Συγκριτικό test DAC...

Ευχαρίστως να δοκιμάσουμε dacs και στο δικό μου σύστημα, που πιστεύω ότι θα αναδείξει πολλά, δεν χωράμε πολλοί αλλά αν είστε καλά παιδιά..!
Όχι τιποτ άλλο γιατί μου την είπατε για το esoteric και τις αναλογικές εξόδους του (τις rca) :bigcry:

δε λέω για τις λύσεις τις έτοιμες....

το σκελετό λέω, τη μάνα.

ο modright ξέρει (και ο kontr), δεν είναι μέσα μάλλον (γι αυτό και δεν απαντάει) και με εκθέτει να λέω ότι δεν ξέρω και ότι είμαι άσχετος ...... :rifle:
:argue:

:chinese:

....προσωπικά έγραψα ότι μπορούσα (συγνώμη αν λοίπουν στοιχεία ) :grinning-smiley-043

@tsip-> μόλις είδα την απάντησή σου, πρέπει να είναι αυτός ο σκελετός....

EDIT : ^ αυτός είναι ο σκελετός.... με διαφοροποιήσεις (πυκνωτές oscon, sanyo κλπ.. τρίτος τελεστικός off, 797 στους άλλους δύο όπως έγραψα)

Last edited:
να πω την αμαρτια μου θα ηθελα να το δω με το cs4398 αλλα ειμαι offtopic

Ζηλευωωωωωωωωωωω!!!!
Με παρεσυρε το ''TAXISNET'' και δεν μπορεσα να ερθω.

Καλη συνεχεια στην αναζητηση του τελειου ντακ!!!

Re: Απάντηση: Συγκριτικό test DAC...

Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελεσματα της ψηφοφορίας της κριτικής επιτροπής ;

...Έφτασεεεεεεϊ.....

Λοιπόν, τα αποτελέσματα είναι σχετικά εύκολο να αποτυπωθούν, με τη μέθοδο που ακολουθήσαμε.
Οι φίλοι που αξιολόγησαν έχουν κατατάξει με σειρά προτίμησης τα 4 επικρατέστερα DAC, δηλαδή έχουν βάλει 1 στο καλύτερο, 2 στο αμέσως επόμενο, 3 στο 3ο και 4 στο 4ο.

Στον πρώτο πίνακα φαίνονται τα αποτελέσματα αυτά:

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ¬Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒΎΓŽΒ· DAC_1.gif

Κριτής DIY_DAC Antilope Zodiac+ Behringer Ultramatch Pro Audio Nemesis DC-1
Κριτής_1 1 2 3 4
Κριτής_2 1 3 2 4
Κριτής_3 1 2 3 4
Κριτής_4 3 1 2 4
Κριτής_5 1 2 3 4
Κριτής_7 1 2 3 4
Κριτής_8 2 1 3 4

Βάζοντας βαθμό 4 σε εκείνο που τερμάτισε 1ο, 3 σε εκείνο που ήρθε 2ο, 2 στος 3ο και 1 στο 4ο, μπορούμε να ποσοτικοποιήσουμε τα αποτελέσματα.
Με αυτό τον τρόπο διαμορφώνεται μια βαθμολογία για κάθε DAC, που είναι η ακόλουθη:

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ¬Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒΎΓŽΒ· DAC.gif

DIY Ant Beri Nem
4 3 2 1
4 2 3 1
4 3 2 1
2 4 3 1
4 3 2 1
4 3 2 1
3 4 2 1
25 22 16 7

(Αν κάποιος admin ξέρει πως να φτιάξει τους πίνακες, ας το κάνει παρακαλώ...)

Άρα,
1ο με 25 βαθμούς ήρθε το DIY,
2η η Αντιλόπη με 22,
3ο το Behringer με 16 και
4ο το Nemesis
(εδώ υπήρχε απόλυτη ομοφωνία!) με 7 βαθμούς

Σημείωση:
Από τις σελίδες αξιολόγησης που έχω στα χέρια μου, μου λείπει η αξιολόγηση ενός κριτή (ή του Analyse_it ή του Modright) κ δεν είμαι σίγουρος αν η σελίδα με τις κόκκινες σημειώσεις κ βελάκια, που πρέπει να είναι του DomieMic, έχει σαφή αποτελέσματα...

Τέλος, πείτε μου αν κάποιος έχει πρόβλημα με τη δημοσιοποίηση του ονόματός του (έστω κι ένας αν έχει, δε μπορώ να δημοσιεύσω κανενός)

Ευχαριστώ πολύ....

Υ.Γ ....επειδή μου λείπει ένας ιδιαίτερος Parker με χαραγμένο το όνομα "ΕΝΕΚΤΡΟΝ", αν κάποιος φίλος τον έχει πάρει κατά λάθος, παρακαλείται να με ενημερώσει με pm.... -bye-

Ζηλευωωωωωωωωωωω!!!!
Με παρεσυρε το ''TAXISNET'' και δεν μπορεσα να ερθω.

Καλη συνεχεια στην αναζητηση του τελειου ντακ!!!

Εσένα θα σου τα "ψάλλω" τηλεφωνικά!!!

Το TAXISNET δε δουλεύει τις καλές μέρες, την Κυριακή σε παρέσυρε??? :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Συγκριτικό test DAC...

Από αριστερά Chris1967, modright, economo, alesios73, Caraudiotest, Internet king, Analyse_it
dac20.jpg

με τέτοια μέλη εμένα δε με μέλει -bye-

...

(...)
Υ.Γ ....επειδή μου λείπει ένας ιδιαίτερος Parker με χαραγμένο το όνομα "ΕΝΕΚΤΡΟΝ", αν κάποιος φίλος τον έχει πάρει κατά λάθος, παρακαλείται να με ενημερώσει με pm.... -bye-

...τα συμπεράσματα δικά σας......

...

:BDGBGDB55:

Last edited:

...Έφτασεεεεεεϊ.....

Από τις σελίδες αξιολόγησης που έχω στα χέρια μου, μου λείπει η αξιολόγηση ενός κριτή (ή του Analyze_it ή του Modright) κ δεν είμαι σίγουρος αν η σελίδα με τις κόκκινες σημειώσεις κ βελάκια, που πρέπει να είναι του DomieMic, έχει σαφή αποτελέσματα...

Τέλος, πείτε μου αν κάποιος έχει πρόβλημα με τη δημοσιοποίηση του ονόματός του (έστω κι ένας αν έχει, δε μπορώ να δημοσιεύσω κανενός)

η δική μου σειρά ήταν 1 2 3 4

τη σειρά αξιολόγησης του modright έτυχε να τη δω όταν την έδινε και απ ότι βλέπω υπάρχει στα αποτελέσματα...

Last edited:

...Έφτασεεεεεεϊ.....

Λοιπόν, τα αποτελέσματα είναι σχετικά εύκολο να αποτυπωθούν, με τη μέθοδο που ακολουθήσαμε.
Οι φίλοι που αξιολόγησαν έχουν κατατάξει με σειρά προτίμησης τα 4 επικρατέστερα DAC, δηλαδή έχουν βάλει 1 στο καλύτερο, 2 στο αμέσως επόμενο, 3 στο 3ο και 4 στο 4ο.

Στον πρώτο πίνακα φαίνονται τα αποτελέσματα αυτά:

View attachment 67962

Κριτής DIY_DAC Antilope Zodiac+ Behringer Ultramatch Pro Audio Nemesis DC-1
Κριτής_1 1 2 3 4
Κριτής_2 1 3 2 4
Κριτής_3 1 2 3 4
Κριτής_4 3 1 2 4
Κριτής_5 1 2 3 4
Κριτής_7 1 2 3 4
Κριτής_8 2 1 3 4

Βάζοντας βαθμό 4 σε εκείνο που τερμάτισε 1ο, 3 σε εκείνο που ήρθε 2ο, 2 στος 3ο και 1 στο 4ο, μπορούμε να ποσοτικοποιήσουμε τα αποτελέσματα.
Με αυτό τον τρόπο διαμορφώνεται μια βαθμολογία για κάθε DAC, που είναι η ακόλουθη:

View attachment 67961

DIY Ant Beri Nem
4 3 2 1
4 2 3 1
4 3 2 1
2 4 3 1
4 3 2 1
4 3 2 1
3 4 2 1
25 22 16 7

(Αν κάποιος admin ξέρει πως να φτιάξει τους πίνακες, ας το κάνει παρακαλώ...)

Άρα,
1ο με 25 βαθμούς ήρθε το DIY, ->26
2η η Αντιλόπη με 22, -> 20
3ο το Behringer με 16 και -> 17
4ο το Nemesis

Σημείωση:
Από τις σελίδες αξιολόγησης που έχω στα χέρια μου, μου λείπει η αξιολόγηση ενός κριτή (ή του Analyse_it ή του Modright) κ δεν είμαι σίγουρος αν η σελίδα με τις κόκκινες σημειώσεις κ βελάκια, που πρέπει να είναι του DomieMic, έχει σαφή αποτελέσματα...

