Μεγειά!! Καλές λήψεις.Ναι!
Καλησπερα στην ομαδα, σκεφτομαι να αγορασω μια ψηφιακη μηχανη για να βγαζω δρομο μιας και το φιλμ εγινε πανακριβο πια και θα ηθελα καποιες απο τις ανεσεις του ψηφιακου. Θα με ενδιεφερε:
Μικρο σωμα
Αψογη εστιαση χωρις περιεργα μενου, μια φορα να ρυθμισω και τελος
Οχι μικροτερος αισθητηρας απο apsc
Να υπαρχει στο συστημα 28 35 50mm σε μικρο σχετικα μεγεθος
Αδιαβροχη θα ηταν ενα μεγαλο+ αλλα φυσικα δεν μπορει να τα χει ολα. Τι θα προτεινατε ;
Για στριτ έχεις πάμπολες επιλογές.Καλησπερα στην ομαδα, σκεφτομαι να αγορασω μια ψηφιακη μηχανη για να βγαζω δρομο μιας και το φιλμ εγινε πανακριβο πια και θα ηθελα καποιες απο τις ανεσεις του ψηφιακου. Θα με ενδιεφερε:
Μικρο σωμα
Αδιαβροχη θα ηταν ενα μεγαλο+ αλλα φυσικα δεν μπορει να τα χει ολα. Τι θα προτεινατε ;
Γιατί δε λες και ZFc ? Επειδή σου φαίνεται πλαστικια??Για στριτ έχεις πάμπολες επιλογές.
Στο κλάμπ που είμαι συνήθως έχουν Fujifilm X-T5, κάποια M43 συστήματα με "στυλ" όπως PenF, ένας-δύο με Panasonic S9, μερικοί με Sony A7C(ΙΙ) και Ricoh GR, πάρα πολλές Ricoh GR...
Το άψογη εστίαση με παραξενεύει αρκετά, εφόσον το εν λόγω στυλ φωτογραφίας είναι από τα λιγότερο απαιτητικά.
Θέλεις πραγματικά τοπ (αλά Σόνυ/Κάνον/Νίκον) επειδή το έχεις δει και το απαιτείς ή απλά επειδή το έχεις ακούσει;
Γιατί ξέρω ότι άτομα με παλαιότερες Fuji και Ricoh να μην έχουν ιδιαίτερα προβλήματα με τα ψιλονιανιά AF των.
Από προτάσεις:
Fuji X-T5, επειδή έχει τους περιστροφικούς διακόπτες πάνω και βοηθάει στο "αναλογικό" φίλινγκ. Ακριβή βέβαια για crop.
Στην ίδια χροιά η ZF (σε FF), η οποία είναι ένα μεταλλικό τούβλο, αλλά όμορφη με αναλογικό στυλ.
Τέλος, Sony Α7CII(CR εάν έχεις να δώσεις), την οποία CII έχω και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος ως B κάμερα (ταξιδίου/καθημερινή).
Όλες κάνουν τα πάντα που ζητάς, ψιλοίδιες τιμές σωμάτων (σε εκπτώσεις ή/και μεταχειρισμένες) και φακών (εάν πάρεις τα φτηνά) με διαφορετικά πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα.
Μπορώ να σου πω πως με sony a6700 θα έχεις όλα όσα ζητάς.Καλησπερα στην ομαδα, σκεφτομαι να αγορασω μια ψηφιακη μηχανη για να βγαζω δρομο μιας και το φιλμ εγινε πανακριβο πια και θα ηθελα καποιες απο τις ανεσεις του ψηφιακου. Θα με ενδιεφερε:
Μικρο σωμα
Καλησπερα στην ομαδα, σκεφτομαι να αγορασω μια ψηφιακη μηχανη για να βγαζω δρομο μιας και το φιλμ εγινε πανακριβο πια και θα ηθελα καποιες απο τις ανεσεις του ψηφιακου. Θα με ενδιεφερε:
Μικρο σωμα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.