AFam
AVClub Fanatic
- 11 September 2006
- 26,961
Αλλος καπνίζει άλλος γυρνάει. Οτι μπορεί ο καθένας κύριε συνάδελφε......
Συνήθως για καφέ το μεσημέρι μετά την δουλειά ή σε κάποιο διάλειμμα απ' το γραφείο.
Τσ τσ..... Πωλητές !!!!!

Αλλος καπνίζει άλλος γυρνάει. Οτι μπορεί ο καθένας κύριε συνάδελφε......
Συνήθως για καφέ το μεσημέρι μετά την δουλειά ή σε κάποιο διάλειμμα απ' το γραφείο.
Nα πω κι εγώ τι έχω δει στις τελευταίες εξόδους μου.
Γλυφάδα: Σε 2-3 μπαράκια που πήγα την προηγούμενη εβδομάδα μέσα δεν κάπνιζε κανένας, μάλιστα στα τραπέζια δεν υπήρχαν ούτε τασάκια. Σε κάποιους πελάτες που άναψαν τσιγάρο έγινε σύσταση να βγουν στον εξωτερικό χώρο. Εξω κάπνιζαν όλοι και στα τρία μαγαζιά.
Αργυρούπολη (στην Γερουλάνου). Επειδή οι εξωτερικοί χώροι του καταστήματος είναι κλειστοί με τζαμαρία, είχαν ανοίξει περιμετρικά τις τζαμαρίες και κάπνιζαν. Μέσα δεν υπήρχαν ούτε τασάκια.
Χαλάνδρι. Το ίδιο σύστημα με τις τζαμαρίες. Ανοικτές και κάπνισμα. Μέσα υπήρχαν μόνο μη καπνιστές.
Π. Φάληρο, σε μεζεδωπολείο. Καπνιστές μόνο στον εξωτερικό χώρο (αυλή). Μέσα ήταν γεμάτο, αλλά απαγορευόταν το κάπνισμα. Υπήρχαν σχετικές ταμπέλες και ούτε τασάκι δεν έβλεπες.
Ν. Σμύρνη: Σε γνωστό μπαρ της περιοχής κοντά στο γήπεδο, κάπνιζαν μέσα - έξω. Είχαν βέβαια ανοικτά δυο παράθυρα, αλλά ήταν κανονικός τεκές.
Μπουρνάζι, σε κλειστό μπαρ: Κανονικό πανηγύρι. Τασάκια παντού και όλοι να καπνίζουν. Ομοίως κανονικός τεκές.
χαχα!!! Και μόνο ως αστείες εκλαμβάνονται τέτοιες έρευνες φίλε μου...
Το κάπνισμα είναι επιβαρυντικός παράγοντας και μόνο φίλε μου και μάλιστα όχι από τους σοβαρούς...
Τέτοιες "έρευνες" άλλοτε πληρωμένες και άλλοτε "φτιαχτές", υπάρχουν πολλές....
και εσύ αγαπητέ μου gordonas
τι ζόρι τραβάς να μην πάθω εγώ καρκίνο και έμφραγμα ?
και εσύ αγαπητέ μου gordonas
τι ζόρι τραβάς να μην πάθω εγώ καρκίνο και έμφραγμα ?
Οι θέσεις των υπόλοιπων κινούνται στα όρια του γραφικού και του κακομαθημένου. Απλώς αμφισβητούμε όλα όσα δεν μας αρέσουν και τα γελοιοποιύμε κιόλας. Απλώς δείχνουν το επίπεδο του καθενός υπό την επίρρεια της νικοτίνης.
.
Η τοποθέτηση του Σπύρου του Σούρλα ήταν νηφάλια και αντάξια ενός επιστήμονα. Πιστεύω ότι είναι μια απάντηση επί της ουσίας στις θέσεις της συγκεκριμένης έρευνας κι ως τέτοια θα πρέπει να τη λάβουμε.
Οι θέσεις των υπόλοιπων κινούνται στα όρια του γραφικού και του κακομαθημένου. Απλώς αμφισβητούμε όλα όσα δεν μας αρέσουν και τα γελοιοποιύμε κιόλας. Απλώς δείχνουν το επίπεδο του καθενός υπό την επίρρεια της νικοτίνης.
Για γινε λιγο πιο συγκεκριμενος αν θες γιατι δεν βγαζω νοημα.
Αποψη μου ειναι να κοιταει εκαστος την καμπουρα του ,το ποιος δλδ κινειται στα ορια του γραφικου και του κακομαθημενου ποιος θα το κρινει εσυ ;Ως τι ;
Ας φροντισει ο καθενας για το δικο του επιπεδο (αν χρειαζεται να ανεβει επιπεδο ας ανεβει) ,εκτος εαν υποτιμοντας το επιπεδο των αλλων αισθανεται καποιος οτι ανεβαινει επιπεδο
Τωρα αυτο για το "υπο την επιρρεια της νικοτινης" δεν το σχολιαζω ,ειμαι υπο την επιρρεια ηλιοσπορου τωρα και ισως ξεφυγω
Πάντως γιαγιάδες που να καπνίζουν στο δημοτικό δεν έχω ξανακούσει...
Ή τόσο επιθετικές...
Μερικές βέβαια είναι άκρως επικίνδυνες...
![]()
Μα στα στέκια των Daltons πας και εσύ;![]()
Ο Σπύρος όταν τοποθετείτο δεν ήταν υπό την επήρεια της νικοτίνης ή η νικοτίνη επηρεάζει περισσότερο τους μη επιστήμονες? Με λίγα λόγια, ο εθισμός που υποβιβάζει το επίπεδο είναι επιλεκτικός ανάλογα το πτυχίο που κατέχουμε?
επήρεια κατ' αρχας .....
Όχι Γιάννη. Σε αυτό το θέμα υπάρχουν πολλές τοποθετήσεις. άλλες σοβαρές, άλλες επιστημονικές, άλλες χιουμοριστικές, άλλες εμπαθείς. Δεν αναφέρομαι σε όλα τα μηνύματα, αλλά σε μηνύματα σαν αυτά που παραθέτω παραπάνω.
Αν μου επιτρέπεις Βλάση, το ίδιο θα μπορούσα να ισχυριστώ και για την άλλη πλευρά. Φυσικά και δεν αναφέρομαι, ομοίως, σε όλα τα μηνύματα. Δεν χρειάζεται, όμως, κατά τη γνώμη μου, να μπαίνουμε σε τέτοιου είδους διάλογο...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.