Τα έτερα ημίσεά μας και η Μουσική

Στο παλιό θέμα Workshop Erotica έχω πει τις ρατσιστικές μου απόψεις.

Τελικά ήμουν κωλόφαρδος. Ξεκινάμε από Gothic,New Wave , χρόνια rebound η μικρή και τώρα μαζί μου τρέλα για Kyuss (μαζί στη συναυλία χοροπηδάγαμε), Mars Volta, Qotsa κ.τ.λ.
Βέβαια είναι φανατική με το Dub.:afro:

Νομίζω ήρθε η ώρα να γίνω πατέρας.:ADFADF1:

Αν εξαιρέσουμε τά ηχειάκια μου πού τά χαρακτηρίζει ως ανθοστήλες τάφων ,καί πού κάθε βράδυ τά ξαναβρίσκω κολλημένα στον τοίχο ,άν εξαιρέσουμε τό ότι θέλει χαμηλές εντάσεις σέ συμφωνίες ακούει 20ό αιώνα (και γουστάρει τον Luigi Nono..:ADFADF1:.),λατρεύει Πετρο Λούκα , Χατζιδάκι Mozart καί Θανάση Παπακωνσταντίνου(σγά μήν δέν παινέψει τό βσινί αλογάκι..:Banane0:)

Μέ τήν jazz κόλλησε μέ τον Sclavis(τό Carnets de routes τό βρήκε αριστούργημα) και κάνει χοντρή κριτική σε´δουλειές τού Arild Andersen και έθαψε (δικαίως)τήν ''Ηλέκτρα'' του φωνάζοντας οτι δέν έχει πάρει χαμπάρι απο Τραγωδία..

Ταυτόχρονα δηλώνει ''Ρουβίτσα'' και θεωρεί τίς ''Δύσκολες στιγμές'' τής Θεοδωρίδου τραγουδάρα (by the way θά πρότεινα νά τό τραγουδήσει η Μπόνι Τάϊλερ γιά νά τό αναδείξει:fahne90:)

Οταν ακούω Bley ή συμφωνίες τού Shostakovich δυνατά ,βάζει ηλεκτρική σκούπα γιατί ''ηρθε η ώρα τής καθαριότητας''..:ADFAD2:

Ακούει Beatles (όπως και ο γιός μου,εγώ δύσκολα..............)αλλά λατρεύει τον Σαμαντάκα (και γιά μένα δημοτικό τραγούδι-σταθμός)..

Εν γένει δεν αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα ,ειδικά τίς ώρες πού λείπω απ´τό σπίτι...:afro:
Ευτυχώς πάντως χαίρεται νά μαθαίνει (και πρωτίστως νά απορρίπτει:Banane0:)και έχει διαβάσει και 5-6 κειμενάκια πούχω γράψει εδώ μέσα ...

Αρα περνάει άνετα τήν βάση..

Αλλά ,όπως μούχε πεί κάποτε και ο Λύμπε(και δικαιώθηκε)''Οταν μεγαλώσει ο μικρός θά ακούς μουσική απο ηχειάκια και ξέχνα τά πολλά-πολλά γιατί θά σού καταλάβουν τό σπίτι μάνα και γιός και εσύ θά περιορίζεσαι ολο και περισσότερο σέ καμιά γωνίτσα''..

That's life...:violent-smiley-030::a0210:

Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!
Πρέπει να τα λάβω όλα αυτά υπ όψιν μου όταν μεγαλώσω και θα πρέπει να παντρευτώ!!

Νά ´στε καλά!!!

:flipout::flipout::flipout::eviltongue:

"...και ξέχνα τά πολλά-πολλά γιατί θά σού καταλάβουν τό σπίτι μάνα και γιός και εσύ θά περιορίζεσαι ολο και περισσότερο σέ καμιά γωνίτσα''

Ακριβώς! Επιστρέφοντας από τη Βιέννη, άπλωσα τα βιβλία μου σε τέσσερις χώρους του σπιτιού, ενώ διέθετα δωμάτιο-γραφείο με δύο έπιπλα-γραφεία. Τώρα, μετά τη γέννηση δύο θυγατέρων, δεν έχω δικό μου δωμάτιο-γραφείο, έχω μόνο τέσσερις βιβλιοθήκες στο σαλόνι, ενώ τα υπόλοια βιβλία βρίσκονται σε δύο γκαράζ.
Έτσι είναι η ζωή...Το θετικό είναι ότι ετεροχρονισμένα κοιμάμαι ενίοτε σε παιδικά δωμάτια!

Μουσικα υπαρχει σχεδον πληρη ταυτιση με το εταιρο ημισυ ,δυσκολα θα γινοταν αλλιως μιας και παντα κυριαρχουσε η μουσικη στο σπιτι και η ιδια παιζει λιγο μουσικη , θα ελεγα οτι μου εμαθε την εντεχνη ελληνικη μουσικη με την οποια αλλιως θα ειχα μαλλον ....μαυρα μεσανυχτα . Τα τελευταια χρονια κυριαρχουν τα κινουμενα σχεδια των παιδιων και υποχρεωνομαι σε ακροβατικα με μικρα ηχεια σε αλλο δωματιο και ακουστικα.

