Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Ε οχι και αδιαφορο επειδη αν βγει προς τα εξω θα ειναι σκανδαλο ολκης. Οχι οτι δεν μας συμφερει....

Και δεν μιλαμε για Gossip, ετσι Ακη...Μην κανουμε οτι δεν γνωριζουμε..
Αφου σου γραφω οτι μερικοι... ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.. μην κανεις φαουλ μεσα στην περιοχη, παει για πεναλντι..

Κρειτον το σιγαν....ελεγε και καποιος αρχαιος

Προσωπικά και μη γνωρίζοντας αν πρόκειται περι gossip κτλ κτλ , έχω μια εύλογη απορεία ( πρώτα απο όλα σαν άνθρωπος , μετά σαν μέλος του φόρουμ και τέλος σαν συντονιστής ).
Αφού γνωρίζετε και έχετε και αποδείξεις για κάτι ( όχι προσωπικά , όσοι τις έχετε ) γιατί δεν βγαίνετε δημόσια ( όπως πάντα απατείτε απο τους διαχειριστές/συντονιστές/admins να σας απαντήσουν ) να παραθέσετε αυτά τα στοιχεία, και τον τρόπο με τον οποίο τα αποκτήσατε.
Αν σας έχει ενημερώσει κάποιος γιατί δεν βγαίνει δημόσια να το πεί ο ίδιος , και να δώσει και τα στοιχεία, αντί απλά να διαδίδει με μορφή κουτσομπολιού αυτό που έμαθε ;

Επίσης κάποιος άλλος αρχαίος έλεγε O KAΘ' ΕΤΕΡΟΥ ΜΗΧΑΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΘ' ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΓΗΝ ΠΕΡΙΤΡΕΧΕΙ.

Last edited:
Εγω θα προτιμουσα να ειστε ειλικρινεις. Τιποτε αλλο

αυτό είναι απάντηση σε αυτήν την απορεία ;

Αφού γνωρίζετε και έχετε και αποδείξεις για κάτι ( όχι προσωπικά , όσοι τις έχετε ) γιατί δεν βγαίνετε δημόσια ( όπως πάντα απατείτε απο τους διαχειριστές/συντονιστές/admins να σας απαντήσουν ) να παραθέσετε αυτά τα στοιχεία, και τον τρόπο με τον οποίο τα αποκτήσατε;
Αν σας έχει ενημερώσει κάποιος γιατί δεν βγαίνει δημόσια να το πεί ο ίδιος , και να δώσει και τα στοιχεία, αντί απλά να διαδίδει με μορφή κουτσομπολιού αυτό που έμαθε ;

Δηλαδη μας αποκαλεις ψευτες Βασιλη ? Τι θα πει οτι θες να ειμαστε ειλικρινεις ? Δεν ειμαστε ? Εγω προσωπικα τον χαρακτηρισμο αυτο δεν τον αποδεχομαι.

Η ουσία είναι ότι κάποιοι την έχετε δει "Ρομπέν των μελών" εκ του ασφαλούς επικαλούμενοι στα δύσκολα την αναμφισβήτη έμπρακτη βοήθεια που έχετε προσφέρει κατά καιρούς σε παρουσιάσεις-εκδηλώσεις.

Λοιπόν, αν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε, γραφτείτε μέλη στο σωματείο που τόοοοοοοοσο ντόρος έχει γίνει ή γίνετε και διαχειριστές να δείτε την "γλύκα" από μέσα.

Αλλά, είπαμε σας αρέσει να "βαράτε" εκ του ασφαλούς.

Στα λόγια κι εγώ γίνομαι Zoro....

Εγω θα προτιμουσα να ειστε ειλικρινεις. Τιποτε αλλο

Για ποια ειλικρίνεια μιλάς Βασίλη? Πετώντας λόγια του αέρα χωρίς αποδείξεις??? Και με έμμεσο τρόπο απειλώντας κιόλας αλλά από την άλλη δεν μας λες?

Σας μέλος του Σωματείου και μέλος της ΔΟ σε παρακαλώ είτε να ανακαλέσεις είτε να αναφέρεις την πηγή που σου μετέφερε αυτά τα ψεύδη. Διαφορετικά θα ζητήσω από το σωματείο την τιμωρία σου.

Καλησπέρα

Οταν θα δω κινηση στο Σωματειο , 1-2 γενικες συνελευσεις, θα μπω Τασο...

Θα σου ξαναθυμισω ποτε σταχα πει εγω στην εισοδο καποτε , επι AVFORUM...

Μεχρι τωρα το Σωματειο δεν εχει παραξει εργο, ουτε με τα νεα μελη μεσα...

Οταν αποδειχτει η χρησιμοτης των μελων του σωματειου θα τα ξαναπουμε...

Ειπαμε, ομως, ξεκινηστε με το να ειστε ειλικρινεις. Γιατι αν τα λεγαμε προσωπο με προσωπο θα ελεγα πραματα που δεν γραφονται εδω μεσα

Μέχρι να αναφερθεί ποιος είπε τι είπε πού το είπε και σε ποιόν το είπε, θεωρώ το γεγονός δυσφήμιση.

Η δυσφήμιση απαγορεύεται από τον κανονισμό. Κανονικά θα έπρεπε και το κουτσομπολιό.

Και πέραν αυτού, το τι συζητείται μεταξύ της διαχειριστικής ομάδας, εφόσον δεν μετουσιώνεται σε πράξεις, αφορά στα εσωτερικά του σώματος τα οποία δεν μπορούν να ενδιαφέρουν τα μέλη. Το να μεταφέρει κάποιος εκτός την άποψη που διατυπώνω προς τους συνδιαχειριστές μου για ένα θέμα, η οποία εκφέρεται ελεύθερα ακριβώς λόγω της ιδιωτικότητας της συζήτησης και δεν αποτελεί "γραπτό που μένει" για οποιονδήποτε τρίτο, είναι πράξη ηθικώς κατάπτυστη.
Κατά τη λογική του περίφημου poisonous tree doctrine των αγγλοσαξωνικών δικαίων, τα προϊόντα της πράξης αυτής φέρουν το ίδιο μίασμα.

Άρα αυτή τη στιγμή η συζήτηση γίνεται για κάτι που δεν υπάρχει.

Πανο, Τα ματια μου δεν με ξεγελανε, ξερω να διαβαζω ελληνικα..

Αληθεια, ποσοι απο εσας εχετε προσβαση στη κρυφη κατηγορια?

Γιατι καποιοι μπορει να μην εχετε και οντως να πιστευετε οτι λεω βλακειες..

Εάν δεν είναι δικαστήριο, γιατί έχει εισαγγελείς?

Ουσία δεν υπάρχει για κάτι ανύπαρκτο. Και επαναλαμβάνω, όσο αφήνεις μετέωρο το θέμα ότι ειπώθηκε μια φράση από κάποιον διαχειριστή και δεν αναφέρεις πού από ποιον και σε ποιον και πώς περιήλθε σε γνώση σου, μας προσβάλλεις συνολικώς -και εμένα προσωπικώς- καθώς είναι δυσφήμιση. Ο όρος έχει τεχνική έννοια, και αναγράφεται ρητώς στον κανονισμό.

Την αλήθεια μόνο ο Λιακόπουλος την ξέρει :flipout:

Ειλικρινά ρε Βασίλη ώρες ώρες λες και δεν είσαι ο Βασίλης κάνεις. Τι δύο συνελεύσεις θες και τι πιστοποιητικά και κουραφέξαλα.

Εδώ είμαστε. Μπες στο σωματείο και βάλε κι εσύ το λιθαράκι σου αν θες. Τι αλήθεια και αλήθεια...

Η ουσία είναι ότι κάποιοι την έχετε δει "Ρομπέν των μελών" εκ του ασφαλούς επικαλούμενοι στα δύσκολα την αναμφισβήτη έμπρακτη βοήθεια που έχετε προσφέρει κατά καιρούς σε παρουσιάσεις-εκδηλώσεις.

Ονόματα μπορείς να πεις? Ή εδώ δεν ισχύει το "μην γενικεύετε"

Λοιπόν, αν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε, γραφτείτε μέλη στο σωματείο που τόοοοοοοοσο ντόρος έχει γίνει ή γίνετε και διαχειριστές να δείτε την "γλύκα" από μέσα.
100 είναι καλά?

Αλλά, είπαμε σας αρέσει να "βαράτε" εκ του ασφαλούς.
Ποιοι?

Στα λόγια κι εγώ γίνομαι Zoro....

Εγώ Batman

Αν αυτα που λεω παντως ειναι ανυποστατα, και λογω μη δυνατοτητας αποδειξης ειναι ανυπαρκτα, προτειθεμαι αν θελει η διαχειρηση να αποσυρω αυτα τα κειμενα στο εν λογω νημα και να σβησετε το θεμα......

Re: Απάντηση: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Ονόματα μπορείς να πεις? Ή εδώ δεν ισχύει το "μην γενικεύετε"

100 είναι καλά?

Ποιοι?

Εγώ Batman

ας μην το χοντραίνουμε το πράγμα σε επίπεδο εκφράσεων, τουλάχιστον μέχρι τώρα η συζήτηση, οποιοδήποτε και το περιεχόμενό της, τήρησε ως προς αυτό τα προσχήματα.

Με συγχωρείτε , αλλά πλέον υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι ανυπόστατα το όσα αναφέρατε στο παρόν νήμα ;
Μέχρι τώρα "ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ" και ήσαστε σίγουρος κι εσείς και πολλοί άλλοι .
Αυτή η βεβαιότητα άρχισε να εξασθενεί μόλις ζητήθηκε η δημόσια παράθεση στοιχείων και ονομάτων ή προϋπηρχε ;

Status
Not open for further replies.