lefterakis katemakis
AVClub Enthusiast
- 20 October 2025
- 864
Έχεις κολλήσει στα λόγια που είπα και σε ένα συγκεκριμένο σεταπ..Ε, δεν φταίω εγώ αν από αυτά που γράφετε φαίνεται τι συνέβη κατά την ακρόαση. Άμα τα έχεις ακούσει στην πράξη και έχεις δει τι κάνουν και πως να μην το κάνουν, ξέρεις και τι έχει ακούσει ο άλλος όταν σου περιγράφει τι άκουσε. Μη νομίζεις, κάνει μπαμ από χιλιόμετρα αυτό.
Αν πάντως τα sub είναι να σου δημιουργήσουν αρνητική ψυχολογία, εγώ δεν τα προτείνω ποτέ.
Θες να σου αναφέρω αλλά 5 σεταπ τουλάχιστον που ήταν μια απότα ίδια;
Και εκεί θα ρίξεις ευθύνες στους ιδιοκτήτες των συστημάτων και θα κατηγορήσεις των επαγγελματία που τα ενσωμάτωσε; Η θα σου φταίνε τα μηχανήματα; (Επεξεργαστής)
Δεν βαρέθηκες να λες τα ίδια και τα ίδια τόσες μέρες;
Μόνο αρνητικό αντίκτυπο κάνεις στον εαυτό σου και στον κλάδο του Audio με αυτά που λες..
Πραγματικά δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο σε εσένα σε αυτό το θρεντ, είναι τοξικό όλο αυτό που γίνεται..
Δεν ρίχνει κάνεις δηλητήριο αγαπητέ Λεωνίδα..Έγραψες για: θέματα συμπίεσης, χροιων, μουσικότητας, stage κλπ.
Αυτά είναι πιο σίγουρο κι από το ότι ξημερώνει ο ήλιος από την ανατολή, ότι εφαρμόστηκε το EQ και στο φάσμα των ηχείων. Το οποίο φάσμα, μπορεί και να προσδίδει χαρακτηριστικά στα ηχεία. Εάν αυτά τα θέλεις να τα διατηρήσεις αναλλοίωτα, τότε τραβάς κουρτίνες. Δεν τα πειράζεις. Είναι ο πιο σύντομος τρόπος να έχεις ξανά πίσω τον χαρακτήρα των ηχείων που σου «αλλοίωσε» το eq.
Η μόνη ένσταση που έχει γίνει δεκτή επάνω σε αυτό, είναι η περίπτωση επαναψηφιοποίησης του σήματος. Και αυτό αφορά εξωτερικούς επεξεργαστές συνδεμένους αναλογικά, και την περίπτωση αναλογικής πηγής.
Τοξικό είναι μόνο όταν πίνεις το δηλητήριο που πας να ρίξεις... .
Άσε εμένα να έχω τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα και όχι όπως τα παρουσιάζεται εσείς..
Δεν έχω να πω κάτι άλλο, συνεχίστε..
Το θέμα δεν είναι ποιος θα καταπιεί η όχι το δηλητήριο, αλλά την τροφή που προσφέρουν κάποιοι...