Last edited:
...Τα τελευταια χρονια κυριαρχουν τα κινουμενα σχεδια των παιδιων και υποχρεωνομαι σε ακροβατικα με μικρα ηχεια σε αλλο δωματιο και ακουστικα.

Ομοιοπαθείς, όμως... ξέχασα να σας πω, εκτός από τον ύπνο σε παιδικά δωμάτια κάτω από κουνουπιέρες, απολαμβάνω ενίοτε και διάφορα παιδικά κινούμενα σχέδια, όπως Μπάρμπυ και άλλα, που δεν είδα μικρός. Γεννήθηκα στη γενιά που ενηλικιωθήκαμε πάρα πολύ νωρίς...

Εχει δικά της cd και δίσκους . Τα cd σχετικά καινούργια ( Enigma, Ottmar Liebert , Charlie “bird” Parker , Πασχάλη Τερζή , Queen , Morphine , Rhabi Abou Khalil κ.ο.κ) οι δίσκοι από τα νιάτα της ( Moody Blues , Neil Diamond , Rolling Stones , Αρλέτα , «Το μεγάλο μας τσίρκο» κλπ )

Απʼ τα δικά μου άλλα τα ακούει και φεύγει τρέχοντας ( Ornette Coleman , M iles της περιόδου Οn the corner )και για άλλα τρελλαίνεται ( Miles της εποχής του Kind of blue , Beatles , Purple , Sabbath , Kyuss , Rainbow , Traffic – κλασικά 70ʼς ως επί το πλείστον ) . Στο ραδιόφωνο 105.5 σταθερά

Από ελληνικά εδώ τα χαλάμε . Ούτε Χριστοδουλόπουλο , ούτε Χάρη Κωστόπουλο , ούτε Ζαφείρη Μελά . Αντίθετα από Χατζηγιάννη μέχρι Ρουβά κι από Μητροπάνο μέχρι Αρβανιτάκη , Κατσιμιχαίους και Σπανουδάκη.

Από κλασσική , όπερα ( Aida , Cosi fan tutti ) Callas γενικώς κλπ. Αλλά της την εχω απαγορεύσει δια ροπάλου. :flipout::flipout::flipout:

Τελικά είναι μυστήρια όντα οι γυναίκες … Μάλλον δεν έχουν κουτάκια

Last edited:
Απάντηση: Re: Τα έτερα ημίσεά μας και η Μουσική

Εχει δικά της cd και δίσκους . Τα cd σχετικά καινούργια ( Enigma, Ottmar Liebert , Charlie “bird” Parker , Πασχάλη Τερζή , Queen , Morphine , Rhabi Abou Khalil κ.ο.κ) οι δίσκοι από τα νιάτα της ( Moody Blues , Neil Diamond , Rolling Stones , Αρλέτα , «Το μεγάλο μας τσίρκο» κλπ )

Απʼ τα δικά μου άλλα τα ακούει και φεύγει τρέχοντας ( Ornette Coleman , M iles της περιόδου Οn the corner )και για άλλα τρελλαίνεται ( Miles της εποχής του Kind of blue , Beatles , Purple , Sabbath , Kyuss , Rainbow , Traffic – κλασικά 70ʼς ως επί το πλείστον ) . Στο ραδιόφωνο 105.5 σταθερά

Από ελληνικά εδώ τα χαλάμε . Ούτε Χριστοδουλόπουλο , ούτε Χάρη Κωστόπουλο , ούτε Ζαφείρη Μελά . Αντίθετα από Χατζηγιάννη μέχρι Ρουβά κι από Μητροπάνο μέχρι Αρβανιτάκη , Κατσιμιχαίους και Σπανουδάκη.

Από κλασσική , όπερα ( Aida , Cosi fan tutti ) Callas γενικώς κλπ. Αλλά της την εχω απαγορεύσει δια ροπάλου. :flipout::flipout::flipout:

Τελικά είναι μυστήρια όντα οι γυναίκες … Μάλλον δεν έχουν κουτάκια

Πώς νόμιζα οτι της άρεσαν και οι Μuse ?:ADFADF1:

Αν εξαιρέσουμε τά ηχειάκια μου πού τά χαρακτηρίζει ως ανθοστήλες τάφων ,καί πού κάθε βράδυ τά ξαναβρίσκω κολλημένα στον τοίχο ,άν εξαιρέσουμε τό ότι θέλει χαμηλές εντάσεις σέ συμφωνίες ακούει 20ό αιώνα (και γουστάρει τον Luigi Nono..:ADFADF1:.),λατρεύει Πετρο Λούκα , Χατζιδάκι Mozart καί Θανάση Παπακωνσταντίνου(σγά μήν δέν παινέψει τό βσινί αλογάκι..)

Μέ τήν jazz κόλλησε μέ τον Sclavis(τό Carnets de routes τό βρήκε αριστούργημα) και κάνει χοντρή κριτική σε´δουλειές τού Arild Andersen και έθαψε (δικαίως)τήν ''Ηλέκτρα'' του φωνάζοντας οτι δέν έχει πάρει χαμπάρι απο Τραγωδία..

Ταυτόχρονα δηλώνει ''Ρουβίτσα'' και θεωρεί τίς ''Δύσκολες στιγμές'' τής Θεοδωρίδου τραγουδάρα (by the way θά πρότεινα νά τό τραγουδήσει η Μπόνι Τάϊλερ γιά νά τό αναδείξει:fahne90:)

Οταν ακούω Bley ή συμφωνίες τού Shostakovich δυνατά ,βάζει ηλεκτρική σκούπα γιατί ''ηρθε η ώρα τής καθαριότητας''..:ADFAD2:

Ακούει Beatles (όπως και ο γιός μου,εγώ δύσκολα..............)αλλά λατρεύει τον Σαμαντάκα (και γιά μένα δημοτικό τραγούδι-σταθμός)..

Εν γένει δεν αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα ,ειδικά τίς ώρες πού λείπω απ´τό σπίτι...:afro:
Ευτυχώς πάντως χαίρεται νά μαθαίνει (και πρωτίστως νά απορρίπτει:Banane0:)και έχει διαβάσει και 5-6 κειμενάκια πούχω γράψει εδώ μέσα ...

Αρα περνάει άνετα τήν βάση..

Αλλά ,όπως μούχε πεί κάποτε και ο Λύμπε(και δικαιώθηκε)''Οταν μεγαλώσει ο μικρός θά ακούς μουσική απο ηχειάκια και ξέχνα τά πολλά-πολλά γιατί θά σού καταλάβουν τό σπίτι μάνα και γιός και εσύ θά περιορίζεσαι ολο και περισσότερο σέ καμιά γωνίτσα''..

That's life...:violent-smiley-030::a0210:

Στο πρώτο bold : Ε, έχει ένα δίκιο η γυναίκα..:2thumb22sup:

στο δεύτερο bold : χαχαχαχαχ !!!:flipout::flipout:

Επειδή σε ορισμένα ποστ διαβάζω μια διαδεδομένη αυταπάτη (α λα Matrix) όπως:"...τις διαλέγουμε..." νιώθω την ανάγκη να παρέμβω.Τις γυναίκες δεν τις διαλέγουμε.Μας διαλέγουν.

Re: Απάντηση: Re: Τα έτερα ημίσεά μας και η Μουσική

Εννοείται. Η απαρίθμηση ήταν ενδεικτική και όχι περιοριστική.

:flipout::flipout::flipout:

Και έγινε φαντάζομαι με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος

Επειδή σε ορισμένα ποστ διαβάζω μια διαδεδομένη αυταπάτη (α λα Matrix) όπως:"...τις διαλέγουμε..." νιώθω την ανάγκη να παρέμβω.Τις γυναίκες δεν τις διαλέγουμε.Μας διαλέγουν.

Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη. Είχα μείνει τόσο καιρό με την εντύπωση οτι και εγώ ήμουν αυτός που έκανε την πρώτη κίνηση, αλλά μπορεί όντως να ήταν μια αυταπάτη, όπως λες.
Ούτως ή άλλως, στον ιδιαίτερα περίπλοκο κόσμο που ζούμε, τα φαινόμενα γενικά, μπορεί να μας απατούν ...

Re: Απάντηση: Τα έτερα ημίσεά μας και η Μουσική

Σας ζηλεύω πάντως ,όλους.

Αλίμονο σε εμάς τους γεροντοκόρους, που υποχρεωτικά ακούμε μόνοι μας τσι μουσικές μας...:ADFAD2:

Γιατί, οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους, πώς κατάλαβες ότι τις ακούμε, με παρέα? Εδώ με κατηγορούν μέχρι και που φοράω ακουστικά και δεν τους ακούω που μου μιλάνε! :Banane0:

Απάντηση: Re: Τα έτερα ημίσεά μας και η Μουσική

Mιλαμε για κανονικη οντισιον.Εμεις απλα επιλεγουμε μονο σε ποια οντισιον θα παμε.Απο εκει και περα ειναι θεμα.......σκηνοθετη...

Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη. Είχα μείνει τόσο καιρό με την εντύπωση οτι και εγώ ήμουν αυτός που έκανε την πρώτη κίνηση, αλλά μπορεί όντως να ήταν μια αυταπάτη, όπως λες.
Ούτως ή άλλως, στον ιδιαίτερα περίπλοκο κόσμο που ζούμε, τα φαινόμενα γενικά, μπορεί να μας απατούν ...

Άστο... σε τέτοια θέματα είναι σαν να παίζεις σκάκι με ρώσο γκραν-μέτρ...

Re: Απάντηση: Τα έτερα ημίσεά μας και η Μουσική

Σας ζηλεύω πάντως ,όλους.

Αλίμονο σε εμάς τους γεροντοκόρους, που υποχρεωτικά ακούμε μόνοι μας τσι μουσικές μας...:ADFAD2:

Το μύθο με την κολοβή αλεπού τον έχεις υπ´όψη σου;:Banane0: