Re: Απάντηση: Συγκριτικό test DAC...
Παιδιά, το Ultramatch Pro μου στη διάθεσή σας, παρότι ούτε εγώ μπορώ την Κυριακή (μήπως παίζει να γίνει το Σάββατο; ). Υπενθυμίζω ότι το SRC2496 έχει μόνο XLR εισόδους και εξόδους, οπότε θα χρειαστεί αντάπτορας ή καλώδιο XLR-to-RCA.
Πάντως με τέτοιο όγκο μηχανημάτων σε μια μέρα μόνο ακρόαση μπορεί να γίνει..
Το Σάββατο αποτρέπει να έρθουν εκείνοι που δουλεύουν το πρωϊ και θα δυσκολέψει κι εμένα, γιατί θα πρέπει να πάω την Παρασκευή το απόγευμα, μετά τη δουλειά (δηλ. γύρω στις 19:30 το νωρίτερο) στο Ελληνικό να πάρω τον ενισχυτή και να επιστρέψω για να σετάρουμε τα μηχανήματα από τις 22:30-21:00 και μετά...
Άσε που πρέπει να ξαναρωτήσω όλους αν μπορούν κτλ...
Λυπάμαι βέβαια, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Ούτε μπορώ να πάω μια Κυριακή πιο πίσω, γιατί μπορεί να έχω γίνει πατέρας μέχρι τότε! :firstprize:
Το SRC2496 τι είναι? (για να μην ψάχνω τώρα...). Το super κύκλωμα του Behringer? Και για τις RCA έχει άλλο?
Καλώς ή κακώς (και εδώ απαντάω και σε άλλους φίλους σχετικά με τη USB θύρα ή άλλες συνδέσεις) δεν είμαι "στημένος" για άϋλο ακόμα κ δε διαθέτω XLR συνδέσεις.
'Ετσι από την αρχή είπα ότι αυτό που θα τεστάρουμε είναι Coax to RCA.
Τα DAC ΔΕΝ θα τα αδικήσουμε συνολικά, καθώς μόνο την Coax to RCA μετατροπή τους θα σχολιάσουμε!
Το ξέρω ότι πολλοί παίζετε με USB και έχετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον εκεί, αλλά εγκώ ακόμα ντεν έχει...
Όσον αφορά στο πλήθος των DAC, αναμένω λίγο να δω τι θα μαζευτεί για να δούμε τι θα κάνουμε. Μέχρι χθες δεν είχαμε Behringer, ακόμα δεν ξέρουμε για YBA και αναμένω επιβεβαίωση για το Nemesis.
Αναγκαστικά, δε μπορούν να γίνουν όλα. Κι εγώ θα το ήθελα, αλλά υπάρχουν χρονικοί και άλλοι περιορισμοί που δε θα μας αφήσουν.
Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε καλά κ να κάνουμε ένα συγκριτικό ακόμα.
Και μακάρι να είμαστε καλά να το επαναλάβουμε με άλλο τρόπο, άλλα μηχανήματα κ άλλες συνδέσεις!