Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Ωραιος ο Μερτζ!
Φτιαξε το δικτυο με τους σωληνες!
Πρεπει να το υλοποιησω και εγω.
Καλημέρα
Κυριάκο τώρα πρέπει να ψάξω για εύκαμπτη σωλήνα

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Ωραίο το κυκλωνικό και μην ξεχάσετε γενιές με 45 μοίρες ας είναι 2 γωνίες μαζί και όχι 90 μοίρες.
Πολύ σωστό και έχω μια 90 που πρέπει να την αλλάξω!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ένας πολύ ωραίος τρόπος να πετάξετε 12 ευρώ.Οι φρέζες δεν κόβουν,η άλεν που τις σφίγγει πάνω στο τρυπάνι καταστρέφεται με το παραμικρό καργάρισμα,και τα τρυπάνια σπούν.Μακρυά κι αλάργα..

Attachments

• MAN-54805.jpg
    MAN-54805.jpg
    26.7 KB · Views: 184
Χθες παρελαβα τη makita djr188Z σπαθοσεγα μπαταριας, σημερα την επιστρεφω
https://www.amazon.de/Makita-DJR188...3&s=gateway&sprefix=Makita+djr,aps,300&sr=8-1

Δεν δουλευει σωστα. Ξεκιναω να κοβω και σταματαει συντομα πριν ολοκληρωσω τη κοπη. Σαν να υπερφορτωθηκε. Ακομη και σε χρηση στον αερα μετα απο λιγα δευτερολεπτα σταματαει. Στεναχωρηθηκα πολυ και συναμα τσατιστηκα.

https://www.amazon.de/Makita-DJR188...3&s=gateway&sprefix=Makita+djr,aps,300&sr=8-1

Δεν δουλευει σωστα. Ξεκιναω να κοβω και σταματαει συντομα πριν ολοκληρωσω τη κοπη. Σαν να υπερφορτωθηκε. Ακομη και σε χρηση στον αερα μετα απο λιγα δευτερολεπτα σταματαει. Στεναχωρηθηκα πολυ και συναμα τσατιστηκα.

Κρίμα. Το ματιάσαμε το εργαλείο.

Re: Απάντηση: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Μεγαλη πικρα απο τετοιο εργαλειο, κριμα.
Φανταζομαι το τσεκαρες και με διαφορετικη μπαταρια Νεκταριε, ετσι?

Παντως απο οτι λες ειναι πολυ πιθανο οτι κατι τρεχει με την σκανδαλη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Το δοκιμασα με δυο μπαταριες. Δεν ξερω αν ειναινη σκανδαλη αλλα με τα ηλεκτρονικα που κουβαλανε ολα ειναινπιθανα.
Μεγαλη πικρα απο τετοιο εργαλειο, κριμα.
Φανταζομαι το τσεκαρες και με διαφορετικη μπαταρια Νεκταριε, ετσι?

Παντως απο οτι λες ειναι πολυ πιθανο οτι κατι τρεχει με την σκανδαλη.

εχει στειλει κανεις πισω, ή γενικοτερα, στην Ευρωπη? Γιατι το βαζω στα ελτα και μου βγαζει 30 μεταφορικα.

Το amazon σου στελλει ειδικη φορμα επιστροφης και σου πιστωνει τα μεταφορικα.
Μου εχει συμβει αλλα νομιζω οτι για την επιστροφη πληρωσα μεταφορικα παραπανω απο οτι ηταν τα μεταφορικα που μου επιστραφηκαν, αυτα που ειχα πληρωσει δηλαδη αρχικα.

Νεκτάριε όντως κρίμα...
Πριν το στείλεις πίσω δεν παίρνεις και μια δεύτερη γνώμη από κάποιον τεχνικό η κατάστημα που να γνωρίζει το εργαλείο....;

Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Το amazon σου στελλει ειδικη φορμα επιστροφης και σου πιστωνει τα μεταφορικα.
Μου εχει συμβει αλλα νομιζω οτι για την επιστροφη πληρωσα μεταφορικα παραπανω απο οτι ηταν τα μεταφορικα που μου επιστραφηκαν, αυτα που ειχα πληρωσει δηλαδη αρχικα.
Εσυ πληρωσες τα μεταφορικα αποστολης ή εβαλες χρεωση παραληπτη?
Γιατι στα εντυπα γραφει bill to εκτος απο τη διευθηνση παραδοσης.