ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΥΠΗΣ
AVClub Fanatic
Re: Raspberry Pi2 για audio χρήση - AVClub audio player
Σε λίγες ώρες, εκτός απροόπτου, ανακοινώνεται η Moode Release 1.9!
Σε λίγες ώρες, εκτός απροόπτου, ανακοινώνεται η Moode Release 1.9!
@Internet King, όσον αφορά στο Openelec, από τη στιγμή που σε βόλεψε η γνώμη μας περισσεύει! Ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικές ανάγκες και ακολουθεί διαφορετική οδό.
Προσωπικά, ο βασικός λόγος που δεν το χρησιμοποιώ στο hifi δεν είναι ο ήχος (δεν έχω κάνει άλλωστε Α/Β τεστ), αλλά η χρήση οθόνης. Το Openelec έχει ως βασική προυπόθεση την ύπαρξη τηλεόρασης κλπ κοντά στο σύστημα. Αυτό δεν είναι πάντοτε εφικτό ή επιθυμητό. Εγώ το hifi μου το έχω σε μέρος χωρίς τηλεόραση. Θέλω να αράζω στην πολυθρόνα μου, να κάνω την ακρόασή μου και να αλλάζω τη μουσική μου με ένα κλικ από το κινητό μου.
Eννοείται ότι στην TV έχω Rpi/Openelec το οποίο και έχω σκίσει επί ενάμιση χρόνο!
Παρομοίως όταν ακούω μουσική το ελέγχω απο κινητό η ταμπλέτα επίσης ελέγχεται απο το δικό του web interface όπερ ελέγχεται και απο πισι έχει αρκετά custom webinterface και πέρα από να του δώσεις μια καρφωτη ip όλα αυτά γίνονται για πλάκα χωρίς να υπάρχει απαίτηση ειδηκων γνώσεων επίσης έχει plugins για πολλά ραδιόφωνα ιντερνετικα και μη καθώς και τα κλασικά youtube , vimeo .Το Openelec δεν έχει ως βασική προυπόθεση την ύπαρξη τηλεόρασης !
Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή YATSE (for android), αλλα βέβαια την πληρώνεις για να γίνουν unlock όλες οι δυνατότητες.
Παιδιά, από τη στιγμή που για να πειράξεις οποιαδήποτε ρύθμιση πρέπει να έχεις οθόνη συνδεμενη στο rpi, το openelec απαιτεί οθόνη! Αν δεν απαιτούσε θα ήταν αυτό που λέμε headless.
cat /proc/asound/card0/pcm0p/sub0/hw_params
Παρομοίως όταν ακούω μουσική το ελέγχω απο κινητό η ταμπλέτα επίσης ελέγχεται απο το δικό του web interface όπερ ελέγχεται και απο πισι έχει αρκετά custom webinterface και πέρα από να του δώσεις μια καρφωτη ip όλα αυτά γίνονται για πλάκα χωρίς να υπάρχει απαίτηση ειδικων γνώσεων επίσης έχει plugins για πολλά ραδιόφωνα ιντερνετικα και μη καθώς και τα κλασικά youtube , vimeo .
Κώστα, δεν υπήρχε κανένας λόγος να σβηστεί τίποτα, ΙΜΟ.
Δεν εξέλαβα τίποτε προσβλητικό από τα μηνύματα που σβήστηκαν...
Πραγματικα δεν υπηρχε λογος να σβηστουν μηνύματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.