Αν εξαιρέσουμε τά ηχειάκια μου πού τά χαρακτηρίζει ως ανθοστήλες τάφων ,καί πού κάθε βράδυ τά ξαναβρίσκω κολλημένα στον τοίχο ,άν εξαιρέσουμε τό ότι θέλει χαμηλές εντάσεις σέ συμφωνίες ακούει 20ό αιώνα (και γουστάρει τον Luigi Nono..:ADFADF1:.),λατρεύει Πετρο Λούκα , Χατζιδάκι Mozart καί Θανάση Παπακωνσταντίνου(σγά μήν δέν παινέψει τό βσινί αλογάκι..)
Μέ τήν jazz κόλλησε μέ τον Sclavis(τό Carnets de routes τό βρήκε αριστούργημα) και κάνει χοντρή κριτική σε´δουλειές τού Arild Andersen και έθαψε (δικαίως)τήν ''Ηλέκτρα'' του φωνάζοντας οτι δέν έχει πάρει χαμπάρι απο Τραγωδία..
Ταυτόχρονα δηλώνει ''Ρουβίτσα'' και
θεωρεί τίς ''Δύσκολες στιγμές'' τής Θεοδωρίδου τραγουδάρα (by the way θά πρότεινα νά τό τραγουδήσει η Μπόνι Τάϊλερ γιά νά τό αναδείξει:fahne90
Οταν ακούω Bley ή συμφωνίες τού Shostakovich δυνατά ,βάζει ηλεκτρική σκούπα γιατί ''
ηρθε η ώρα τής καθαριότητας''..:ADFAD2:
Ακούει Beatles (όπως και ο γιός μου,εγώ δύσκολα..............)αλλά λατρεύει τον Σαμαντάκα (και γιά μένα δημοτικό τραγούδι-σταθμός)..
Εν γένει δεν αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα ,ειδικά τίς ώρες πού λείπω απ´τό σπίτι...:afro:
Ευτυχώς πάντως χαίρεται νά μαθαίνει (και πρωτίστως νά απορρίπτει:Banane0

και έχει διαβάσει και 5-6 κειμενάκια πούχω γράψει εδώ μέσα ...
Αρα περνάει άνετα τήν βάση..
Αλλά ,όπως μούχε πεί κάποτε και ο Λύμπε(και δικαιώθηκε)''Οταν μεγαλώσει ο μικρός θά ακούς μουσική απο ηχειάκια και ξέχνα τά πολλά-πολλά γιατί θά σού καταλάβουν τό σπίτι μάνα και γιός και εσύ θά περιορίζεσαι ολο και περισσότερο σέ καμιά γωνίτσα''..
That's life...:violent-smiley-030::a0210: