Ποιότητα cd vs streaming vs HI-Res audio vs Βινύλιο

Θα σε περιμένω σπίτι να το διαπιστώσουμε παρέα. Είμαι πολύ περίεργος, πραγματικά... 😲
Πρέπει να γίνει οπωσδήποτε αυτο πρώτον γιατί η γνώμη σου μετραει δευτερον διότι εδώ με πήραν με τις πέτρες, λέγοντας οτι ειναι και ακραία τα σχόλια μου.

Πρέπει να γίνει οπωσδήποτε αυτο πρώτον γιατί η γνώμη σου μετραει δευτερον διότι εδώ με πήραν με τις πέτρες, λέγοντας οτι ειναι και ακραία τα σχόλια μου.

Μα το σχόλιο σου ΉΤΑΝ ακραίο και να με συμπαθάς. Άλλο να λες "το Qobuz ακούστηκε φουσκωμένο" και άλλο να γράφεις "boom boom και boom boom". Επιμένω πάντως ότι πρέπει να οφείλεται σε πρόβλημα στο στήσιμο του streaming.

Θα σε σοκάρει αν σου πω ότι ξέρουμε και να απενεργοποιουμε όλα τα μπλιμλικικα και να ακούμε bit perfect από upnp?
δεν υπονόησα για κανέναν πως είναι άσχετος...

πιθανές αιτίες ανέφερα....

να μην κάνουμε κουβέντα άμα είναι :P ναι μπουμάρει το qobuz !

Μα το σχόλιο σου ΉΤΑΝ ακραίο και να με συμπαθάς. Άλλο να λες "το Qobuz ακούστηκε φουσκωμένο" και άλλο να γράφεις "boom boom και boom boom". Επιμένω πάντως ότι πρέπει να οφείλεται σε πρόβλημα στο στήσιμο του streaming.
Γιατί βρε Κώστα δεν σου φάνηκε διασκεδάστικο το boom boom.

• Like
Reactions: Vass xen
Καλά έκανες! Αν δεν το έγραφες έτσι, πως θα "παίρναμε φωτιά" εμείς οι υπόλοιποι, για ν' αρχίσουμε να γράφουμε κατεβατά! 🥹
Λίγη πρόκληση χρειάζεται! 😁

Σταμάτα προβοκάτορα!

giphy.gif

Πρέπει να γίνει οπωσδήποτε αυτό πρώτον γιατί η γνώμη σου μετραει δεύτερον διότι εδώ με πήραν με τις πέτρες, λέγοντας οτι ειναι και ακραία τα σχόλια μου.
Δεν πήρε κανένας με τις πέτρες..
Μην σκέφτεσαι έτσι..

Πω πω μπλεξιμο!!
Ευτυχως που εχω στοκαρει μπολικα cd's..... απο εποχης Metropolis.
Και βινυλια απο Ζαχαρια.. Για τα υπολοιπα να ειναι καλα το youtube..

Πω πω μπλεξιμο!!
Ευτυχως που εχω στοκαρει μπολικα cd's..... απο εποχης Metropolis.
Και βινυλια απο Ζαχαρια.. Για τα υπολοιπα να ειναι καλα το youtube..
Αν πρόλαβες τον Άκη στο Metropolis και τον Ζαχαρία στο ξεκίνημα του(όταν στεγάστηκε),είσαι ευτυχής.

Το Metropolis στην ακμη του, τον Ζαχαρια πολυ αργοτερα..
Ξεχασα την στοα της Οπερας.
Φυσικα και εχω τελειωσει πλεον με αυτες τις αγορες...

• Like
Reactions: Θρησκος