Εχει καταφέρει κάποιος συνάδελφος νά κόψει μελαμίνη μέ άριστα αποτελέσματα (μηδέν δηλαδή ξεφλούδισμα) καί άν ναί μέ τί δίσκο ?
Εχει καταφέρει κάποιος συνάδελφος νά κόψει μελαμίνη μέ άριστα αποτελέσματα (μηδέν δηλαδή ξεφλούδισμα) καί άν ναί μέ τί δίσκο ?
Ευχαριστώ γιά τίς απαντήσεις συνάδελφοι.
Νίκο Πετειναράκη κόβει άριστα μέ μηδέν ξεφλούδισμα ?
Γιάννη jks αναμένω τό τέστ.
Ερώτηση γιά τόν Νικόλα diabolic και Γιάννη jks οι μπλέ δίσκοι τής Bosch τι διαφορά έχουν,από τούς κοινούς ?
Αυτο ειναι βυθιζομενο με ελατηριο οπως το αντιστοιχο του lidl; Απο το τελευταιο ειχα κακη εμπειρια, δεν εκοβε ισια ουτε με οδηγο, πρεπει ο δισκος του να μην ηταν σε παραλληλια με τις πλευρες του πελματος. Επιπλεον δεν μου εκατσε καθολου καλα οσον αφορα την εργονομια του με το πιο ογκωδες και βαρυ τμημα του εργαλειου να ανεβοκατεβαινει και με το πιο μικρο και οχι στιβαρο να παταει στο ξυλο. Το θεωρω λαθος σχεδιαση γενικως. Το skil δεν εχει τετοια θεματα;Δημήτρη,σήμερα έτυχε να κόψω μελαμίνη με το μικρό διαολάκι της skil,έχω να πω τα καλύτερα.Το έχω καιρό,αλλά δεν αξιώθηκα ακόμα να το παρουσιάσω όπως του αξίζει.Κοπή για όσκαρ λέμε,με το δίσκο που φοράει φυσικά.Έρχεται με άλλον έναν ίδιο,και με έναν για πλακίδια.Ένα θα σας πω,γ@μεί!
Ευχαριστώ γιά τίς απαντήσεις συνάδελφοι.
Νίκο Πετειναράκη κόβει άριστα μέ μηδέν ξεφλούδισμα ?
Γιάννη jks αναμένω τό τέστ.
Ερώτηση γιά τόν Νικόλα diabolic και Γιάννη jks οι μπλέ δίσκοι τής Bosch τι διαφορά έχουν,από τούς κοινούς ?
Απο την δοκιμη βλεπω οτι στο παγκοπριονο η πανω πλευρα ξεφτιζει και οχι η κατω οπως θα αναμενοταν. Αυτο μαλλον οφειλεται στο χτυπημα που κανει το δοντι στη μελαμινη που σπαζει σαν τσοφλι αυγου. Αυτο νομιζω οτι θα διορθωθει σε μεγαλο ποσοστο με χαρτοταινια στην γραμμη κοπης.
Η κοπη με το δισκπριονο GKS (δισκος οχι bosch 40 δοντια 6+ ετων που εχει κοψει αρκετα) εχει γινει πιο παλια αλλα νομιζω οτι εχω σημαδεψει σωστα, και το πανω μερος (εκει που παταει η πλακα) ειναι που ξεφτιζει ενω το κατω ειναι 99% τελειο.
Περί κοπών μελαμίνης....
Ένα βιντεάκι που είχα δει παλαιότερα, προτείνει να κάνει μια, κατ ουσίαν, εγκοπή από την μια μεριά και μετά γύρισμα ανάποδα και κοπεί ξανά με τον δίσκο ίσα ίσα σχεδόν όσο είναι το πάχος της μελαμίνης.
Πώς το είδες;Σήμερα έκανα μια δοκιμή με το δισκοπριονο , αλλά δεν πρόλαβα να κόψω μερικά φάλτσα σε 45 μοίρες.
Πολύ καλό μπορώ να πω για πρώτη φορά που δοκίμασα.Πώς το είδες;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δοκίμασες και φαλτσοκοπες;Πολύ καλό μπορώ να πω για πρώτη φορά που δοκίμασα.
Δοκίμασες και φαλτσοκοπες;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
OkΌχι ακόμα θα το δοκιμάσω και θα σου πω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.