δύσχρηστο του θέματος δεν ισχύει... Άπαξ και ανοίξεις την εφαρμογή στο Α8 και επιλέξεις lossless, και αρχίσεις να παίζεις, μπορείς μετά να πας στο τηλέφωνο σου και στην εφαρμογή του σποτιφαι και να παίζεις από αυτή κανονικοτατα χωρίς απώλειες ...η εφαρμογή του κινητού μου δείχνει ότι παίζω σαν connect όχι στο Α8 αλλά σε μια συσκευή που την ονομάζει rk3566...Δοκιμασα στο Α8 με κονεκτ και δεν μου δινει λοσλες, ενω με την εφαρμογη του Α8 που ειναι δυσχρηστη παιζει φουλ.
αριβως το ιδιο στο fiio s15 μολις απο το κινητο πατησω spotify στο fiio μου ανοιγει τo spotifyΤελικά το δύσχρηστο του θέματος δεν ισχύει... Άπαξ και ανοίξεις την εφαρμογή στο Α8 και επιλέξεις lossless, και αρχίσεις να παίζεις, μπορείς μετά να πας στο τηλέφωνο σου και στην εφαρμογή του σποτιφαι και να παίζεις από αυτή κανονικοτατα χωρίς απώλειες ...η εφαρμογή του κινητού μου δείχνει ότι παίζω σαν connect όχι στο Α8 αλλά σε μια συσκευή που την ονομάζει rk3566...
Δείτε και την φωτό...
Παίζει μια χαρά, σε σχέση με qobuz όχι τόσο αναλυτικά και αιθέρια, αλλά πιο στιβαρά στα μεσοχαμηλα, όπως άλλωστε συνέβαινε στο cd vs αρχεία υψηλής ανάλυσης...
Μέσω usb σύνδεσης να υποθέσω; Γιατί ασύρματα μέσω chromecast δεν μπορώ να το καταφέρωΉρθε και σε μένα.
Οπότε αν θέλω lossless στο σαλόνι πρέπει να πάω μέσω Windows. Not cool.
Μέσω usb σύνδεσης να υποθέσω; Γιατί ασύρματα μέσω chromecast δεν μπορώ να το καταφέρω
Έχει κανείς WiiM ultra; Είναι συμβατό με το Lossless Spotify;
οπότε φαντάζομαι και το ultra αφού έχουν ίδιο λογισμικόΤο wiim pro είναι πάντως, όπως το δοκίμασα χτες.
οπότε φαντάζομαι και το ultra αφού έχουν ίδιο λογισμικό
και πώς επιλεγεις στο Α8 το λοσλες;Τελικά το δύσχρηστο του θέματος δεν ισχύει... Άπαξ και ανοίξεις την εφαρμογή στο Α8 και επιλέξεις lossless, και αρχίσεις να παίζεις, μπορείς μετά να πας στο τηλέφωνο σου και στην εφαρμογή του σποτιφαι και να παίζεις από αυτή κανονικοτατα χωρίς απώλειες ...η εφαρμογή του κινητού μου δείχνει ότι παίζω σαν connect όχι στο Α8 αλλά σε μια συσκευή που την ονομάζει rk3566...
Δείτε και την φωτό...
Παίζει μια χαρά, σε σχέση με qobuz όχι τόσο αναλυτικά και αιθέρια, αλλά πιο στιβαρά στα μεσοχαμηλα, όπως άλλωστε συνέβαινε στο cd vs αρχεία υψηλής ανάλυσης...
Εμείς με το Α6 που δεν έχει (ή έχει??) το app , περιμένουμε υπομονετικά να ενημερωθεί το connect ?
(και όχι,δεν είμαι τεμπέλης,στην Κρήτη είμαι που δεν το έχω)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.