Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Ακόμα περιμένουμε την επιστημονική εξήγηση πώς δουλεύουν αυτά τα ρημάδια τα purifiers....

Και μάλλον θα περιμένουμε για πολύ!

Πίστευε και μη ερεύνα!
Πω, πω κάτι "αιρετικούς" σαν κι εμένα σε άλλες εποχές τούς έκαιγαν. Τώρα απλώς τους αγνοούν... Η τους σνομπάρουν! Ακούς εκεί να μην πιστεύει ότι τα purifiers λειτουργούν και να ζητάει και επιστημονική απόδειξη γι αυτό!... Απαράδεκτος!!!

Πραγματικα δεν μπορω να σας καταλαβω ολους εδω μεσα!!

Καθεστε και μαλωνετε σα τα κοκορια γιατι προφανως εχετε προσωπικες εχθρες, πραγμα που δεν ενδιαφερει στο ελαχιστο κανεναν αλλο που διαβαζει το forum!! Λιγη σοβαροτητα θα επρεπε να ειχατε, οχι απεναντι σε αναγνωστες που δεν σας ξερουν (οπως εγω πχ) αλλα απενατι στους εαυτους σας!!
Σοβαρα δεν ντρεπεστε που ξεφτιλιζεστε ετσι απεναντι σε ολους?? Λιγη αξιοπρεπεια?? Τελος παντων!!!

Και μεσα σε ολα αυτα χανεται την μπαλα και την ουσια!!!

Δεν εχει νοημα ποσο στοιχιζουν και δεν θα επρεπε να ενδιαφερει κανενα σε τελικη αναλυση αυτο. Αν καποιος εχει τα λεφτα και θελει να τα δωσει ελευθερος ανθρωπος ειναι και ελευθερη αγορα!!

Το προβλημα ερχεται ομως αν τα προιοντα που ειναι προς πωληση
ειναι μουφες. Τοτε με καποιο τροπο ο ανιδεος καταναλωτης πρεπει να προστατευεται. Προσοχη δεν λεω οτι ειναι ντε και καλα μουφες τα προιοντα του Κυριου Μενδρινου. Αυτο που εγω λεω μεχρι τωρα και απαντηση δεν περνω, ειναι πως στο καλο δουλευουν οταν οι εξισωσεις της φυσικης λενε αλλα....

Και με τους ανουσιους καυγαδες σας δεν προσεχετε καν οτι ο κατασκευαστης δεν μιλα στην ουσια αλλα για το ποσο ειναι το σκορ στον αγωνα....
Αυτο εγω το λεω ασεβεια απεναντι σε ενα εν δυναμει καταναλωτη.
Σιγουρα η αντιμετωπιση μερικων εδω μεσα απεναντι στον Κ. Μενδρινο και τα προιοντα του δεν ηταν η σωστοτερη αλλα ομως αν θελατε Κ. Μενδρινε θα μπορουσατε να βουλωσετε τα στοματα ολων. Τον τροπο τον ξερετε....

Γιαννης Νεστορας

... Ειναι και σχεδον τα ιδια, με 317 και αυτα, τα οποια μπορεις να τα χαρακτηρισεις σαν γεννητριες θορυβου.

Έτσι ε; Θόρυβο! Άντε καλά, άμα βγάζουν θόρυβο τα 317, βάλτε 337... :p

οταν το 6moons μιλαει για ακουστες διαφορες,οταν τοσος κοσμος μιλαει για ακουστες διαφορες εσεις μπορειτε και οφειλετε να διαφωνειτε (εαν εχετε ακουσει βεβαια συστημα με τα purifiers) αλλα οχι να ειρωνευεστε.

Ναι και όλος ο κόσμος σε κάποιες άλλες εποχές έλεγε ότι η γη είναι το κέντρο του σύμπαντος και ο ήλιος γυρίζει γύρω από αυτήν!
Και κάποιος δυστυχής πού τόλμησε να διατυπώσει το αντίθετο βρέθηκε στην πυρα!!! :devil-smiley-029:

inest
εμενα μην με "ανακατευεις" με αυτους εκει κατω, εγω ειμαι καλο παιδι και ειμαι εκει πανω. Ειμαι παντα ευγενικος και δεν μπλεκομαι σε καυγαδες....................>>>>> χωρις λογο<<<<<
Εχουν μεινει κατι ωρες μεχρι να περασει η προθεσμια των 24 ωρων. Αναμενωμεν.
παντως, τα εδειξα σε εναν φιλο που ειναι λιγακι σχετικος και πεθανε στα γελια.
Οπως και εσυ το πρωτο που του εκανε εντυπωση ηταν το σχημα που δεν εκλεινε ερμητικα και σε ολο το μηκος τον υπο προστασιαν αγωγον. Και ο δευτερος ενδιασμος του ηταν η συσταση του που δεν ηταν ομογενης γιατι οι ρητινες δεν εχουν καμμια επιδραση στον ηλεκτρομαγνητισμο, τουλαχιστον στα κυματα που καλουνται να κανουν καποια αποσβεση.

Ο κατασκευαστής δεν θα απαντήσει πως δουλεύουν γιατί πιθανός και να μην ξέρει.
Σαν τα δικά του κυκλοφορούν στο εμπόριο δηλαδή ρινίσματα μέσα σε ρητίνη από εναλλακτικούς θεραπευτές με σκοπό το ενεργειακό καθαρισμό του νερού κλπ !
Συνεπώς ο επιστήμων εκ αλλοδαπής ας εντρυφήσει στη μεταφυσική αν θέλει να βγάλει συμπέρασμα.
Ο έμπορος με το παπαγαλάκι του δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί σκυλοκαβγά. Και στο άλλο φόρουμ πάλι τα ίδια και χειρότερα κάνει.
Εκεί μάλιστα το πράγμα είχε ξεφύγει με βρισιές και απειλές εναντίων του Κόγια.
Εδώ ευτυχώς μόνο μέχρι το κομπλεξικός έχουν φτάσει.

Last edited:
Οσοι ακούν διαφορές , ας πάνε να τα αγοράσουν . Οσοι θέλουν επιστημονική τεκμηρίωση για τον πως και το αν "δουλεύουν" , ας μην τα αγοράσουν. Αδυνατώ όμως να εντοπίσω διαφορές μεταξύ αυτών που έχουν αναλάβει εργολαβικά την "σωτηρία" ημών των αδαών και των φερομένων ως παπαγαλακίων των απανταχού εμπόρων .

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Οσοι ακούν διαφορές , ας πάνε να τα αγοράσουν . Οσοι θέλουν επιστημονική τεκμηρίωση για τον πως και το αν "δουλεύουν" , ας μην τα αγοράσουν. Αδυνατώ όμως να εντοπίσω διαφορές μεταξύ αυτών που έχουν αναλάβει εργολαβικά την "σωτηρία" ημών των αδαών και των φερομένων ως παπαγαλακίων των απανταχού εμπόρων .

Η αυτογνωσια ειναι μεγαλο προσων. Ακομα μεγαλυτερο ειναι να δεχεσαι το λαθος σου και να βελτιωνεσαι...

Οι αδαεις συνηθως δεν εχουν κανενα απο τα δυο...

Η διαφορα που δεν μπορεις να καταλαβεις φιλε μου ειναι το προσωπικο συμφερον. Οι μεν εχουν, οι δε παλι οχι!!
Σε αφηνω να καταλαβεις μονος σου ποιοι ειναι οι μεν και ποιοι οι δε...

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Ιντριγκαδόρε! :p

Παντως απο τα λίγα που διάβασα η εφαρμογή τους εχει αρκετό ενδιαφέρον εάν τα δούμε σαν "παγίδες" Η/Μ ακτινοβολίας. Κατασκευαστικά πιστευω να μας διαφωτίσει περισότερο ο ίδιος ο κατασκευαστής. ( δεν νομίζω οτι πρόκειται για κρατικό μυστικό - στην εποχή του ανοιχτου λογισμικου ζουμε αλωστε... )
Μερικές πληροφορίες για οσους θελουν υπάρχουν εδώ :

http://aca.gr/equip25.htm

καθώς και εδώ απο κείμενο που αποδίδεται στον ιδιο τον κατασκευαστή :

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=792398&postcount=54

και μια αποψη για το πως ειναι φτιγμένα με αρκετη δοση χιουμορ απο τον αειμνηστο Κο Μιχαλη Σπέρτο ..

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=60302&page=4

οι παγίδες ηλεκτρονικής ακτινοβολίας είναι κλωβοί farraday.

ή θάλαμοι από μόλυβδο, ή δεν ξέρω τι άλλο....
αυτά τα γκρίζα candy bars από τι στο καλό είναι?
Από γρανίτη ή πολυεστερωμένες πέτρες?
Μήπως είναι από τα πετρώματα που φέρανε από το φεγγάρι ?
Λέμε τώρα...

Και γιατί να περιορίσεις την Η/Μ ακτινοβολία ?
και μάλιστα επιλεκτικά ?
Γιατί στην κορφή του μηχανήματος?
γιατί όχι πχ στο πλάι (κολλημένο με uhu ή blue tak ?
Γιατί τα candy bars μπαίνουν πάνω στο καλώδιο στο βύσμα και όχι στο μέσο της διαδρομής και ακόμα χειρότερα σε όλο τους το μήκος (θα μου πείς ασύμφορο, ας κάνουμε μιά οικονομία, μέρες που είναι).

και συγνώμη, αν θέλουμε να πιουριφάρουμε την κεφαλή μας?
Τι θα κάνουμε?
θα βάλουμε αυτό του κουρσούμι πάνω στο κέλυφος ?

Μετα απο 100 περιπου απαντησεις δεν βλεπω την διαθεση τοσο των υποστηρικτων, οσο και αυτων που τα απορριπτουν να τα ακουσουν απο κοινου και να βγαλουν συμπερασματα

οι παγίδες ηλεκτρονικής ακτινοβολίας είναι κλωβοί farraday.

ή θάλαμοι από μόλυβδο, ή δεν ξέρω τι άλλο....
αυτά τα γκρίζα candy bars από τι στο καλό είναι?
Από γρανίτη ή πολυεστερωμένες πέτρες?
Μήπως είναι από τα πετρώματα που φέρανε από το φεγγάρι ?
Λέμε τώρα...

Και γιατί να περιορίσεις την Η/Μ ακτινοβολία ?
και μάλιστα επιλεκτικά ?
Γιατί στην κορφή του μηχανήματος?
γιατί όχι πχ στο πλάι (κολλημένο με uhu ή blue tak ?

Γιατί η ΗΜ ακτινοβολία αγαπάει τα candy bars, και παίρνει κλειστή στροφή και πέφτει πάνω τους! Κάτι σαν το τχιουμπ-φρέντλυ ηχείο που το αγαπάει ο λαμπάτος ενισχυτής. Υπάρχουν κάτι ούφο που τα γράφουν κάτι τέτοια. Όταν ψάχνεις, βρίσκεις...

Nομίζετε ότι κάνω πλάκα αλλά στο τέλος όταν όλοι οι "επιστήμονες" φάνε τα μούτρα τους μη βρίσκοντας ουσιαστική σχέση με την ΗΜ ακτινοβολία θα καταλάβουν ότι μιλάμε για Αιθερικούς Μετατροπείς.
Τι είναι Αιθερικοί Μετετροπείς:

Οι Αιθερικοί Μετατροπείς είναι «συσκευές» - με την ευρύτερη έννοια του όρου - που μετατρέπουν την Αρνητική αιθερική ενέργεια σε Θετική. Σαν τελικό αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας έχουμε τον καθαρισμό του αιθερικού αλλά και αστρικού πεδίου από κάθε είδους αρνητική ενέργεια.
Τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένοι, είναι η ρητίνη σε συνδυασμό με ρινίσματα διαφόρων μετάλλων (π.χ. χαλκός, μπρούτζος, αλουμίνιο). Η όλη κατασκευή ενισχύεται σημαντικά από την τοποθέτηση (εντός της συσκευής) συγκεκριμένων κρυστάλλων σε ειδική διάταξη. Κάτι που δεν είναι απαραίτητο, αλλά όταν χρησιμοποιείται δίνει ώθηση και κατεύθυνση στη λειτουργία της συσκευής, είναι η σπείρα χαλκού που θα δείτε πολλές φορές στη βάση ή και μέσα στους Αιθερικούς Μετατροπείς.

Η συσκευή, λοιπόν, που προκύπτει από τον συνδυασμό όλων αυτών των υλικών ονομάζεται Αιθερικός Μετατροπέας.

Ο Αιθέρας ήταν πολύ γνωστός στη Αρχαία Ελλάδα και τον ονόμαζαν πέμπτη ουσία "πεμπτουσία".Και ήταν ερώτημα για την φυσική επιστήμη μέχρι πρόσφατα.
Από την φυσική τον έβγαλε ο Αϊνστάιν με τις θεωρίες του.

Last edited:
γιατί εμένα μου ακούγεται λίγο χαοτικό αυτό ?
τί σημαίνει ρητίνες και τί χαλκός μπρούντζος αλουμίνιο?
με τη σέσουλα, πόσο από το ένα και πόσο από το άλλο?
ή μήπως με το μάτι ή με την πρέζα που λέει η Βέφα?
Μήπως βάζουμε όσο πρέπει μέχρι η ρητίνη με το μείγμα να κολλάει στον τοίχο και να μην ρέει ελεύθερα?

Δεν ξέρω, αλλά όλα αυτά με ιντριγκάρουν...

γιατί εμένα μου ακούγεται λίγο χαοτικό αυτό ?
τί σημαίνει ρητίνες και τί χαλκός μπρούντζος αλουμίνιο?
με τη σέσουλα, πόσο από το ένα και πόσο από το άλλο?
ή μήπως με το μάτι ή με την πρέζα που λέει η Βέφα?
Μήπως βάζουμε όσο πρέπει μέχρι η ρητίνη με το μείγμα να κολλάει στον τοίχο και να μην ρέει ελεύθερα?

Δεν ξέρω, αλλά όλα αυτά με ιντριγκάρουν...

Πάρε υλικό για μελέτη εδώ.
Εναν τιμοκατάλογο εδώ.
Δεν ξέρω αν δουλευουν αλλά 900 ευρώ δεν κάνουν :flipout:
Και κλάμα ο έμπορας....

Kαι μια άλλη αναφορά (όχι δική μου) για τον Αιθέρα.

"Σύμφωνα με το φιλοσοφικό σύστημα των περιπατικών,
η σφαίρα του αιθέρα βρίσκεται εντός του ουρανού και εντός αυτής βρίσκονται οι σφαίρες του αέρα,του ύδατος και της γής όχι ως στοιχεία όπως τα νοούμε εμείς σήμερα αλλά ως φιλοσοφικές έννοιες (πχ ύδωρ = γίγνεσθαι,αήρ = ψυχή,γή = εκείνη που γεννά μορφές κτλ)
στα αντίστοιχα φιλοσοφικά συστήματα του Θαλή,του Αναξιμένη και του Ξενοφάνη (βλ. Αριστοτέλης "Μετά τα Φυσικά" και προσωκρατικών αποσπάσματα).
Για τους περιπατικούς ο αιθέρας αποτελεί την κινούσα κινούμενη αϊδια ουσία (η κινούσα ακίνητη είναι η νοητή και η κινούμενη είναι η αισθητή) και ως εκ τούτου αποτελεί το μέσο εκδήλωσης των ειδώλων των νοητών ειδών σε αισθητά πάντα σε σχέση με την ψυχή και την πλάνη των αισθήσεων (βλ. Αριστοτέλης "Φυσικά").
Για του ακαδημαϊκούς ο αιθέρας αεί θέει (βλ. Πλάτων "Κρατύλος") γύρω από την σφαίρα του αέρα γι'αυτό και λέγεται αει θεήρ.Η κίνηση δεν θα πρέπει να ληφθεί ώς κίνηση όπως την νοούμε εμείς εδώ και την αντιλαμβανόμαστε μέσω των αισθήσεων,αλλά ουσιαστικά πρόκειται περί μετάβασης δίχως κίνηση (βλ. ταινία Dune).
Άρα ο αιθέρας δεν είναι στοιχείο αλλά ουσία = απόρροια όντος και μέσο μετάβασης/εκδήλωσης της ενδυνάμει κατάστασης σε ενεργεία.Θα ήταν καλό να ξεκαθαρίσουμε ότι οι καταστάσεις δυνάμει και ενεργεία δεν έχουν σχέση με την δύναμη και την ενέργεια όπως τις αντιλαμβάνεται η φυσική σήμερα αλλά δηλώνουν άλλες λειτουργίες συμπαντικές κι όχι ενδοκοσμικές.
Μεταξύ του Είναι-Νοητών Ειδών και του αισθητού κόσμου-ατομικού κόσμου,υπάρχει η πεμπτουσία σαν πεδίο προβολής.

Αυτά από την πλευρά της ελληνικής κοσμοαντίληψης.

Στην πλευρά της σύχρονης επιστήμης υπάρχει μια σχετική σύγχυση θεωριών.
Κάποιες μιλάνε για θεωρία Μ των Υπερχορδών,κάποιες για εκπυρωτικό σύμπαν,κάποιες για ρήξη συμμετρίας των σωματιδίων (σωματίδιο Χίγκς) και πληθώρα άλλων όπου η μία έρχεται σε αντίφαση με την άλλη.Συνδετικό τους στοιχείο ότι στην πλειοψηφία τους δεν δέχονται τις έννοιες νούς,ψυχή και λόγος με αποτέλεσμα να τα αντιλαμβάνονται όλα μόνον ως αισθητά χάνοντας την ουσία.Κάποιοι μάλιστα μιλάνε για υποκινητικό μηχανικό αιθέρα,για σκοτεινή ύλη και σκοτεινή ενέργεια και με όλα αυτά μαζί προσπαθούν να εισάγουν την θεωρία της πεμπτουσίας στα σύχρονα δεδομένα της επιστήμης.
Ανεπιτυχώς.
Ωστόσο για να είμαστε δίκαιοι θα πρέπει να διακρίνουμε από τις νεώτερες θεωρίες την θεωρία του ολογραφικού σύμπαντος
η οποία φαίνεται παραδόξως να ταιριάζει περισσότερο στο κοσμολογικό πρότυπο των Ελλήνων αλλά και να ταιριάζει ταυτόσημα και στα δεδομένα του σύμπαντος.
Η θεωρία του ολογραφικού σύμπαντος έχει επαληθευτεί πειραματικά μέσω της θεωρίας των μορφογενετικών πεδίων αντήχησης.Υπάρχει κάποια σύνδεση (όχι απόλυτη ταύτιση) μεταξύ αριστοτελικού αιθέρα,ολογραφικού σύμπαντος και αιθερικών πεδίων-ακασικών αρχείων."

Και μερικά εγκυκλοπαιδικά video 1 2 3

Status
Not open for further replies.