Τουλάχιστον 24.
Και δύο super tweeter!
Ναι, νομίζω με τόσα σχεδόν αυτόματα θα έρθει μόνο του.
Super tweeter τι να το κάνεις; Κι άλλα καλώδια;
Τουλάχιστον 24.
Και δύο super tweeter!
Για να θυμηθείς ποιος μπερδεύεται διάβασε το δικό σου post 316(η απάντηση μου βρίσκεται στο 329)στο νήμα Το μικρό μου συστηματακι (νηματοθετης Bujinkan).Με μπερδεύεις με άλλον προφανώς.
Όσο για το να ρωτήσω την atc αν ο ενισχυτής μου οδηγά σωστά τα ηχεία μου, τι να πω...
Απλά ξεκόλλα το μυαλό σου και απάντησε σε αυτό που σε ρώτησα.
Ας πάνε αλλού τα μηνύματα γιατί δε βγαίνει άκρη.
Πιο απλή και σωστή αρχή δεν υπάρχει...Ο χώρος διαλέγει το σύστημα, πολύ σωστός..
αααααα όλα κι όλα, ένα σαμπ το θέλεις! μη τα ξαναλέμε!Ε δεν είναι και λίγο να μαθαίνεις από άλλους που δεν το έχουν ακούσει, πως παίζει το σύστημα σου!
Δεν έχω οδήγηση, χρειάζομαι sub...
Τα specs δε λένε πάντα και πλήρως την αλήθεια. Ακρόαση στον Ορφέα στη μεγάλη αίθουσα. Πάνε χρόνια βέβαια. Σετ προ τελικου Clearaudio Balance (2x50W/8Ω & 2x90W/4Ω ) VS Symphonic Line RG10mk4 (2x120W/8Ω & 2x180/4Ω) με ηχεία Audio Physic Virgo V. Ποιος οδηγούσε πληρέστερα και καλύτερα?Σου απάντησα ήδη.Εισαι κάτω από την βάση στα specs.(75W)
Ούτε καν ο Reference μπορει να οδηγήσει ηχεία με αντίσταση που πέφτει αρκετά κάτω από 4Ω ούτε τα συγκεκριμένα ηχεια μπορούν να παίξουν σ' αυτόν τον χώρο.Δεν μπορούν να παίξουν δυνατά.Θέλετε κι άλλο? Τsakiridis Soul με Μagnepan mmg (86 dB / 4 Ohms) σε χώρο 30m2. Εξαιρετικός ήχος, πλήρης οδήγηση.
αααααα όλα κι όλα, ένα σαμπ το θέλεις! μη τα ξαναλέμε!
Σου απάντησα ήδη.Εισαι κάτω από την βάση στα specs.(75W)
Μην ξεχνάς τον Trinnov!
Τα ηχεία είναι 4Ω και ζητούν min. 30W.Εντος και οι δύο.Τα specs δε λένε πάντα και πλήρως την αλήθεια. Ακρόαση στον Ορφέα στη μεγάλη αίθουσα. Πάνε χρόνια βέβαια. Σετ προ τελικου Clearaudio Balance (2x50W/8Ω & 2x90W/4Ω ) VS Symphonic Line RG10mk4 (2x120W/8Ω & 2x180/4Ω) με ηχεία Audio Physic Virgo V. Ποιος οδηγούσε πληρέστερα και καλύτερα?
Βάλε και ένα trinnov κυρ Στέφανε!![]()
Ε, ποιος θα παίζει τα 24 sub;
Θα προσλάβω drummer να τα βαράει ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.