Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Τα DAC είναι ως επί το πλείστον έτοιμα τσιπακια με σχεδόν ιδανικές μετρήσεις.
Γουστάρω παραμόρφωση..Ο Ongaku είναι ένας υπέροχος παραμορφωτής! Απλά προσθέτει αρμονικές για να είναι ευχάριστος στο αυτί.
Σας να έχεις μια οθόνη που ωραιοποιεί τα χρώματα, λες και είναι ζωγραφισμένα.
Αν θέλεις να ακούσεις τί έγραψε ο παραγωγός στο studio, αγοράζεις τον Topping B200 (x2) και τερμάτισες!
Μλκες... Δεν ξέρουν...Χάλια μαύρα!
Και τον πουλάνε και όσο 2 container smsl!
Ίσα ίσα, που για αυτή την αντίδραση/διόρθωση θα έπρεπε να μην σταματήσεις να παρακολουθείς το συγκεκριμένο forum και τις μετρήσεις του! Από άνθρωπο που παραδέχεται το λάθος του -ουδείς αλάθητος (πλην του Πάππα), που ψάχνει να δει γιατί το έκανε και τελικά το διορθώνει δεν θα έπρεπε να φοβάσαι! Από κάτι άλλους όμως.......Για να θυμούνται οι παλιοί (και να γελάνε) και να μαθαίνουν οι νέοι.
Από την ημερομηνία αυτή και εντεύθεν εγώ έπαψα να λαμβάνω σοβαρά υπ' όψη τον συγκεκριμένο ιστότοπο.
Εννοείται πως έχω και σε PDF τα αποτελέσματα από τον κατασκευαστή, τα οποία εν μία νυκτί απώλεσαν την όποια αξιοπιστία από το συγκεκριμένο site.
Απολαύστε ελεύθερα...
Denon AVR-X4700 AVR Review (Updated)
Conclusions
It goes without saying that new measurements completely changes my outlook on AVR-X4700H. It now ranks in the upper tier of home theater AVRs. Not only that, the company behind it is excellent to work with. Despite my harsh original review, they came to the table ready to work through this with no ill will. I am especially appreciative of Rainer Finck of Denon/Marantz Europe who spent many hours with me on the phone and in email to brainstorm. He was also the conduit to Denon Engineering in...
Διότι είναι άλλο πράγμα να μετράς, άλλο πράγμα να καταλαβαίνεις τι μετράς και άλλο πράγμα να ξέρεις να μετράς.![]()
Ίσα ίσα, που για αυτή την αντίδραση/διόρθωση θα έπρεπε να μην σταματήσεις να παρακολουθείς το συγκεκριμένο forum και τις μετρήσεις του! Από άνθρωπο που παραδέχεται το λάθος του -ουδείς αλάθητος (πλην του Πάππα), που ψάχνει να δει γιατί το έκανε και τελικά το διορθώνει δεν θα έπρεπε να φοβάσαι! Από κάτι άλλους όμως.......
Σχετικά με την ιστορία του Denon, νομίζω ότι υπάρχει μια παρανόηση των γεγονότων.Για να θυμούνται οι παλιοί (και να γελάνε) και να μαθαίνουν οι νέοι.
Από την ημερομηνία αυτή και εντεύθεν εγώ έπαψα να λαμβάνω σοβαρά υπ' όψη τον συγκεκριμένο ιστότοπο.
Εννοείται πως έχω και σε PDF τα αποτελέσματα από τον κατασκευαστή, τα οποία εν μία νυκτί απώλεσαν την όποια αξιοπιστία από το συγκεκριμένο site.
Απολαύστε ελεύθερα...
Denon AVR-X4700 AVR Review (Updated)
Conclusions
It goes without saying that new measurements completely changes my outlook on AVR-X4700H. It now ranks in the upper tier of home theater AVRs. Not only that, the company behind it is excellent to work with. Despite my harsh original review, they came to the table ready to work through this with no ill will. I am especially appreciative of Rainer Finck of Denon/Marantz Europe who spent many hours with me on the phone and in email to brainstorm. He was also the conduit to Denon Engineering in...
Διότι είναι άλλο πράγμα να μετράς, άλλο πράγμα να καταλαβαίνεις τι μετράς και άλλο πράγμα να ξέρεις να μετράς.![]()
Σχετικά με την ιστορία του Denon, νομίζω ότι υπάρχει μια παρανόηση των γεγονότων.
Ίσα-ίσα, η περίπτωση αυτή είναι το παράδειγμα προς μίμηση για την αξιοπιστία του ASR.
Ας δούμε τι ακριβώς συνέβη:
Ο Amir μέτρησε τον X6700H και βρήκε πρόβλημα.
Ενώ κάποιοι έλεγαν όπως κι εδώ: "Ο Amir δεν ξέρει να μετράει", η ίδια η Denon Japan πήρε τις μετρήσεις του Amir, τις εξέτασε και με επίσημη ανακοίνωσή της παραδέχτηκε ότι υπήρχε σφάλμα στη γραμμή παραγωγής (ένας πυκνωτής είχε μπει με λάθος τιμή).
Δηλαδή, ένας κολοσσός δισεκατομμυρίων παραδέχτηκε ότι ένας "Τύπος με ένα μηχάνημα μετρήσεων" είχε δίκιο και αυτοί άδικο. Η Denon διόρθωσε το πρόβλημα στο εργοστάσιο και έστειλε νέο μηχάνημα που πλέον μέτραγε όπως έπρεπε.
Αν αυτό θεωρείται "αναξιόπιστο", τότε μάλλον έχουμε διαφορετική ορισμό για τη λέξη. Το να βρίσκεις σφάλματα που ούτε ο ίδιος ο κατασκευαστής δεν πήρε χαμπάρι, δεν είναι αποτυχία του Amir· είναι θρίαμβος της επιστημονικής μεθόδου. Το ότι η Denon όχι μόνο δεν τον αγνόησε, αλλά συνεργάστηκε μαζί του, λέει πολλά για το ποιος είναι αναξιόπιστος και ποιος όχι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.