Ευχαριστώ πολύ....

Γιώργο, ίσως υπάρχουν κάποια λαθάκια στα αποτελέσματα που αναφέρεις παραπάνω (σύμφωνα με τον πρώτο πίνακα με την αξιολόγηση των κριτών)..... δεν χάθηκε ο κόσμος βέβαια....

Άρα,
1ο με 25 βαθμούς ήρθε το DIY, -> 26
4ο το Nemesis

Last edited:

Από τις σελίδες αξιολόγησης που έχω στα χέρια μου, μου λείπει η αξιολόγηση ενός κριτή (ή του Analyze_it ή του Modright) κ δεν είμαι σίγουρος αν η σελίδα με τις κόκκινες σημειώσεις κ βελάκια, που πρέπει να είναι του DomieMic, έχει σαφή αποτελέσματα...

Ευχαριστώ πολύ....

Λοιπόν... φίλε Γιώργο, χωρίς να έχω μιλήσει με τον Νίκο (caraudiotest) από τη μέρα της ακρόασης και χωρίς να έχω μπροστά μου τα χαρτιά με τις βαθμολογίες (!) , έχω την εντύπωση πως σου λείπει η αξιολόγησή του ........

πες μου πως έπεσα μέσα....... :BDGBGDB55:

...
Καλό βράδυ σε όλους

Last edited:

Αν κάποιος admin ξέρει πως να φτιάξει τους πίνακες, ας το κάνει παρακαλώ...

Καλημέρα, έτοιμος :-)

Κριτής | DIY_DAC | Antilope Zodiac+ | Behringer Ultramatch Pro | Audio Nemesis DC-1
Κριτής_1 | 1 | 2 | 3 | 4
Κριτής_2 | 1 | 3 | 2 | 4
Κριτής_3 | 1 | 2 | 3 | 4
Κριτής_4 | 3 | 1 | 2 | 4
Κριτής_5 | 1 | 2 | 3 | 4
Κριτής_7 | 1 | 2 | 3 | 4
Κριτής_8 | 2 | 1 | 3 | 4

DIY | Ant | Beri | Nem
4 | 3 | 2 | 1
4 | 2 | 3 | 1
4 | 3 | 2 | 1
2 | 4 | 3 | 1
4 | 3 | 2 | 1
4 | 3 | 2 | 1
3 | 4 | 2 | 1
25 | 22 | 16 | 7

Γιώργο, ίσως υπάρχουν κάποια λαθάκια στα αποτελέσματα που αναφέρεις παραπάνω (σύμφωνα με τον πρώτο πίνακα με την αξιολόγηση των κριτών)..... δεν χάθηκε ο κόσμος βέβαια....

Άρα,
1ο με 25 βαθμούς ήρθε το DIY, -> 26
4ο το Nemesis

Ηλία, δε βλέπω λάθη στα αθροίσματα.
Η Βαθμολογία του Caraudio υπάρχει και είναι σωστή.

Εγώ έχω ένα χαρτί χωρίς όνομα και μου λείπει κι άλλο ένα.
Εσύ έδωσες χαρτί με τη βαθμολογία χωρίς να γράψεις το όνομά σου ή δεν έδωσες καθόλου?

Αυτό πές μου μόνο.

Καλημέρα, έτοιμος :-)

Κριτής | DIY_DAC | Antilope Zodiac+ | Behringer Ultramatch Pro | Audio Nemesis DC-1
Κριτής_1 | 1 | 2 | 3 | 4
Κριτής_2 | 1 | 3 | 2 | 4
Κριτής_3 | 1 | 2 | 3 | 4
Κριτής_4 | 3 | 1 | 2 | 4
Κριτής_5 | 1 | 2 | 3 | 4
Κριτής_7 | 1 | 2 | 3 | 4
Κριτής_8 | 2 | 1 | 3 | 4
DIY | Ant | Beri | Nem
4 | 3 | 2 | 1
4 | 2 | 3 | 1
4 | 3 | 2 | 1
2 | 4 | 3 | 1
4 | 3 | 2 | 1
4 | 3 | 2 | 1
3 | 4 | 2 | 1
25 | 22 | 16 | 7

Σ' ευχαριστώ πολύ Tmjuju ! -bye-

Είδα κ πως το έκανες, γιατί μου βγήκε η ψυχή χθες!