Fil Trifon
New member
- 5 January 2008
- 90
Καλησπέρα παιδιά.
Μόλις συμπλήρωσα 7 μερόνυχτα με το νέο Popcorn A-300. Θα ήθελα να μοιραστω τις εντυπωσεις μου με τους συνφορουμιτες. Για να βγουν καλύτερα συμπεράσματα θα πω ότι πριν είχα ένα Popcorn A-110, το οποίο με ίεχε βγάλει ασπροπρόσωπο στα πρώτα χρόνια της ματρόσκας, αλλά τα τελευταία χρόνια είχε δείξει ότι δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει σε μεγαλύτερα αρχεία. Τέλος πρέπει να έπαθε μια ζημιά στην μητρική και πλέον δεν ξεκινά πλέον. Σε κάθε περίπτωση το A-300 ήρθε για να μου υπενθυμίσει ότι στα 3,5 χρόνια που μεσολάβησαν, η εταιρεία έκανε άλματα. Το software σκίζει, η αναγνώριση είναι πιο εύκολη από ποτέ και η ποιότητα παραμένει κορυφαία τόσο σε ήχο όσο και σε εικόνα. Ομολογώ ότι δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για 3D ακόμα και δεν το πήρα για αυτόν τον λόγο. Έτσι έχουμε:
- Πολύ γρήγορη εγκατάσταση και παραμετροποίηση. Το πείραγμα πλέον ελαχιστοποιείται
- Πολύ καλά Apps και επιπλεον δουλεύουν (δεν θυμάμαι να δούλεψε τίποτα στο Α-110, Youtube και Picassa δεν έτρεχαν καθόλου)
- Αμεση αναγνωριση όλων των πορων του δικτυου οπουδήποτε και αν βρισκεται
- Επαιξε οτι του εβαλα (επιμενω - δεν εχω υλικο και δεν θα αγορασω 3D τηλεόραση πριν με πείσει η τεχνολογία).
- Η διαχείριση υπότιτλων υποδειγματική
- Το Jukebox μαγικό και πολύ λειτουργικό - με έβγαλε από τον κόπο να κοιτάω το imdb στο smpartphone όλη την ώρα
- Η γνωστή ποιότητα που συνόδευε τα popcorn από την εμφάνισή τους
Στα πλην: Με δυσκόλεψε λίγο τα NMT Αpps, όπου για να κατεβάσω torrent μου βγήκε η ψυχή και
δεν μου αρεσε καθόλου η τοποθέτηση του σκληρού δίσκου, όπου παραλίγο να καταστρεψω την υποδοχή που συνδέει τον δίσκο με το μηχάνημα, διότι είναι δύσκολο να το τοποθετήσεις χωρίς να το λυγίσεις.
Ο επεξεργαστής του είναι πολύ γρήγορος, δεν κολλάει πουθενά και διαβάζει τα πάντα.
Γενικώς είμαι πολύ ευχαριστημένος και ανακαλύπτω συνέχεια νέα κόλπα, Συστήνεται ανεπιφύλακτα για τους εραστές των Popcorn και όχι μόνον.
Μήπως θέλει κάνα ''κόλπο'' για να μπεί χώρις να σε δυσκολέψει?
ΥΓ.Δεν το έχω το Α-300, άλλα είμαι σε αναζήτηση νέου player για να αντικαταστήσω το WD Live gen 2 και με ενδιαφέρει να παίρνει εσωτερικό δίσκο και με ''φόβησες'' λίγο με την τοποθέτηση του δίσκου στο Α-300 :chinscratch: