Μανώλη μου, το κόλπο με το ανταπτοράκι αυτό το είχα αναφέρει εγώ, τρέχα γύρευε πότε (που να ψάχνω τώρα 1041 ποστ για να βρω το δικό μου. Απλά μου φάνηκε τότε ότι χειροτέρευε λίγο τον ήχο της συσκευής προσθέτοντας ένα μικρό πέπλο. Κάτι που μπορεί να μην ισχύει για όλες τις συσκευές (ίσχυε για το Galaxy Ace μου, μπορεί να μην ισχύει για το S3). Εσένα πως σου ακούγεται, σε σύγκριση με το πατημένο κουμπί;
εδιτ. Το βρήκα: http://www.avclub.gr/forum/showthre...-MH1c!?p=1056954234&viewfull=1#post1056954234
Τώρα μόλις συνέδεσα με ανταπτοράκι μικρό>μεγάλο τζακ τα ακουστικά στο Beresford Bushmaster και μου' φυγε το καφάσι! Κατ' αρχήν, ούτε πατημένο κουμπάκι ούτε τίποτα.* Κατά δεύτερον, τρομερός ήχος!
*Αυτό πώς εξηγείται; Γιατί κάτι έχω χάσει.
Οποιοσδηποτε τριπολικος ανταπτορας λυνει το προβλημα του πατημενου κουμπιου.
Το τετραπολικο βυσμα μοιραζεται τον ιδιο χωρο του τριτου και τεταρτου πολου. Οποτε οποιοδηποτε ανταπτορακι τριπολικο, στην ουσια γεφυρωνει τους δυο πολους. Βεβαια με την μονιμη γεφυρωση (και οχι αντιστροφη) των δυο πολων (γειωσης/mic) δεν ξερω τι επιπτωσεις εχει στο να λειτουργησει σωστα το Mic για hands free.
Βασικα θα εχει την ιδια επιπτωση με το να εχεις πατημενο μονιμα το μεσαιο κουμπι, αλλα δεν το εχω δοκιμασει σε κλησεις τι κανει.
Οσο για τον ηχο που αναφερεις (τρομερος ηχος) εννοεις οτι τωρα ακουσε ς σωστο ηχο ενω πριν δεν ακουγες. ?
Δεν ειχες σωστα πατημενο το μεσαιο κουμπι με καποιο δεματικο. ?
καινούργιος κάτοχος και εγώ! Πολύ καλός ο ήχος αν και το αυτί μου δεν είναι και εκπαιδευμένο. Είναι τα mh1 και περίμενα να μην παίζουν αν δεν κρατήσω το μεσαίο πλήκτρο, αλλά όλα καλά!
Που σημαίνει ότι το κινητό μου είναι υποστηριζει το παλιό πρότυπο σωστά;
Ευχαριστώ για την αναλυτικότατη παρουσίαση!!!
Τα ακουστικα παιζουν και χωρις το πατημα του μεσαιου πληκτρου. Απλα ακουγονται χάλια σαν να ακους τον ηχο μεσα απο πηγαδι. Κανε ενα τεστ και κρατα πατημενο το μεσαιο κουμπι. Αν δεν υπαρχει διαφορά, μαλλον εισαι οκ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.